JA TACK

Precis i min stil. Jättesöt chic klänning från Topshop och en söt uggla från Asos. Påminner lite om det från Urban & Outfitters. (Fast det här är billigare och kommer från asos!)  Pricken över i:et vore ett läppglans som gör läpparna större. Drömma kan man ju alltid....


39813-780

Lill-lördag!

Den absoluta bästa dagen på veckan är här; nämligen lill-lördag! Det ska firas med OC ikväll och eventuellt träning. Har bott i familjens lägenhet senaste dygnet, därav ingen uppdatering. Riktigt skönt att komma bort från villan ett tag, funderar på att bo där mer ofta = ensam i en lägenhet = inga tjatande föräldrar= man kan göra precis vad man vill, när man vill!

Nu sitter jag i skolan och försöker
fördriva tiden på en samb lektion, mindre roligt. Skolan känns faktiskt ganska onödig för tillfället, idag tex började jag halv tolv och slutar fyra. Varav två timmar har jag lunch. Så nästa lektion börjar inte förns kvart i två(!) Men men, jag ska inte klaga. Om en vecka kommer väll en ny våg med diverse läxor, inlämningar och prov som sköljer över oss...

39813-779

Hämtade lite inspiration från den här bilden imorse när jag valde kläder, precis min stil. Bild kommer ikväll!

Tema: vår!

Kunde inte låta bli att testa några av mina vårkläder när jag rensade garderoben häromdagen. Metallic sägs ju vara en av vårens största trender, men ni kommer iaf aldrig få se mig i det. Usch, usch, usch! Riktigt gräsligt tycker jag. Möjligtvis så skulle jag kunna ha på mig ett par skor och ett party-linne, men där går min gräns. Vad tycker ni? 


 39813-777 
 

(Linnet är mest på kul. Köpte det med en vän på Malta, tycker det var ballt och jag gillar texten! Jag klär mig definitivt inte för att imponera på killar, gör du?)

Dress made by Jess

39813-774 39813-774

Jag känner mig nästan som en hantverkare

39813-773

Puh. Det tog ett tag, men jag lyckades iaf till slut montera ihop klädstången! Ovan ser ni resultatet. Nu har jag dessutom mycket mer plats i min garderob. När jag ändå höll på så rensade jag dessutom ur garderobe och nu har jag 2 påsar mindre kläder men mycket bättre ordning.
  Jag har hittat saker jag inte hade en aning om att jag hade. Haha, ett par Ralph Lauren loafers tex. Det lönar sig helt enkelt att städa ur garderoben! Enda problemet är att jag behöver många, många, många fler galjar. Någon som vet var man köper galgar billigt,
IKEA kanske?

What a lovely day

Solen skiner, snön ligger vit på marken och himlen är klarblå. Lycka! Nu ska jag montera upp min klädstång och därefter rensa ut garderoben och testa lite outfts. Bilder kommer senare ;)

39813-771

  

Btw. Finns så himla mycket fina bilder på Audrey Hepburn, hon är en tidlös stilförebild i mina ögon!

GUCCI-VÄSKAN

Jag tänkte bara klargöra lite angående min Gucci-väska som jag håller på att sälja. "Budgivningen" håller på till och med söndag kväll. Så det är bara att buda på! Maila mig och lägg erat bud så vet jag. Utgångspriset är 400 och alla får lägga precis vad de vill. Fråga gärna mig om ni har några frågor så svarar jag!

Kontakt: [email protected]

Torsdag

Känner mig aningen bitter, människor i min omgivning tröttar ut mig. Så less på all egoism. Så less på allt det vardagliga och alla som fastnat i sitt bekväma svenssonliv i förorten. Vad gör man när man känner sig bitter? Vad gör man när lönen kommit? Jo, man shoppar och pratar av sig sina problem med dem som verkligen finns där för en.

39813-76839813-767

Därefter skriver man en lista hur mycket man tycker illa om det som stör en...

♥ Jag är ambitiös och väldigt målinriktad. Det får jag alltid höra, men jag har ingen som helst aning om exakt vad jag vill plugga vidare efter gymnasiet och det har jag inga planer på att få en aning om heller. Iaf inte än på ett bra tag. Det vore mycket lättare om alla vuxna kunde sluta vara så frågvisa ibland. De hjälper mig inte precis.... Nästa gång någon frågar säger jag; "äh jag tänkte bli fotbollsfru, ta hand om hemmet, föda ungar och shoppa hela livet ut"

♥ Förorten. Det har sin fördelar och sina nackdelar. Det är litet, alla känner alla och det snackas. Men hey! Jag antar att folk inte har bättre för sig.

♥ När jag ändå är inne på förorten... (Jag skiter i om jag får massa kommentarer emot mig nu) Men det känns så jäkla B att åka på semster till exempelvis Ayia Napa eller varför inte Magaluf? Åker man dit känns det bara som att man åker dit för att "alla andra gör det", det finns mycket fest och mycket svenskar. Känns ganska b och ganska svensson. Åker jag utomlands vill jag se en ny plats, ska jag festa vill jag inte festa med svenskar (som jag lika gärna kan göra i sthlm) och jag vill helt enkelt få ut mer av min semester än att supa sönder mig på kvällarna och ligga på hotellet på dagarna för att jag är så jävla bakis. Näetack!

♥ Elle-galan. Det känns otroligt surt att jag inte kan gå på den. J-a-g  v-i-l-l  h-a  e-n  i-n-b-j-u-d-a-n. Men tydligen så vann jag inte tävlingen som H&M fixade.



och sedan känns det mycket, mycket bättre. Godnatt!

Torsdagmorgon

Imorse kände jag verkligen inte för att kliva ur sängen. Jag har sovit mindre än sex timmar, hrm. Där försvann mitt nya liv! Äsch, det är bara att fortsätta kämpa. Idag står franska på schemat, BLÄ. Får se om jag genomlider dagen. Slutar iofs 12:20 så jag ska nog klara mig! Kylan utomhus förstör möjligheterna att klä sig snyggt. Ingen kappa, inga klackar, ingen klänning. Istället blir det stor vinterjacka, låga ridstövlar och jeans. Därav min tråkiga outfit idag, huvudsaken idag är att jag är varm:



Nu har jag brottom. Ciao!

FRÅN MIG; TILL ER ALLA

39813-765

Säljes. Jag
säljer min gucci-väska som jag köpte för ca ett halvår sedan på TVÅ, TRE GÅNGER vid Karlaplan. Dock är den bara använd ca 3(?) gånger. Så den är absolut inte skitig eller i dåligt skick. I princip som ny. Två, tre gånger är en liten exklusiv butik som säljer vintage märkessaker. Det finns självklart ingen garanti på att sakerna är äkta, men jag snackade med ett butiksbiträde och hon sa att de kollar på alla varor noga och försöker att BARA ta in äkta saker.

Jag köpte den för ca 1800 kronor och säljer den till högst bjudande. Utgångspris: 400. Jag står för frakten om du bor inom Stockholmsområdet. Så, hör av dig till min mail om du är intresserad :-)

Dagens 2(!) tips

TIPS NR. 1: Jag har skrivit om det tidigare, och nu gör jag det igen... Nämligen Humana Secondhand. Den här veckan har de sänkt rean ytterligare, så ALLA reavaror kostar 10 kronor nu! Skynda fynda.

TIPS NR. 2: Nu till mitt andra tips; JC(!) av alla ställen har rea, och idag fyndade jag detta ursöta rosa linne för endast 39 kronor där. Perfekt baslinne, och det behöver väll alla? :)
-Nu ska jag koka nudlar innan träningen. Ciao!



Btw. Ikväll kommer det dyka upp ett erbjudande här på bloggen, ska sälja en av mina väskor. Håll utkik! ;)

 


Lill-lördag

Helt klart den bästa dagen på veckan. Bara två dagar kvar till helg! Och dessutom har jag bara 2 lektioner idag. (Iofs ganska långa men whatever!) Snön gör mig lycklig, ikväll är det OC och vi har ingenting som behövs plugga. (!) Kan det bli bättre?

39813-763 


Tröjklänning, Lindex
Svarta jeans, Fornarina
Hood, Billa Bong
Skärp, Vintage
Halsband med kula, H&M
Andra halsband, present från älskling
Gråa stövlar, Wedins
Röda naglar, Mavala Paris


Nytt liv

Inget mer drickande, ingen mer snabbmat, inget mer rökande, inget mer sova-mindre-än-fyra-timmar-på-en natt, helt enkelt; inget mer ohälsosamt liv! (Iaf inte innan helgen, ironi) F-a-n. Kom precis på att jag åt en pizza till lunch. Där gick precis min dröm om ett nytt liv i kras.

Tänkte försöka ta tag i mitt liv och skicka mig själv på "rehab" i helgen. Därmed börjar mitt nya liv. Om man ska börja ett nytt liv så behöver man en bra start på det. Jag ska stänga av mobilen, sova, slappa, mysa, ta promenader, varma bad, prata och umgås med K.

39813-761


Over and out. Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa och därefter försöka sova. Kommer inte ens ihåg när jag gick och la mig såhär tidigt senast? Naglarna är röda och kläderna är valda. Bra start på mitt nya liv....

NEW DRESS!

  

Myrorna is the shit. Perfekt till våren/sommaren!


Tema: Mitt rum



39813-755

  


Jag är svag för bilder, kort och diverse urklipp ur tidningar. Speciellt snygga och inspirerande modebilder. (För att inte tala om inredning.) Därför tänkte jag dela med mig lite av hur det ser ut i mitt lilla kryp-in. (I alla fall på några av väggarna) Jag älskar foton och är speciellt svag för svartvita.


Måste även passa på att gratta dessa tre, lycka till! :)

DAGENS TIPS!

Jag kan iofs hålla med Olivia att man inte vill tipsa om bra saker alla gånger, eller ännu mindre att andra stora modebloggare ska göra det. Vilket ofta leder till att det tar slut i affärerna. Men anyway! Jag skiter idet just nu och jag tror inte att rillräckligt många läser min blogg för att något ska ta slut, så jag kan fortsätta tipsa till mina trogna läsare;)  

Många frågade var den lila tröjklänningen kom från som jag bloggade om igår, och svaret är LINDEX. På rean dessutom. Just nu är det rea på rea på Lindex, PLUS att man får ta 2 rea-plagg och betala för 1. Skynda fynda!

Helgens shopping

Idag när jag slog upp ögonen och kollade ut genom fönstret så var det nästan vykortsvackert utomhus. Äntligen har snön kommit! Jag har hellre en massa mysig snö som vi har nu än regn & rusk. Wiho! Ska försöka ta en kvällspromenad med Kim lite senare ikväll i mina gigantiska moonboots.
Vid såna här tillfällen är det mysigt att inte bo mitt inne i city; snön ligger kvar, det kanske blir is på sjön snart(?) och det är så vackert! Fast vi får se hur det känns att ta sig in till city imorgonbitti för att gå i skolan. Hrm. Klackar är inte ens att tänka på och kappan byts ut mot min vinterjacka. Där har vi det negativa; men det vägs ändå inte upp med känslan jag får när jag kollar ut genom fönstret och ser hur vackert det är! Näe, nu ska jag äta tacos med mamma och ladda inför en ny vecka. Ciao/Jess

39813-751 
 

Bild 1. Lila tröj-klänning, kan man aldrig få för många av!

Bild 2. Halsbandet jag snackade om från H&M. I love it. Det var slut inne i city när jag tänkte köpa det, men fanns kvar i Farsta centrum. Yippie

Bild 3. Tröj-klänning som jag inte vet om jag kommer ha någon användning av. Men hey! Det var rea och den kostade 49 kronor. Någon gång kommer den alltid till användning. Kanske med mitt svarta lackskärp i midjan?


INSPIRATION

Tänkte försöka knåpa ihop ett inspirationsinlägg men bilder från Stureplan.se. Finns några grymt snygga outfits, men även totala stilmissar. Den här tröjan tex, (som finns att köpa på urban&outfitters) är totalt gräslig om jag får bestämma. Skulle iofs kunna vara cool till VARDAGS med de rätta sakerna till (observera rätta) MEN absolut inte till fest. Huh!

    

Behöver jag ens säga att jag ångrar djupt och heligt att jag inte köpte det blåa linnet på bild nr. 3 när det kom in på H&M? Fan. Man ska gå på sin magkänsla. Nu är det slut överallt och jag vill inte ha något som halva sthlm springer runt i.

Lördag

Ikväll ska jag bara ta det lungt. Känner mig yrslig av någon konstig anledning(?) och matt. Det kanske ligger något i att jag bara sov 4 timmar inatt, men det är jobbigt iaf. Plus att jag mår illa. Usch. Ska hoppa ner i jacuzzin snart och ta ett varmt bad tror jag. Anyway! Fyndade två tröjklänningar på LINDEX rea, "ta 2 betala för en" plus att det var rea. Dessutom fyndade jag ett grymt snyggt halsband från H&M som jag tänkte köpa i onsdags inne i city, men då var det slut.... Nu väntar badet! Vad ska ni göra ikväll?

Dagens outfit:

  

Polotröja, Marie Philippe
Kjol, Design Toute
Skärp, Lisa Larsson secondhand

Den pucci-inspirerade klänningen

39813-742 

Här har ni den. Klänningen jag snackade om igår... Kvällen tillbringades hemma hoss Anna med 6 tjejer. Trevligt även om hemfärden inte var den bästa! Tror det tog 2(!) timmar att ta sig hem, om inte mer. Skulle även inviga mina nya pumps från ITALIEN, men eftersom att snön tydligen har bestämt sig för att komma nu så fick jag skita i det. Funderar starkt på att sälja dem eftersom att de är en aning försmå också. (Storlek 37) Isof blir det högst bjudande som får dem.
Nu måste jag göra iordning mig, idag ska jag och mamma åka till Farsta centrum för att kika lite i affärer. Ciao!

So long

På obestämd tid tar jag en bloggpaus.  Men tro inte att ni blir av med mig så lätt, i'll be back.


Tävla om biljetter till ELLE-galan

Regn, regn, regn. Ska det någonsin sluta regna? Man skulle ju kunna tro att det är oktober och höst som vädret ser ut just nu. Usch! Jag skulle hellre vilja ha lite snö på marken. Kom precis hem från ett intensiv-pass och är helt slut + att jag är blöt som en hund. Inget vidare.

Över till något helt annat; Årets stora modehändelse, nämligen ELLE-galan går av stapeln på Grand Hotel i Stockholm i slutet av januari och man har chansen att vinna biljetter genom H&M! Jag skulle inte tacka nej alltså. Tror jag ska satsa på att vinna tävlingen ;)

39813-736


Om du vill vara med och tävla om biljetter kan du göra det
här.

Mention

I wonder why, I wonder how
A bible didn't mention it could hurt this must
You are my sweetest downfall
You are the best
& I love you with all my heart

I went back to bed
but couldn't sleep
couldn't think
not even once

You used to kiss me til’ the morning light
You used to write me those letters
I have loved you all along

39813-735


NY JACKA



En kort pälskappa från H&M. Kände att jag inte kunde stå emot när det var rea på den och jag länge trånat efter en pälskappa...

Idag har det varit en lång dag känns det som, kom inte hem förns halv sju och då drog jag och käkade på deli itailia med kim. (mitt andra kök, haha) Nu är jag boktavligt talat helt slutkörd och jag mår as illa. BLÄ. Får jag kräksjukan går jag under. Eller det kanske är för mycket mat som resulteade i mitt illamående. Har verkligen ren fobi för allt vad magsjuka innebär. -Nu väntar en lockande säng. Ciao och godnatt!

BTW! Från det ena till det andra. Min pappa ska få en bild publicerad för ett tyskt modemagasin, ganska kul tycker jag!


Tis

Idag börjar jag inte förns halv tolv och slutar därav inte förns fem. Hmm. Jag går hellre upp sex och är hemma efter lunch. Känns lite segt, men inte mycket att göra något åt! Idag verkar iaf solen ha hittat tillbaks till vårat land... Wiho! Trodde den hade dött bort ett tag nästan.


39813-730 
 


ETT TILL SECONDHAND-TIPS!

Idag hade Humana second hand (som jag tipsade om förra veckan) sänkt allt i butiken ytterligare lite till. Så nu kostar allt i butiken 20 kronor(!) ALLT. Jag köpte en vit kofta med marinblåa detaljer på och en blå skjorta, (kan alltid vara bra att ha) Känner att jag borde montera upp min klädstång som fortfarande(!) är omonterad om jag ska få plats med mina kläder. Anyway, SKYNDA FYNDA. 

   

 

(& kom ihåg att de har mycket skit, så man får leta efter guldklimparna...)

Måndag morgon

Känner mig inte speciellt motiverad att kliva ur sängen idag, vädret är gråmulet och det regnar konstant. Ska vi ens få en riktig vinter i år? Dessutom så går vi eftermiddag den här veckan igen eftersom att vi får nya scheman den här veckan. Hmm. Jag som hade sett fram emot att gå förmiddag och sluta tidigt varenda dag den här veckan! Men shi fick jag. Idag startar iaf vårterminen, vilket känns bra. Vår låter liksom bra i mitt huvuvd....


 

Tråk, tråk, tråk-outfit. Men jag hade varken fantasi eller ork att sätta på mig något snyggare idag. Länge sedan jag hade de här jeansen på mig!

Jeans, Calvin Klein
Skjorta, Day birger et mikkelsen
Kofta, Casual corner

STORM?


39813-722

Jag börjar helt seriöst fundera över om taket på vårat hus ska åka av? Det knakar och brakar som aldrig förr. Hoppas det här vädret är över tills imorgon, annars ser det ut att bli en dag i sängen. Går jag ut skulle jag utan tvekan blåsa bort, ser det iaf ut som. Hoppas att ingen kommer till skada, usch.. Jag tycker inte om saker människan inte kan styra över; som naturen tex. Godnatt på er!

Dagens tips!

Har ett litet tips att dela med mig av till er läsare, nämligen en butikskedja som finns lite här och var... IN&FINN. Sist jag var där köpte jag ett litet hårspray (perfekt att ha med sig i väskan) och en handkräm. Handkrämen kostade 12 kronor(!) och är extremt bra mot torra händer, som säkert många har såhär i vintertider. För övrigt så har de lite allt möjligt i affären, men mest saker till hemmet. Tvålar, smink, ljus osv. Man kan inte gå in i butiken utan att fynda något billigt....



Butiken finns bla på Odengatan och i Tumba.

En ny väska & en trött jess

Har jobbat i flera timmar och nu är jag bokstavligen slutkörd. Efter att ha pluggat hela kvällen igår och gått upp alldeles för tidigt idag så är jag helt slut nu. Ska ta en riktig slappkväll ikväll, kan behövas. Jag ska ta ett bad, pyssla om mig själv, lägga in en hårinpackning och bara mysa. Kanske eventuellt göra en beställning från asos också ikväll, wish me luck isof för jag har aldrig gett mig in på nätshopping tidigare. Nu väntar badet, hej så länge!

39813-720

Höll ju nästan på att glömma den här väskan som jag köpte i veckan på en secondhand butik. Dock ångrar jag mig lite, har en känsla av att den bara kommer bli en av alla i min samling av väskor som jag aldrig anväder....


HELT GALEN FREDAG

Idag har det inte varit en enda uppdatering på bloggen och någon sa att jag borde uppdatera mera. Men, tro mig, jag har haft mina anledningar idag. Jag överdriver inte när jag säger att jag tillbringat mer än 12 timmar framför datorn och skrivit på två inlämningar som jag nyss lämnade in. Den ena var en avgörande hemtenta i rättskunskap och den andra handlade om Palestinakonflikten. Ställde klockan på nio imorse och sedan dess har jag suttit framför datorn. Ibland undrar jag om min skola har som mål att fixa magsår på varenda elev. Hm? Men men, nu väntar en otroligt lockande säng.


39813-719

Precis såhär känner jag mig just nu... U-t-m-a-t-t-a-d!

Jag höll nästan på att glömma....

Att jag faktiskt shoppade två plagg på myrorna för några dagar sedan. Den på Adolf fredriks kyrkogata. Det finns mycket fynd att göra där... Bla så har det funnits chanelskor, fjällenrävenjackor osv osv. När jag var där hade de fått in en hel del nya väskor.. Men det gäller att ha tålamod när man handlar på secondhand och leta i butiken. Det finns mycket skit också.... Skynda fynda! 

   

Lila lill-lördag

Mitt tillstånd just nu; nervös. Idag står prov på schemat. Företagsekonomi och bidragsanalyser. Hmm. Det känns inte speciellt lovande men jag ska göra mitt bästa och hoppas på det bästa. Därav orkade jag inte klä upp mig speciellt mycket idag. Insåg när jag skulle välja kläder att det känns som att det var väldigt väldigt väldigt länge sedan som jag senast hade jeans på mig. 

39813-714 
 


REMAKE - SHOES

Före:

39813-708


Efter:

39813-712 


Såhär gjorde jag:

1. Tvätta skorna och smörj in dem med skokräm. Det blir verkligen stor skillnad....

2. Leta upp ett tunnt sidenband (får inte vara för tjockt, eftersom att det ska bli små rosetter som passar på skorna)

3. Gör en rosett. Sy därefter i mitten, (två små stygn så att rosetten sitter ihop och inte löses upp)

4. Därefter fäste jag rosetterna med säkerhetsnålar i små ögglor som fanns på skorna. (utan sådana blir det nog svårt) Annars kan man nog sy en öggla eller liknande där man vill ha rosetten!
 


ASOS SUPER-REA

Ingen har väll missat att Asos har rea. Det finns många godbitar som jag gärna skulle lägga beslag på. Men jag har aldrig beställt där ifrån och jag har absolut ingen som helst aning hur man gör. Tar jättegärna emot tips, om någon vet vad frakten kostar, osv. Btw. Funderar på att beställa ett par skor, om jag har 38 i vanliga fall, borde jag beställa det här då också?

AVSLÖJANDET!!

Det är många som gissat, och resultatet blev förvånande. Jag trodde faktiskt att det skulle vara lättare att gissa. Men de flesta trodde att modell-jobbet var falskt och att jorden-runt-resan var falsk. Här kommer svaren och lite förklaringar!

Jag har..........


....Bott i Sao Paulo, Brasilien.
Mycket riktigt så har jag bott i Brasilien under ett år när min pappa jobbade där. Det var ett lärorikt och kul år! Saknar landet mycket ibland, främst klimatet och livet man levde.

....Gjort ett modell-jobb.
Tro det eller ej. Men gled in lite på ett bananskal eftersom att en tjej som jobbade med att hitta folk såg mig på stan och tyckte om mig. Ren tur alltså att jag befann mig på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi blev fixade, sminkade och de (förstörde) mitt dåvarande blonda hår. Därefter fick vi gå en visning. Jag insåg att det är en tuff värd där man inte alltid blir behandlad speciellt bra...

....Pratat med Ebba Von Sydow.
Under en signering för mycket länge sedan av hennes bok. Hon var mycket trevligare än vad jag väntat mig och jag tyckte verkligen om henne!

....INTE rest jorden runt.
Här har ni det falska alternativet. Detta har jag inte gjort, men det är en av mina största drömmar att någon gång i framtiden göra det.

....Över 40 stycken väskor.
Ungefär. Om inte mer. Dock använder jag bara ett fåtal. Jag har en tendens att bli kär i väskor, ja.

Utmaning

Den här utmaningen var faktiskt riktigt kul, så jag antar den... Man ska skriva 5 påståenden, varav 4 är sanna. Nu är det upp till er att gissa er fram vad som är sant eller inte!

-Jag har bott i Sao Paulo, Brasilien.
-Jag har gjort ett modell-jobb.
-Jag har pratat med Ebba Von Sydow.
-Jag har rest jorden runt.  
-Jag har över 40 par väskor.

Vilket av dessa påståenden tror du är falskt?!

39813-711


SECONDHAND TIPS - SKOR!

39813-704

Idag när jag var påväg hem från skolan
så skyltade de med "REA; allt i butiken kostar 30 kronor" på Humana second hand på Odengatan.

När man kliver in i butiken får man intrycket av att det är väldigt mycket skit, skräp och en ganska sunkig secondhand butik. Men den som söker finner, som det så fint heter. Kläderna var inte mycket att hänga i julgranen, usch! Luktade bara pyton. Men deremot hittade jag fyra par skor på skoavdelningen längst in i affären, i en flyttlåda som låg i ett hörna. Jag antar att ingen hittat den eftersom att den var full med snygga skor(!) Synd att jag inte har skostorlek 37, för det fanns mängder med skor i små storlekar där. 

Jag är inget fan av att köpa skor på secondhand, (inte bra för ryggen och känns äckligt) men kunde inte motstå när dessa var som nya och sjukt snygga!




  

-Dessa skor var så snygga att jag bara inte kunde låta dem stå kvar. Äkta skinn och gjorda i Italien. De får bli en tavla för ögonen på min skohylla eller så kanske jag säljer dem ;) 



- Jag-är-kär. 



-Svarta lackpumps, funkar alltid! 



-Satt perfekt och är dessutom från Scholl. Dock lite för tråkiga för min smak, tänker göra en rosett och sy på. Resultat kommer på bloggen! 

OM JAG BODDE I HOLLYWOOD



39813-702 39813-703

Det finns inget mer inspirerande än bilder på kändisar i diverse outfits. Som den här på Ashley tex. Älskar oversizat men samtidigt feminina plagg... & jag struntar i att döskalle-skarfen är lite väl uttjatad. Så länge den är snygg tänker jag fortsätta använda min!

Från den ena till det andra; Nu är vardagen igång igen och min hjärna är redan sönderstressad. Från den stund då jag satte min fot i klassrummet (en halvtimmes försenad, bra start på terminen, heja!) så kände jag hur luften i rummet blev tjock och det kändes svårt att andas. Nej, jag har inte problem men andningen eller något. Alla prov, inlämningar och diverse läxor tar död på mig!

Nu ska jag måla mina naglar
lila-svarta och därefter ta en promenix med K i regnet. Godnatt och trevlig kväll på er! ♥♥♥

Nytt år, nya tag!

Det blev nog lite för många kinesiska drinkar igår och lite för mycket bloss på vattenpipan. Men det var värt det! Jag ville ha ett riktigt bra avslut på lovet, för imorgon är det ju faktiskt så att vardagen sätter igång igen. Huh! Jag fasar. Fast det ska samtidigt bli skönt med lite struktur och vardag igen, har vänt på dygnet totalt. Detta lov har verkligen varit lyckat; jag har gjort allt annat än att bry mig om skolan. Jag har inte ens öppnat en enda bok och det har jag inte ett dugg dåligt samvete för. Det behövdes verkligen! Imorgon är det måndag och då tänker jag börja med allt igen. Men inte nu. Nu är det fortfarande söndag och jag är ledig... Jag har fikat en massa och snackat drömmar med tjejerna, festat en del, shoppat på mellandagsrean och främst tagit det lungt. Nu känner jag mig riktigt utvilad och reda för en ny termin!



Lite av mitt lov i bildform


You always say this is the last time

39813-691

I’m gonna do my fucking best this time
I’m gonna show you
I’m gonna show them
I will make it this time
Even though it’s hard;
You’re never alone in this world

Utekväll!

Sitter här och väntar på att fia ska komma hit på en fördrink, för att därefter möta felicia och sen möta tjejerna & dra vidare på någon fest. Ska bli kul att komma ut lite. Trevlig kväll på er! 

 


Kvällens outfit


39813-685   


Klänning, Danmark "Bror o soster"
Tjockt sidenband i midjan
Rosa pälsbolero, H&M
Roda naglar, Mavala nr. 3
Guldhalsband

Snart är ledigheten över.
Bäst att njuta så länge den varar! Hela familjen är borta på diverse event och jag tänkte passa på att bara slappa och ta hand om mig själv. Jag äta en god middag med K, slappa, ta det lungt och kanske hoppa ner i jacuzzin. Kan behövas att samla lite krafter inför en ny termin. Imorgon ska jag upp och jobba tidigt också... Trevlig kväll på er!


Ny "tavla"


39813-684

Blev väldigt inspirerad när jag läste
Sophies inlägg om Pimpinette. Jag har själv sett några kläder av märket på en av Rookies visningar och jag fullkompligt älskar kläderna hon gör! Hon har en liten söt butik/ateljé på söder tror jag? Jag skulle ljuga om jag sa annat än att jag är grymt avundsjuk, en av mina drömmar är att själv öppna en butik någon gång i framtiden. Därför bestämde jag mig för att göra en "tavla" med bilder som inspirerar mig, precis som Sasha Norén har gjort. Funderar också på att ställa min klädstång under "tavlan", måste bara montera den först!




Vårnyheter; gult är inte fult!

Jag skulle inte tacka nej till sommar och lite sol just nu. Eller i alla fall vår. Det känns som att det var år sedan jag såg solen sist, buhu. Hursomhelst, H&M har fått in jättemycket fina vårnyheter på hemsidan och många är redan(!) slutsålda. Gult är absolut inte fult, iaf om jag får bestämma. Här är en outfit jag gärna skulle strosa runt i när sommaren börjar närma sig...

39813-683

Klänning, 298 kronor
Cardigan, 249 kronor
Solglasögon, 79:50 (jag har redan ett par, vem säger att man inte kan ha solglasögon på vintern?)

Fikakväll

39813-681   

Klänning, H&M
Svart kofta
Halsband, Pilgrim


Nyss kommit hem från en mysig fikakväll med några vänner. Finns inget mysigare än att sitta på cafén riktigt länge ibland! Först satt vi på Café Madeleine, men när det stängde bar det av till Alberts. Det har snackats nyårsafton (behövdes vädra lite,haha) det har snackats resor och det har snackats drömmar. Hur fan ska vi hinna med allt tjejer? Allt från att rensa fisk i Norge till att åka till Hultan. Haha... Tack för en mysig kväll tjejer, det får vi göra om!

Nyårslöften

Alla har vi nyårslöften, eller iaf de flesta. Även jag måste ha mina, känns mer motiverande då. Även om jag inte är helt övertygad om att jag kommer att hålla dem...

♥ Fylla 18, ha en stor fest & festa järnet!
♥ Ta körkort
♥ Sluta äta skräpmat (iaf till frukost...)
♥ Försöka att besöka Egypten när jag åker till Afrika i vår.
♥ Spara lite mer pengar! (när det inte finns mer snygga kläder att shoppa...)
♥ Fixa ett helt okej jobb
♥ Inse att jag behöver mer än 6 timmars sömn per natt (iaf på vardagar...)
♥ Ge järnet i skolan, bara halva tiden kvar nu!
♥ Jag ska sluta fest-röka (på de fester där ingen annan röker)
♥ Älska av hela mitt hjärta... (även om det finns risk att det någon gång kommer att brista, men det skiter jag fullständigt i just nu!)
♥ Jag ska städa mer ofta.


Dagens outfit

    

Tunika, Indiska
Knästrumpor
Skor, Wedins
Vitt linne, H&M
Halsband, julklapp
Mavala nagelack, Paris nr 3

Nyårsdagen

God morgon alla bakfulla människor! Jag är minst sagt b-a-k-i-s måste jag tyvärr erkänna. Gårkvällen var riktigt lyckad, dock skulle det kunnat varit lite mer folk på festen. Men men, man kan inte få allt! Jag hade en toppenkväll med tjejerna innan. "Här ska rökas, pökas och nya löften tillökas" Det dracks champagne och det firades in det nya året. Dock blev det lite för mycket champagne. Vid tolvslaget fick jag en moet i handen som det råkades halsas ur lite för mycket. Men men, det är väll så det ska vara på nyår antar jag.

Vid närmare eftertanke så kommer jag inte ihåg att jag såg några raketer vid tolvslaget?! Hörde mest pang-pang, men jag glömde nog den lilla detaljen att kolla upp i skyn. Haha. Nu ska jag masa mig iväg till Deli Italia och äta pizza. Gott nytt år på er!