Dagens ha begär

 image931

Grått grått grått. Grått är det nya svarta!

Skulle inte tacka nej till denna gråa klänning och denna söta jacka till. Helt perfekt nu i vår... Men en sak som slog mig var att klänningen såg avklippt ut nedtill? Och det är inte den första klänningen jag har sett som verkar vara avklippt med en sax. Många klänningar från Gina ser likadana ut nedtill.... Någon annan som lagt märke till det? Anyway. Den är iaf snygg och utan tvekan dagens ha begär! Allt är från H&M. ♥

Min nya kärlek

Idag är första dagen på hela veckan som inte solen lyser.. Känns lite trist, men jag hoppas att den kommer tillbaks i eftermiddag! Vaknade tidigt idag (jag som annars brukar vara en nattmänniska har fått rubbade sovrutiner och är nu förtiden pigg på morgonen, huh) Precis kommit hem från en powerwalk med min själsfrände ipoden. Ännu ett steg närmare min bikini..... som föressten är min nya stora kärlek.
Trevlig lördag på er!


image930

Daily report

39813-929

Började dagen med att gå upp
vid nio och ta en joggingtur innan frukosten. Solen värmde skönt och mina ben flög över marken... Därefter mötte jag upp Jennie för att köpa lunch på seven och sätta oss i parken innan skolan började. Mys!  Nu har skolan slutat och jag ska stoppa i mig någon middag tänkte jag... Det lutar mot tacos. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se, ska iaf träffa tjejerna.

Invigde dessutom nya kjolen idag!

♥ Kjol, H&M
♥ Tee, Inwear
♥ Skinnjacka, Vindfynd
Skor 

  

23:03

Uppdateringar

Run bitch, run!

Har precis kommit hem från en joggingtur. Tänkte att jag ska börja ta tag i joggandet igen när det är vår och allt! Jag märkte att jag inte direkt var ensam om att tänka den tanken eftersom att det var en massa joggare ute. När jag sprungit till långsjön tog jag en paus och kollade på solnedgången. Det var otroligt fint. Fåglarna simmade i vattnet och solen höll på att gå ner bakom träden. Jag tänkte på alla minnen man har vi den här sjön... Alla sommarfester, alla promenader man gått hit, alla gånger man badat på sommaren, alla gånger man åkt skridskor på vinter... En barnfamilj spelade kubb på gräsmattan och himlen var klarblå. Det var nästan idylliskt. Efter några minuters vila var det racing hem till middagen där en grekisk sallad väntade. Med den här låten i öronen gick det hur bra som helst, jag nästan flög fram....

I know you like me
I know you do
Thats why whenever I come around shes all over you
And I know you want it
It's easy to see
And in the back of your mind
I know you should be home with me

(The pussycat dolls, don't cha. Pepplåt! )

image925

Daily report

39813-920 

♥ Kofta, Lindex
♥ Skjorta, John Henry
♥ Jeans, H&M
Skor, Skopunkten

Idag har varit en riktig underbar dag! Solen skiner och mina ambitioner för att göra saker är på topp. Dock lyser aktiviteterna med sin frånvaro. Men det kommer... Har iaf snackat med en person angående mitt lilla företag jag ska starta, så nu är jag ett steg närmare det. Det är ganska dyrt men kanske något att önska sig i 18års present? Apropå 18, det är inte långt kvar tills den stora dagen är här.... Lycka!

Idag var första gången iår som jag käkade på en uteservering. Riktigt trevligt och mysigt. Mera sånt! Mera sol! Tog även några art-street-bilder eller vad man ska kalla det... So long!

  


Bara för att jag älskar den här videon



Äntligen har jag tagit tag i det där med att lära sig hur man lägger in en video på boggen. Det är inte direkt min starka sida att ta tag i saker när jag inte är motiverad men det var faktiskt riktigt enkelt. Tack för all hjälp! & glöm inte att spana in videon.... Hot hot hot. I love it! 

Stress stress stress, stress!!

Jag är en stressad varelelse. Utan tvekan. Jag frågar mig själv varför... och jag har svaret. Jag tar an mig för många saker. Har nyss kommit hem från en liten shoppingrungda. Och det fyndades.. det vill jag lova. Nu ska jag iväg igenom om 10 min. Sängen lockar mer... men nja. Sova kan man göra i graven. Ciao!

BTW. NÅGON SOM VET HUR MAN LÄGGER IN EN YOUTUBE VIDEO I ETT INLÄGG?

Lill-lördag


Dagens outfit... Så mycket mer hinner jag inte säga för nu måste jag cykla jääääääärnet till stationen. Skriver var alla saker kommer ifrån senare. Ciao

image918 image919

Dagens fundering!

 

♥ Trenchcoat, MQ tror jag
♥ Klänning, vintage
♥ Tights, Gina tricot
Pumps
Väska

Idag har solen skinit hela dagen och när jag åkte hem från skolan klockan fem stod temperaturen på 18(!) grader. Riktigt riktigt skönt! Hoppas våren är här för att stanna.

Tog en sväng på stan innan jag åkte hem, hittade bland annat denna söta "jacka"... Men är lite osäker på om jag ska slå till eller inte. Den är från H&M, pris kommer jag inte ihåg. Fanns bara kvar strl 32, dock var den lite liten. Vad tycker ni? Gärna konstruktiv kritik!

39813-915

Btw så är det här det sötaste jag sett på... typ länge. Skulle inte tacka nej till de gråa stuprörsjeansen, de är dock från H&M mama och jag tror inte riktigt det passar mig, haha. Nu väntar min jacuzzi & ett ångande varmt bad. Ciao!

Mina nya skor

Som några av er gissade så var det mycket riktigt två par nya skor jag shoppat. Mamma som redan anser att jag har alldeles för många par skor kommer flyga upp i taket.. ungefär. Men då kan jag alltid kontra med att hennes skosamling är minst lika stor.

IT'S VINTAGE BABY!


image914

image913

Söndagsångest.com

Har jobbat hela dagen idag ($$$$$$$$), därefter bara slappat och ätit vofflor.  
Vad jag däremot inte har ångest över är att sommaren officiellt är här, meaning sommartid. Ett steg närmare sommaren, vi går mot ljusare tider....

image911
En bild från helgens bravader


Imorgon kommer bild på mina två senaste fynd. Gissa vad det är? Jag kan ju säga så mycket som att mamma kommer flyga i taket eftersom att jag redan har x-antal av dessa.... Grymt snygga är de iaf!


"Always carry a pair of extra-shoes with you"

Vaknade alldeles för sent av ett sprängande huvud som skrek efter vatten. Jag masade mig ner och åt frukost. Klockan stod på 15:00. Inte bra. Hela dagen har gått och jag sitter här fortfarande i mina stora sovtshirt... Men man behöver sådana dagar ibland också.
   Gårkvällen var riktigt trevlig och den spenderades i vänners sällskap. Efter en flaska mosserande mådde man sådär härligt bra och musiken höjdes. Det dansades en hel del med tjejerna vilket måste vara förklaringen till mina blåmärken på benen. Jag fick mig ett gott skratt när jag kollade kameran idag. Varför tror man alltid att man är så jävla snygg när man har fått i sig x antal drinkar? 
   På vägen hem var donken ett faktum. Ingen utekväll är fullständig utan fyllesvull på McDonalds.. Därefter satte vi oss på bussen hem. Jag satt bredvid en snubbe som kom från Nigeria. Väldigt intressant. Vi snackade om allt mellan himmel och jord som om vi var bästa vänner. Det var säkert 10 år skillnad mellan oss men det gjorde ingenting. Han berättade att han tyckte om Sverige men att han saknade Nigeria. Jag berättade om hur jag längtade bort från allt, bort från Sverige och att en av mina största drömmar är att jobba som volontär i Afrika... Han frågade om jag hade en baby på sin knaggliga engelska och jag försökte förklara att jag är ung och att jag inte har någon baby. Han började glatt berätta om sin lilla tjej som han älskade så mycket... Men om jag fattade det hela rätt så bor hon i Nigeria. Det var fint. Väldigt fint.


39813-906
Observera att jag hade byxor på mig igår för första gången på jag vet inte hur länge... Kändes lustigt men ganska skönt att slippa frysa.

Påväg hem från bussen kvittrade fåglarna och man fick sommarkänslor. Mina skyhöga pumpa byttes ut mot mina ballerinor som jag hade i väskan. S-k-ö-n-t. Även om det var första gången på ett halvår som jag gick hem ensam från en utekväll så kändes det ganska skönt... Tomt men ganska skönt. Saknaden skavde men det var skönt att ta sig tid att vara med sig själv och tänka medan fåglarna sjöng massa vackra visor...


WOW!!!

Det är ganska coolt faktiskt... Enligt er har jag ätstörningar, är gravid, hjulbent, mullig och ett benrangel. Visste inte ens att man kunde vara allt det samtidigt? Wow! Mullig och benrangel på samma gång. Gravid och ätstörningar på samma gång. Wow säger jag bara. Det är ju ganska coolt

Därför tänkte jag vika ut mig lite till, bara för er skull. Så att ni ska få chansen att kommentera ännu mer och uttrycka vad ni tycker om mitt utseende. Go ahead, make yourself heard


image903 image904image905

Big no

Har fått en hel del anonyma kommentarer på sistone angående min vikt och min kropp. Och jag säger bara en sak; ta era rykten samt åsikter och stoppa upp dem någonstans. För jag bryr mig inte ett skit. Det angår inte er för fem öre och det är bara skrattretande att läsa... Tack mina närmaste för att ni finns! Era kommentarer värmer mer än vad ni tror.

39813-899

Tors

image898Back on track. Eller nja, tills vidare iaf. Har kommit fram till att det inte finns någon anledning till att sluta göra det jag tycker om här i livet; shoppa och blogga. Därför lägger jag bloggpausen på hyllan och fortsätter att skriva här! Även om jag inte är på topp så tänker jag inte låta något hindra mig från att skriva. Jag älskar ju trots allt att skriva och jag kollade visningarna idag, 600! Då blev jag dessutom ganska taggad.

Klänning, Gina
Svart sidenband
Solglasögon, H&M
Skor, Skopunkten





























Away

39813-895

Tar en semester från det här pga personliga problem. Får se vad som händer. Men jag behöver radikala förändringar i mitt liv. Mum & jag funderar på flytt, men vi får se. Högst upp på schemat står iaf studier i london nästa år; läsa in 3an där istället för hemma. Mitt andra hem, i miss it. Eller bara dra utomlands. Kanske någon kurs/jobb maj-aug, håller på att förhandlar med pappi. Så mycket mer vill jag inte gå in på här på blogen eftersom så pass många läser den. Men stay tuned! Jag hör av mig.

Måndag

39813-894

Är inte det här typ det sötaste ni sett? Jo, skulle nästan tro det va...  McDreamy har fått tvillingar. Åh. Vill se greys & anatomy nuuu!


Måndag


Kista centrum

Idag var jag i Kista centrum och shoppade lite.. och jag säger bara en sak; aldrig igen! Det var mycket folk, för mycket folk och helt stimmigt. Inte gjorde det saken bättre att det var konstigt folk också... Näe usch! Nästa gång shopping står på schemat så blir det inte Kista centrum.

Med mig hem i påsarna hade jag bland annat dessa solglajjor... I'm in love!

39813-890


DAGENS TIPS

Humana second hand på Odengatan. Det var där jag köpte min skinnjacka och idag rear de dessutom ut allt i butiken för 10 kronor!! Så, skynda fynda....  Det finns dock mycket skräp och en hel del läskigt folk. Men hey! Den som söker finner.

39813-889

Fick också med mig dessa vita pumps hem för en tjuga, vet inte riktigt om jag gillar dem... Men en tjuga var de värda! Kan bli coolt till svarta jeans.

Årets bästa fynd

 39813-887 

Jag
"gjorde en rar" igår och fyndade en skinnjacka... För det ynka priset 50 kronor!!! Ja, ni läste rätt. Den är brun och det är äkta skinn. Helt. Sjukt. Biliigt. Den skulle egentligen kostat 500 kronor och jag såg en identisk på ZARA för närmare 1500. Snacka om fynd! Tipset på var ni kan göra fynd som detta kommer ikväll, eller imorgon ;) Håll utkik!

Ikväll har jag huset för mig själv... Känner för att öppna en flaska mosserande som bara står och väntar på mig och hoppa ner i jacuzzin för att drunka i alla bubblor. Kankse med sällskap, kanske själv.... Eller så kanske det blir helt andra planer. Man vet aldrig. Vad ska ni hitta på ikväll?



Chanel

39813-886

Nyinköpta. Och jag är riktigt nöjd! De är inte plastic-fantastic-silver som alla fjortisar springer runt i, utan guld. Vilket är mycket snyggare än silver enligt min mening. Tidlösa, enkla och klassiska. Precis min smak när det kommer till örhängen. Jag tycker inte att örhängena ska ta för mycket uppmärksamhet av en outfit. Eller vad säger ni?

Min bästa vän heter Fredag

39813-883 

Dagens outfit... + leggings såklart

Klänning, vintage
Skinnjacka, fynd från vinden
Väska, Longchamp

Idag börjar jag sent och slutar tidigt. Wie. Vår mattelärare skulle tydligen på kurs och jag klagar inte! Då slipper jag föhöret + att vi får ledigt sista lektionen. Nu måste jag gåååååå, eller snarare springa.. I'm in a hurry. Big hurry.

Dagens outfit

39813-878

39813-879

39813-880

Lill-lördag!

39813-877 

Det är sol ute. Solnedgång... Det ser fint ut. Himlen är blå och jag ber till gud att det här vädret ska hålla i sig. Hoppas hoppas hoppas? Vad som inte är lika kul är att våren för mig sig skavsår.... Skavsår som gör förbannat ont! Aj.
Ikväll ska jag träna, planerar att bli träningsnarkoman av något slag. Kommer redan i mina nya jeans som jag inte gjorde för några veckor sedan... Happiness.

Nyttigt liv

Kom precis hem från träningen. Det var ett ganska lungt pass, vilket var frustrerande eftersom jag kände för att ge järnet och inte ens var trött när det var slut.

Därefter bastade jag onödigt länge och stod i duschen onödigt länge vilket var hur skönt som helst. Sedan smörjde jag in mig med en lotion som jag rekommenderar starkt. Så nu luktar jag helt ljuvligt. Typ
melon. Mm! Bild kommer imorgon.


39813-875

Jag lyckades även missa bussen så det blev en långpromenad hem, så nu är jag definitivt trött. Ska dricka upp min goda smoothie och därefter väntar en nybäddad säng. Finns det något bättre? Det enda som fattas är sovsällskap....


Ingredienser:

♥Vanilj yoghurt
♥Fruktjuice
♥Massvis av hallon

Jag blandar allt efter smak och därefter har man den perfekt smoothien! Hur god som helst. Och nyttig.

Ny blogg

Det känns som att det blir för lite plats för mitt skrivande i denna blogg, då det främst är en modeblogg. Därför har jag skapat en blogg där jag skriver diverse texter. Jag kommer självklart fortsätta skriva i den här bloggen, men den kommer bli mer fokuserad på ytliga saker och mer anonym. Enjoy!

http://thoughtsinmyhead.blogg.se/

Dagens outfit

Det är sol och våååååååååååår ute!!! Pure happiness. Nu har jag stört bråttom. Ciao

39813-871

Did I mention my fabulous brown hair?

image870 

Såhär så dagens outfit ut. Plus pälsjackan utomhus. Kändes riktigt varmt idag faktiskt. Snart är våren är här, wiho!

Tee, Zara utomlands
Långt svart linne, H&M
Svarta tighta stuprör, J Lindeberg

IKEA EN SÖNDAG

Idag vaknade jag av att ett brunhårigt yrväder stirrade på mig med stora ögon och sa:  "Jess, gudstjänsten du skulle ha gått på är SLUT."

Jag kollade på klockan. Halv tolv. Hur lyckas man? Det var inte mycket att göra åt mer än att dra täcket över huvudet och fortsätta att sova. En stund senare bestämde vi oss för att göra något av dagen. Men vad kan man göra en söndag?

Jo, man kan åka till IKEA. Man kan åka till ett hav av små äckliga blöj-ungar som skriker både det ena och det andra. Var det inte glass de ville ha så var det leksaker. Var det inte Kalle som hade tappat bort sina föräldrar så var det lilla Lisa som just hade lärt sig gå. Och lilla Lisa som just har lärt sig gå kan ju självklart inte stoppas. Alla föräldrar tycker självklart det är jätte gulligt. Jag och fia tyckte dock inte det var lika gulligt, de var mest i vägen och ett tag övervägde jag om jag skulle meja ner en unge eller inte.
Hursomhelst, jag fick iaf med mig en tavla hem. Kan man vara kär i en tavla så är jag det. Den är hur fin som helst och precis min smak. Den ger mig hopp. Hopp om livet.


image869
Gårkvällens outfit -Klänning som jag gjort själv och ett svart
sidenband i midjan. 

 


But I write the best disses

image868

"När du klev in här såg jag helt plötsligt inga andra tjejer. Du är udda med ändå så outstanding. Wow."

Denna främling sa några väl valda ord och fäste sin blick på mig. Som om han faktiskt verkligen inte såg någon annan än mig. Han iaktog mig uppifrån och ner samtidigt som han log. Jag studerade Mcdonalds på andra sidan vägen. Jag såg mycket annat. Jag tackade och dissade hans nummer. Visst var det en fin komplimang och jag blev glad. Ord värmer verkligen hur mycket som helst. Men jag ville ha någon annan, någon som han inte ens kan mäta sig med.

Sol

idag är det sol ute. det är vackert. snön håller på att smällta bort. det är fint. väldigt fint. man får försöka se det ljusa även om det ser helt svart ut i mina ögon.

Resan

Kärleken är en resa. En ändlös resa utan kompass i ett väglöst land. Kärleken är ett äventyr. Det finns olika typer av kärlek. Det finns en typ av kärlek som liknar en oljelampa, som slocknar när oljan är slut. Eller det finns kärlek som liknar bilar, när bensinen är slut så kan den inte gå mer. Men det finns också en annan typ av kärlek, en kärlek som rinner upp ur jorden likt en mäktig källa och som flyter fram för evigt. Den är outömlig.
Passion flammar upp, häftigt och hastigt, och kan ta ny fart under ett långt förhållande. Men kärleken växer ändå i lager på lager
långsamt
av vanliga dagar.

Dagens "jag vill ha"

image866

Jag klär mig oftast väldigt feminint, men självklart är det kul att utmana sin vanliga klädstil ibland. Jag älskar att blanda stilar! Därför skulle jag inte tacka nej till denna bruna skinnjacka från MANGO med det gula linnet till. Den är ganska "hård" och inte speciellt feminin. But I like it! Bilden ger inte direkt skinnjackan rättvisa, den är mer choklasbrun irl.
Men men, nu måste jag återgå till mitt arbete om internationell ekonomi som ska vara inlämnat ikväll!

Friday!

Tro det eller ej; men jag är uppe och jag ska gå till skolan och klara det där förbannade provet i matte b. Well well. Jag börjar få bråttom! Jag slutar iaf runt tolv idag vilket är skönt.

39813-864 

(Försök och bortse från att jag ser gryyyyyyyyyyymt trött ut på bilderna, haha men man kan inte vara snygg jämt.)

Sömnlösa Jess

Om 2 timmar ska jag up och skriva ett matteprov. Det här kan inte vara bra. Kommer väll somna på provet? Men men, wish me luck!


Äntligen fredag!

För en halvtimme sedan blev det fredag, jag har börjat på inlämningen tills imorn och en helg väntar på mig. Jag har en hel del saker inplanerade i helgen vilket ska bli trevligt! Happiness. Vad som inte är lika mycket happiness är att jag har ett matteprov som ligger och väntar på mig imorgon bitti....och jag tycks ha fått sömnsvårigheter de senaste dagarna. Jag drömmer bara massa crazy (sanna mina ord!) drömmar. Men jag har iaf en ny VR att läsa.  Sleep tight ni som kan!

39813-863


Jag <3 natten

Jag har alltid gillat natten. Jag har alltid varit en nattmänniska. När jag var liten ville jag aldrig somna på nätterna. Jag ville helt enkelt vara vaken för att jag tyckte om natten.  
Därför bestämde jag mig för att gå hem från träningen i den mörka natten. Jag ville andas frisk luft, lyssna på min ipod och låta tankarna flyga fritt. I skyltfönstrena lyste det och gatorna var nästan tomma. En gammal dam lade ett kort med röda rosor på brevlådan och smålog. Det var fint. Hon såg lycklig och hoppfull ut och hon hade en förmåga att även ge mig hopp. Jag gick vidare och kom till kyrkan. Jag tänkte på att det var länge sedan jag var där och att jag saknar det lite. Jag tänkte på i somras när jag och fia var på gotland. Vi skulle ta en promenad mitt i natten och det slutade med att vi hamnade i en kyrka. Den ger liksom ro, hopp och värme. Det känns ungefär som att man är hemma. Hursomhelst, vi tände varsitt ljus inne i den mörka kyrkan. Jag gjorde en önskning jag än idag kommer ihåg. Därefter köpte vi en varsin bok om livet. Det är bara en sådan sak vi kan göra. Jag saknar det. Hursomhelst, sedan kom jag till ett centrum och där tystnade musiken och mitt hjärta hoppade till, stannade till. (Varför hade jag inte hunnit hem? Varför tog jag just den vägen? Varför såg du mig? Varför blev jag inte ens förvånad? Som att jag väntat på att du skulle komma där i en bil?) Kanske var det där en så kallad mening. Det så kallade ödet. 

Torsdag

39813-859

Pälsjacka, H&M
Klänning, H&M
Leggings med små söta rosetter, Gina
Svart halsduk
Skor,
äckligt snygga

Idag hade vi idrottsdag = kallt och fula kläder. Nu ska jag plugga lite om jag orkar och därefter träna. Planerar att bli träningsnarkoman igen, typ.

DAGENS LÅT. (Världens finaste, speciellt introt. Obs! Bortse från den dumma filmen, såpan whatsoever)

För jag har köpt nya skor idag



Me

39813-858


















You're beautiful, that's for sure
You'll never ever fade
That's for sure
I don't know where my soul is.
I don't know where my home is.
I don't know anything.

Lill-lördag

Idag känns det inte kul att kliva ur sängen. Inte alls. Inte kul någonstans. Jag vill bara gömma mig under täcket. Hade det inte varit för mina snygga kläder, min ipod och att jag slutar elva så hade jag lika gärna kunnat ligga kvar i sängen. But that doesnt make things better så jag kan lika gärna masa mig upp... Börjar nio och slutar elva. What a lovely day! (Eller?)
 
39813-856




DAGENS LÅT. Den gör mig liksom glad. Lyssnar ni inte så går ni miste om något. Men men, nu ska jag inte sitta här mer. Ciao!

rubriken får inte bestå av endast ett blanktecken

Inuti mig finns en plats där jag är helt ensam. En plats där de källor som aldrig torkas ut förnyar. En plats där jag finner ro och kan få ny livsglädje. En plats där jag kan finna ro och hopp.

Men vad händer egentligen när man vänder ut och in på alla sina tankar, tänker igenom allt som kommer in i hjärnan och ältar allt om och om igen. Vad händer egentligen när vi släpper oss själva fria till ensamheten, fria till intet. Vad händer när vi granskar oss själva utifrån och kommer på alla fel man begått. Man känner sig plötsligt helt färglös. Men sen kommer man på att man faktiskt inte är så färglös. Lite färg har man ju iaf. Tankar kan gå åt vilket håll som helst, allt handlar om hur man väljer att se på det. Antingen så är jag helt färglös eller så är jag färggladare än någonsin.

Men visst gör det ont, det kan ingen förneka. Det gör ont att granska sig själv utifrån och se på sig själv med nya ögon. Var har jag varit egentligen och varför har jag inte vaknat för att se mina brister? Alla behöver granska sig själva, tänka och analysera. Men i lagom dos.

 
Förmågan att vara ensam är sammankopplad med att man upptäcker sig själv och förverkligar sig själv. Man blir medveten om sina djupaste behov, känslor och egenheter.  

Klappat och klart

Imorgon ska jag boka tid hos tatueraren. Om ungefär en månad kommer jag att ha ett fyrklöver på foten/vid knölen. Ganska exakt den 12e april. Dagen med stor D då jag fyller 18. Det ni!


39813-853

Ungefär såhär ska den se ut. Jag har designat den på bilden själv, men vill inte riktigt att den ska se ut så. Men åt det hållet!

Have a guess...

39813-85239813-851

Köpte denna förklädeskjol igår. Vet inte riktigt vad jag tycker. Den påminner om förklädesklänningen som det blev hysteri på iaf. (Ni vet den som halva bloggvärlden har) Anyway. Köpte den här igår... Ni vill inte ens veta vad den kostade. GISSA! 


 

Ego-posing


39813-850


I feel like some kind of unknowing fool


Tisdag

Vem vaknar så här tidigt och kan inte somna om? Hrmm. När man dessutom bara sovit några timmar... Well well. Idag ska jag göra allt annat än att gå till skolan för mitt huvuvd håller på att skriva av sitt kontrakt med mig. Det bokstavligen spränger. Aj?

jesEgo-posing


39813-849



Psst.
Dagens låt



SER JAG FEL?


39813-847

Hrm. Vad är det jag ser? Jag hoppas att denna tidiga morgon gjort att min syn också är fucked. Men näe. Skulle inte tro det? För inte är det Seth som sitter där bredvid Summer iaf. Detta suger. Jag blir ju nästan ledsen. Jag som trodde
dessa två sötnosar var menade för varandra...


Måndag

Det är tidigt. För tidigt. När jag klev ur sängen för en halvtimme sedan kändes det som att mina ben inte ville bära mig och när jag kom ner till frukosten hällde jag yoghurten i glaset. Det kan inte vara meningen att människor ska gå upp såhär tidigt. Inte gör det saker bättre att jag inte kunde somna inatt heller... Men men, slutar iaf 12:20 idag vilket är hur skönt som helst. Ha en bra dag alla!


Jag som aldrig skulle bära metallic(!)


image846


Efter att ha kämpat i några dagar så verkar äntligen blogg.se vilja samarbeta med mig och min hjärna. Nu hajjar jag allt, tror jag... Har iaf lyckats lägga in en bild som ni ser. Outfiten är från i fredags då jag och tjejerna var på inflyttningsfest hos Koffes kompis. Riktigt trevligt! Klänningen är inte min, men jag fick äran att låna den av Fia. Och jag gillar den riktigt mycket! Även om det är metallic, som jag påstod att jag aldrig skulle sätta på mig för några veckor sen, men man får väll ändra sig? För söt är den iaf!



 


Söndag

Jag är frustrerad. Mitt hjärta börjar banka snabbare än vanligt och min andning känns ansträngd. Varför? Blogg.se gör mig galen! Japp, sanna mina ord. Kanske är detta ett tecken på att jag har något form av bloggberoende, inte vet jag, men irriterande är det iaf. Imorse när jag skulle logga in så stod det "du har angivit fel lösenord"  Efter att ha försökt logga in en sisådär 1543859 gånger fungerade det forfarande inte. Jag gav upp och mailade någon snubbe på blogg.se som glatt skickade mitt lösenord till min mail. Och vips så hade jag ett nytt lösenord. Eftersom att det gamla tydligen helt spårlöst försvunnit......

Anyway. Är det någon som vet hur man lägger in en bild?! Mina bildfiler är tydligen ogiltiga(!) Ett faktum som suger ganska rejält eftersom att jag har en hel drös med bilder som bara ligger och väntar på att bli publicerade på min blogg?!

Do not alter these if you don't know what you're doing

Som ni märker så har det skett en del ändringar på min blogg det senaste dygnet. Det står klart och tydligt att man inte ska ändra html-koderna om man inte vet vad man gör, men hey! Varför skulle jag lyssna för? Jag som är så envis. Nu har jag iaf lyckats förstöra min snygga layout jag hade innan. Fråga mig inte hur, men det har jag iaf gjort. Jag skyller på blogg.se som har krånglat de senaste dagarna!

Dagens inköp

Jag älskar mitt jobb och tanken på att pengarna kommer rulla in den 25:e. Woho! Jag älskar det ännu mer när jag tänker på hur bra jag har det där jämfört med tillexempel ett Mcdonaldsjobb. Efter jobbet drog jag direkt till min egna mattelärare (läs: morfar) och pluggade matte i 2 timmar. Behöver jag ens nämna att jag hatat matte b? 
Nu har mamma något typ av "sminparty" här hemma med några vänninor och en sminkös. Jag vet, det låter helt crazy men det är ganska kul och udda! De snackar smink och jag tror även att mamma kommer köpa en hel del produkter... Så hon får lära mig sen. Haha. Nu ska jag fly huset och åka och sola. Ciao!


39813-843

Workin' 9 to 5

....What a way 2 make a living. Nanana. Det beskriver mitt liv perfekt just nu. Om fem minuter ska jag bege mig iväg, eller då kommer bilen. Vi ska lära oss det nya ekonomisystemet idag. Woho! Ska bli riktigt kul... Ha en bra dag!