Lill-lördag

I. am. bored. Jag skulle inte ha något emot att rymma, byta liv. Jag skulle göra det i den här och med min sagoprins som skulle ha något sånt här på sig. Åh vad fina vi skulle va. Eller vad säger ni, låter det inte underbart?

39813-842

"I think I'm going to Boston. Start a new life. Noone knows my name. Or maybe I'll go over to california. I think I'm just tired. I think I need the sunrise, I'm tired of the sunset. I think I need a new life. Oh boston. Noone knows my name expect you.

Arbetsnarkoman.com



♥ Kofta, Vintage
♥ Skorta, John Henry
♥ Blåa jeans. H&M

Blogg.se tycks ha fungerat lite som det vill de senaste dagarna och det retar gallfeber på mig! Någon som håller med? Det gick inte att blogga igårkväll och inte heller imorse.

Men men, idag har jag också jobbat hela dagen vilket bidragit till mitt tillstånd just nu; trött. Imorn är jag dock ledig, ska bli skönt. Jobbet går jättebra och jag är evigt tacksam att jag får chansen att jobba lite då och då... I'm gonna be a rich bitch! Sen att det är mycket praktiskt arbete är bara posiktivt. Jag älskar praktiskt arbete.

Godnatt på er!


Alkohol är en djävulsk dryck

Tjejmiddagen igår var jättetrevlig och maten var hur god som helst. Tack Angelica!

Några drinkar senare bar det iväg på ett par vingliga ben till Kungsholmen. Grymt lyckad fest även om jag för första gången i mitt liv kände mig gammal på en fest… Kvällen och natten sprang iväg och vid tretiden avslutade Pernilla + jag natten med en grillad korv på Statoil. Finns det något godare fyllesvull? Skulle inte tro det.

Därefter tog jag sällskap med kim hem, tack för att du alltid finns där. Du är guld värd, hoppas du vet det!

 

Imorse kom straffet. Huvudvärken var ett faktum och jag lovar att jag fortfarande var full. Woho. Och det blir bättre…. Jag skulle jobba! Och dessutom lyckades jag försova mig. Jag bokstavligt talat flög upp ur sängen, drog borsten genom håret och hoppade i mina kläder. Munnen smakade öken och min kropp skrek efter vatten.

Gång på gång idag har jag och fia konstaterat att alkohol är en djävulsk dryck som man borde hålla sig borta ifrån. Aldrig mer. Eller iaf inte än på ett tag. Nåja, får se hur det går med den saken.. Varför känns det som att jag har hört det förut?


39813-839
Den nyinköpta kläningen från Gina Tricot som jag bar igårkväll. Det enda negativa med den är att snart kommer alla äga en....



Utgång!

Snart bär det av på tjejmiddag, ska bli riktigt trevligt! Har på mig min nyinköpta klänning, kroppen luktar persika bodyscrub och kvällen ska tillbringas med mina närmsta tjejer, kan det bli bättre? Därefter bär det antagligen vidare till Kungsholmen på en fest. Hoppas ni får en trevlig söndagskväll!

Angelica 18 år och nya skor!

Igår började kvällen på en jättemysig grekisk restaurang med hur god mat som helst! (Iaf om man gillar grekiskt..) Vi satt där ganska länge och kollaget med massa bilder blev uppskattat. Efter det bar det av hem till mig! Där vi spenderade resten av kvällen....

39813-837
 


Jag nämde ju förra veckan att mina cc-stövlar har gått sönder.. (i blixtlåset!) Så jag köpte två par nya ankelboots på Wedins rea. Riktigt nöjd med mina köp faktiskt!

39813-833 

Lördag

Idag har jag mycket att göra. En vän ska firas som fyllt 18 i veckan, grattis gumman! Utöver det ska jag städa, duscha, fixa mig ordentligt osvosv.
Btw, mina cc-stövlar som jag köpte i sturegallerian för inte allt för länge sedan har gått sönder(!) Buhu. Det var ju inga skopunkten-priser direkt heller... Aja. En anledning att köpa nya stövlar iaf! Köpte 2 par skor igår.. Bilder kommer. Ciao!



Everything that's meant to be, will work out just perfectly.

Dagens låt är utan tvekan denna.

Dagens outfit

39813-832



Länge sedan jag publicerade dagens outfit! Det är så kallt = svårt att klä sig snyggt. Läs: det blir lager på lager istället. Men men, here we go....

Pälsjacka, H&M
Klänning, Sytt själv
Grå stor kofta med söta fickor, H&M
Tjocka tights
Halsband,
H&M
Basker, Åhlens
Väska

Blablabla

Sjukhus är inte riktigt min grejj. En massa frågor om vad jag ska göra i framtiden är inte min grejj. Att ställa sig på en våg med massa kläder och se sin vikt är inte riktigt min grejj. Att höra att man kan få svåra ryggsmärtor om man blir gravid i framtiden är inte riktigt min grejj. Att vänta på ett sjukhus med massa läskig inredning från 70-talet bland massa sjuka människor är inte riktigt min grejj.

Men att veta att min rygg kosmetiskt sätt ser jättebra ut var skönt! Riktigt skönt. Och det är definitivt min grejj. Så mycket som jag har kämpat för min rygg, burit den där förbannade (well, älskade också) korsetten och hållit huvudet högt när folk stirrat på mig. Det var värt det, varenda sekund. Det var värt att behöva bära fula kläder i några år för att få en fin och fungerande rygg. Det var värt all smärta, alla köttsår jag fick på höfterna och all viktminskning. Nu i efterhand känns det skönt. Riktigt skönt. Som att allt är över och att man äntligen kan andas ut och "vara precis som alla andra" som min doktor sa. Inte för att jag vet om det är något att sträva efter. Men vad han försökte säga var nog att jag kan göra allt som alla andra kan, utan att tänka två gånger. Jag kan äta precis hur mycket jag vill utan att något trycker ihop min mage, jag kan röra mig fritt, böjja mig ner, men framförallt; jag kan ha på mig precis vilka kläder jag vill!

Visst, jag känner forfarande av ryggen ibland och mina revben känns för små och ömtåliga ibland. Men det får man leva med.... Det handlar om att göra det bästa av situationen, vad som än händer i livet. Det handlar om att ha i åtanke att närsomhelst, varsomhelst kan ditt liv förändras radikalt. Allt du kan göra är att göra ditt bästa hela tiden och ta en dag i taget.


39813-830

Passade på att köpa Pause på pressbyrån på sjukhuset. En helt okej livsstilsmagasin för män och kvinnor! Massa fina vårbilder i detta nummer...

OUTDOOR

39813-828
(Om ni undrar vad jag har på näsan så är det mitt egendesignade plåster mot röda finnar på näsan ;)

Många har frågat vad jag har på mig utomhus... Såhär års är det ju inte speciellt lätt att klä sig snyggt när man vistas utomhus. (Utan att frysa) Men här har jag den ultimata lösningen! Jag har på mig en cape, och under det en varm fleece-jacka. För jag menar; vem ser den? Det värmer till och med lika mycket som min stora vinterjacka! Basker/huvudbonad och halsduk går jag nästan aldrig utan på vinter...


Ånger, ånger, ånger

Idag är det tisdag. En väldigt stressig sådan. Dagen började med att det inte fanns något horoskop i Metro(!) Katastrof. Jag börjar alltid varje morgon med att läsa dagens horoskop. Buhä.
Det var en lång dag idag, klev upp klockan sex och kom hem runt åtta ikväll... Nej, jag har inte shoppat eller gjort något roligt. Jag har pluggat. Hela dagen. Känns riktigt skönt att den här dagen är över faktiskt! Imorgon börjar jag åtta och slutar kvart över tolv. Yipee!

Apropå plugga... Snart ska vi välja inviduella val och jag funderar på att välja design. Är det ett bra val? Någon som vet? Tar gärna emot tips! Vet verkligen inte vad jag ska välja... Vet iaf att jag ska läsa engelska c om jag skulle vilja plugga utomlands efter gymnasiet. Men mer vet jag inte. Eller jo. Jag vill läsa Företagande UF och starta ett företag. Det är verkligen något jag vill, men om jag ska läsa dessa 3 kurser måste jag läsa utökat program. Crap!!! Jag vill, jag vill, jag vill. 

39813-826 

(Hade ingen bättre kamera med mig, mobilkameror är skit!)

Var för lat för att testa den här underbara klänningen igår i provrummet och hade ingen ork. Tänkte bara kolla på H&M, men kunde inte motstå denna sötnos... Som gick som smör. Så jag tog in den i provrummet, men då blev det helt enkelt för jobbigt att klä av sig allt så jag sket i det. Tänkte att "den finns säkert kvar imorgon." Hursomhelst så köpte jag den inte. Varför varför varför. Nu ångrar jag mig grovt och det lär ju knappast finnas kvar? Jag höll i sista 36:an. Gah! Jag skulle köpte den. Såg att Carro köpt en, och jag ångrar mig ju inte precis mindre.... Spanade in rar:s blogg och även hon har köpt en. Ånger är det rätta ordet.


Min nya älskling

39813-823 

Här har ni den. Min nya, fullkomligt underbara väska! Älskar den gräddvita färgen, perfekt till vår.
Igår när jag bloggade som mest och precis skulle lägga in en bild på den så krashade hela internet. Typiskt. Min brorsa försökte fixa det hela kvällen igår, utan framgång. Tänkte att jag skulle ta saken i egna händer när jag kom hem nyss och tydligen så gick det jäkligt bra ;) Jag hade ändå mvg i teknik i grundskolan... Haha.

Fotoreportage och en ny väska!

39813-822

Sant sant sant. Det säga ju att en bild säger mer än tusen ord; och jag håller definitivt med. Shopping cures depression!

Idag efter sista lektionen som bestod av skridskoåkning i Kungsan tog jag en runda på stan. Eller det slutade med en lång runda... Därav har jag ett par trötta ben just nu. Jag köpte ett par gråa jeans, en snygg svart silkesblus och en väska som jag är helt kär i(!)
När jag gick på biblioteksgatan så kom en kille fram och frågade om jag ville vara med i fotoreportage med min outfit. Jag svarade glatt ja, men glömde dock att fråga var bilderna ska publiceras.. Haha. Bra jobbat Jessica. Eller inte. Så om ni ser en tjej i gräddvit basker, gräddvit cape och en
svart väska någonstans så är det nog jag! Scary...

What goes around..Comes around

Trött är bara förnamnet på mitt tillstånd just nu. Funderar på att gå lägga mig snarast... Att sova två timmar och jobba flera timmar dagen därefter är ingen bra kombination. Imorgon sätter en stressig vecka igång igen med alldeles för mycket prov och inlämningar. Gah. Gonatt'

Dagens låt (och video) utan tvekan. Kolla och lyssna på hela! Så fin och så rätt.

Fika

Precis kommit hem från en mysig fikakväll/natt med tjejerna. Satt på cafe 60, riktigt mysigt och extremt(!) goda pajer. FInns det något mysigare än att fika i timmar med sina närmsta vänner? Skulle inte tro det. Vi har kommit från till om att exakt 5 månader åker vi till Grekland! Woho..

På hemvägen ringde kim
 som tydligen var i närheten(!) Världen är allt bra liten. Eller rättare sagt sthlm är litet. Jag kände verkligen hur mycket jag tycker om dig när du kom springades mot mig med ett leende och några hängiga rosor. Så söt!

Från det ena till det andra; nu måste jag verkligen sova. Jag tycker synd om mig själv som ska upp och jobba om bara ett par timmar. Better get some sleep. Nuuuuu.

Snart helg!

Sista dagen på veckan idag, känns underbart. Förutom det faktum att jag har en inlämning ikväll klockan 00:00. Men tänker inte låta kvällen bli förstörd för det, tänkte skriva klart den i eftermiddag istället. Börjar inte förns kvart i ett idag och slutar kvart över fyra. Känns riktigt skönt, även om jag föredrar att börja tidigt och sluta tidigt... Men men! Nu ska jag skriva vidare på min fördjupningsuppgift om hur bibeln påverkat det svenska språket. Åsikter modtages gäääääärna :-) Ciao!

39813-819 


Grå-rutig klänning, vintage
Polo pullover, MQ
Guldigt halsband med vit kula, H&M
Väska
Extensions
Röda naglar,
Mavala Paris

What a lovely day!

Känns toppen att vara tillbaks i vardagen igen även om det innebär en massa äckliga måsten. Läs: plugga. Jag är helt enkelt för rastlös för att bara ligga hemma dag ut och dag in. Nu tänker jag hålla mig frisk ett tag och förhoppningsvis så kan jag börja träna snart igen!

Kom precis hem från Deli Itailia där jag käkade pizza med bror. (Btw finns det något ställe som gör godare pizza? Skulle inte tro det!) När jag kom hem fick jag reda på att mamma bokat vår resa till
Afrika, Tunisien i vår! Wiho... Ska bli otroligt skönt att bara komma bort och koppla av ett tag. Vi bor på ett jättemysigt hotell med direkt strandläge och stora spaavdelningar. Finns grymt mycket att shoppa i Tunisien så jag funderar på att åka dit med en tom resväska ;) Ska även försöka övertala mamma att rida kameler i solnedgången och besöka någon öken. On top off everyting else så tänker jag skaffa mig en solbränna som inte heter duga.  Behöver jag ens säga att jag längtar?

39813-817
Jag läsandes i Tunisien förra våren

Torsdag

"Råkade" trycka på snoozeknappen några gånger för mycket imorse vilket resulterade i att jag försov mig en timme. Hallelujah. Som tur är ska pappa in till city också, så nu hinner jag iaf! ;) Känns konstigt att klä på sig och gå ut, var dagar sedan jag satte foten utanför dörren? Men men, trevlig torsdag på er!

39813-815 


Grå klänning
T-shirt, Inwear
Väska, Sturegallerian
Strumpbyxor, ingen aning
Stövlar, CC- skor


Lill-lördag

JAG ÖNSKAR ER ALLA EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG!

Personligen tycker jag att alla hjärtans dag känns pressat. Det är en fin tanke, men varför inte visa kärlek alla dagar istället? Eller iaf när de dagar man känner för det. Nu känns det som att alla springer runt på stan med blommor i handen från ica för att dumpa av hemma och säga "happy valentine". Bara för att "man måste". Vad jag vill få fram är att om man ska göra någoting för en person tycker jag man ska göra det med kärlek, det ska komma från hjärtat. Dessutom känns det ju extra speciellt om någon gör något gulligt en vanlig måndag, eller hur? Då är det inte för att man måste, utan för man vill.

Jag har legat hemma hela dagen och kurerat mig. Forfarande sjuk, men imorgon planerar jag att gå till skolan. No matter what. Om man fick önska sig något så skulle jag definitivt önska mig dessa två outfits att spendera alla hjärtans dag i, riktigt sockersöta! Jag är inget fan av rött som ni ser, men rosa är en favorit! Väldigt dyra outfits, men drömma kan man ju...


39813-814

PÅ DAGEN:

Klänning,
Burberry London
Skor, Fendi
Halsband i vitt guld, Roberto Coin

KVÄLLEN:

Klänning, Matthew Williamsson
Skor, Miu Miu
Ring

Vår

39813-813

Kollade igenom garderoben och hittade denna tunika/klänning som jag köpte förra våren.
Påminner lite om klänningarna från Chloés chica vårkollektion. "Haklappen" verkar bli het i vår, såg även att Amanda sytt en liknande klänning med "haklapp".  "Haklappar" ser sött och gulligt ut tycker jag. Och piffar upp klänningen. Vad tycker ni?

Still ill

Är tyvärr fortfarande sjuk, därav ingen bloggning. Var hoss doktor idag och tog ett äckligt halsprov, usch! Tänkte proppa i mig några alvedon imorgon och försöka ta mig till skolan. Den här förkylningen tar död på mig. Är för rastlös för att bara ligga hemma.. Vill ut på stan!

Denna mysiga outfit skulle jag gärna strosa runt i här hemma medan jag är sjuk....



39813-812

Kofta,
Topshop
Mysbyxor, Graham & Spencer
Urmysiga(!) tofflor, Asos
Handkräm som är perfekt för vintertorra händer och nagelband. Vem behöver inte det? Pulp store

Söndag

Nu sitter man här igen och frågar sig vart helgen egentligen tog vägen. Den har bokstavligen sprungit iväg! Ändå har jag mest spenderat tiden i sängen och kurerat mig. Känner mig inte tillräcklig frisk för att gå till skolan imorgon, men jag ska försöka iaf...  Bara två veckor kvar, sen är det sportlov! Wiho. Vad ska ni hitta på då?

39813-811


Till alla mina läsare: Världens utan tvekan bästa låt som betyder en massa för mig.
Keisha White - The weakness in me. Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den. För er som inte hört den... Ni har gått miste om något!

Lördag

Kände mig faktiskt ganska duktig som orkade ta mig upp tidigt imorse och jobba lite. Däremot känner jag mig inte riktigt lika duktig nu, kroppen värker och jag känner mig hur svag som helst... Man kanske borde lyssna på kroppen lite mer. Lutar mot en lugn kväll i sängen med Prison break, te och varma täcken. Måste ju vara frisk tills nästa vecka! Nu ska jag äta middag och pyssla om mig själv. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!  

39813-806 


-Kollade runt bland mina foton och hittade denna underbara bild från i våras! Skulle inte tacka nej till en hyffsad solbränna och denna outfit.... Lite sol och vår skulle inte sitta helt fel heller.




Kvällens outfit
består av myskläder. Riktigt skönt och riktigt slappt. Skulle aldrig visa mig ute på stan i dessa kläder, men hemma en slappkväll är de perfekta! Dessutom älskar jag t-shirten...

39813-809 


Thank god it's friday?

Här sitter jag en fredagskväll med en rinnande näsa och ett konstant nysande när jag skulle suttit på en tjejmiddag och haft trevligt. Life sucks. Eller rättare sagt min förkylning suger... Jag vill bli frisk! Varför känns det alltid som att man har tusen roliga saker att göra nära man inte kan? När man är fast här hemma med en kropp som värker i varenda led. Yipee.

39813-805

Inte gjorde det något bättre att jag nyss fick ett sms från fia som frågar om jag vill med till city och fika. Hrmm. Gööööööööööööör mig frisk. Man kanske borde trotsa förkylningen? Näe, då kommer jag bara bli mer sjuk och det har nog aldrig varit speciellt bra att gå ut med feber. (Försöker tänka realistiskt) Detta är dagens feta i-landsproblem, utan tvekan. Näe, jag får helt enkelt sitta hemma här en fredagskväll. Trösta mig själv i tonvis med godis,
Elle som mamma köpte till mig och en massa filtar. Kanske är något bra på tv ikväll? Förutom Let's dance som är det mesta patetiska programmet på länge. En chans för b-kändisar att visa sig, javisst.



Gult är absolut inte fult till våren! Outfiten ovan skulle jag gärna bära en solig vårdag.. Metallic-trenden till vår kan glömmas tycker jag! Riktigt fult. Finns dock vissa undantag. Men över lag så är den gräslig. Men men, allt för ikväll. Nu ska jag bädda ner mig i massa filtar. Atjoo!  

LBD

Little black dress. Den lilla svarta. Kan man någonsin få för mycket av svarta, chica, feminina klänningar? Skulle inte tro det. Jag kan iaf aldrig få det! Dessa klänningar är en gudagåva. Men självklart skickas de inte till Sverige, inte ens utanför USA.... Livet är hårt. Jävligt hårt.

39813-802
39813-80139813-800

39813-799
39813-798

GIRLY SPRING

39813-795

39813-797



39813-797 39813-796

Grå klänning, Lindex
Svarta knästrumpor
Gråa stövlar, Wedins
Halsband med hjärta & nyckelhål, H&M
Väska, liten (ej känd butik) i sthlm

--------------------------------------------------------------

Grön klänning, Indiska
Svart sidenband
Väska, Mango
Skor, Skobergs

Posh & Becks

39813-793

Så snygga & välmatchade. Skulle absolut inte tacka nej till Victorias skinnjacka i vår! Becks skinnjacka ska vi inte ens snacka om...  Äckligt snygg(!) och mössan liksom den vita t-shirten gör pricken över i:et. Eller vad säger ni?

Coco is dead

39813-792 39813-791 39813-790 39813-789

Skulle inte tacka nej till ett eller flera halsband ur denna kollektion. Riktigt balla och fräcka! Ett udda halsband som inte många har, men dödligt snyggt. Finns att beställa
här.

Dagens outfit + gästoutfit

Länge sedan jag publicerade någon outfit så jag tänkte göra det idag! Har inte direkt känt mig motiverad att sätta på mig snygga kläder eftersom att vädret är piss. Snö, slask, regn och massa grus.. Inte direkt bästa förutsättningar för att ha snygga kläder på sig utan det blir mest varma (läs fula) kläder.

Idag slutade jag 12:20 och åkte därefter till Stadsmissionen i Liljeholmen med Kim. Mycket stor butik och väldigt, väldigt välsorterat. Den mest välsorterade secondhandbutiken jag varit inne i(!) Fanns exremt mycket skjortor, men annars inget uppseendeväckande. Inga snygga klänningar eller feminina toppar. Inget fick följa med hem.... Med det är värt ett besök iaf!

39813-787 


Jag:

Kofta, Monari by Bosch textil
Jeans, Vero moda
Blåvit randig skjorta

Kim:

Skjorta, H&M
Väst, Carlings
Jeans, Cheap monday

Måndag

"hahahahaha , vilken ful bild man ser lite av din näsa den blev så fulful"

Dessa kommentarer är så fullkompligt onödiga tycker jag. Jag behöver varken höra att min näsa är ful eller att jag är ful. Hade jag brytt mig om er hade jag antagligen svält mig själv just nu eller försökt ändra mitt utseende. Jag hade definitivt inte fortsatt skriva i den här bloggen iaf om jag brydde mig. Det är bara uttröttande.
Men ni som tycks roa er med att skriva dessa kommentarer... nu har ni er chans. En stor fet bild på mig, bara mig.

 -Jag säger som
Tyra BanksKISS MY FAT ASS!

39813-785

I like it black...

Skulle absolut inte tacka nej till denna outfit. Speciellt inte till stövlarna, som är to die for!! Funderar starkt på att beställa dem till våren...


39813-784

Stövlar,
Have2have
Klänning, Oasis
Clutch, Asos

Kärlek

”Love conquers everything,” läste jag i en bok någonstans. Kanske är det faktiskt så, att kärlek slår ut allt. För när man ser tillbaka på sitt liv, så är det de stunder när man känt sig mest levande faktiskt då man uträttat något av kärlek. Det krävs inga mästerverk, bara små gärningar med mycket kärlek.

 
Det sägs att kärlek tar fram det djupaste inom oss och för oss samman. Kanske är det så, att oavsett hur olika man tycks vara på utsidan så är det insidan som för oss samman. Det allra heligaste man gömmer långt inom sig är det som i slutändan för oss samman.  


Ens egen lycka är också andras; med ett litet ord, en blick och en handling kan man göra underverk. Varje leende kan göra andra lyckliga. Oavsett hur man mår så blir bördorna lättare med kärlek. Kärleken bryr sig inte om svårigheter och den säger inte att något är omöjligt. För man kan uppfylla allt med kärlek. Eller hur? Det är ju trots allt kärlek som byggde denna värld.

 
Kärleken tar sig an mycket. Den ser till att mycket blir utfört, men också att den som inte älskar har gett upp. För vad är vi egentligen utan kärlek? Kärleken sover aldrig, den finns alltid där. Även om man nöter på den och den får sina slag, så tar den inte slut. Kärleken finns alltid där. 
 

Hastigt och häftigt flammar passionen upp och kan ta ny kraft under ett långt förhållande. Kärlek växer, sakta men säkert, i lager på lager.

Där står hon på trottoaren mitt i den lilla förorten och väntar på han med stort H. Han som får hennes kropp att sjunga och hennes hjärta att ta ett extra skutt. Han men stort H, hennes drömprins som hon så länge väntat på; kommer mot henne. De kan inte hålla blicken ifrån varandra och även fast bara var för en vecka sedan som de sist sågs känns det som evigheter sedan sist. Småspringandes kommer han mot henne och äntligen ska hon få känna hans doft igen. Nu är hon hemma, i hans famn; två kroppar och en själ. Bandet mellan dem är starkt; liksom guldet i deras ringar som sammankopplar dem. ”Om vi inte känner oss tillfreds, är det därför att vi glömt att vi har varandra” som Moder Teresa sa.


It's all about me

Jag är trött som ett as. Jag är sliten som ett as. Jag är slut som ett as.

-Idag har jag alltså sålt mina kläder på nordens största loppmarknad, nämligen loppmarknaden i Vårberg. Det var en upplevelse i sig att bara se hur det ser ut i Vårberg. Har faktiskt aldrig varit där tidigare och det liknande dessa Ghetton man brukar se i amerikanska filmer. Hursomhelst, jag och Fia stod där hela dagen och sålde diverse saker. Dagen gick bra; man har lärt sig en del, träffat en massa konstiga människor, bevittnat när en kines sjuter med pistol i taket och insett att folk är som djur när det gäller pengar samt att köpa billiga saker.

Nu ska jag återgå till mitt godis och soffan, slapp slapp slapp. Jag klagar inte; för jag är minst sagt slutkörd efter den här dagen. Ciao!


39813-783

Btw. Min
gucciväska är fortfarande till salu. Maila om ni är intresserade!

Dagen innan helg!

39813-781

Orkade inte ta någon bättre bild. Den här får duga. Här är iaf gårdagens outfit, lägg därtill
skärp i midjan och svarta stövlar.
 Ikväll ska jag slappa, 2 dagars träning i rad sätter sina spår. Måste dessutom städa och rensa ut lite saker i min garderob/vinden inför loppis på lördag. Trevlig kväll på er!