Stjalig onsdag

Onsdagen är här vilket betyder; lill-lördag och nedräkningen till helgen har börjat! Yey!
Och idag är jag förövrigt otroligt glad, på fredag ska jag på anställningsintervju och jag har fått reda på idag att ett sommarjobb är spikat. Yes yes yes! Det såg lite mörkt ut där ett tag, men somliga har tur... Jag sökte ett sommarjobb och jag fick det! (A)

Det ska firas med en fika med min käraste Josefine och en massa skitsnack.. So long bitches!





Är det bara jag som lagt märke till hur många kändisar nuförtiden bär upp sina stjalar?! Ursnyggt anser jag. Inga knutar, inga krusseduller, bara simpelt runt halsen! Speciellt med en färgglad stjal till en färglös outfit gör stjalen pricken över i:et.. Slappt och otroligt snyggt! Me like :)

39813-286


Sverige har förvandlats till ett London...

Ja, så är det. Sannerligen. Allvarligt talat, vad är det här? Det har regnat nu till och från i cirka två veckor! Usch och tvi. Ge mig sommar, ge mig värme! Inte något regnigt, halvkallt, London-klimat. Jag hatar att går runt på stan med ett förbaskat paraply medan håret bara blir mer och mer ostylat och blött. Näe, kära vädergudar, ge mig lite sommar?

Apropå sommar, varm sommar betyder också äckligt snygga kläder och inte tjocka pösiga vinterkläder;
Vill ha! Vill ha!  Vill ha! 

Nu lockar nya Vecko Revyn på sängen, alltid lika trevligt att komma hem och finna en tidning till sig själv i brevlådan! Ciao...


Jensenkampen

Ännu en måndag har passerat, ännu en måndag har man tagit sig igenom. Denna tillbringades i Hagaparken med alla ettorna från norra och södra Jensen. Vollyboll & diverse staffetter.. Kunde varit roligare, men ska inte klaga. Det var i alla fall sol och varmt för första dagen på länge idag!

De som läst min blogg tidigare vet ju också vad måndagar betyder; måndagens tröstfynd! Jag har kommit under full med att måndagen är en hemsk dag och därför måste man (materialist som man är) köpa något för att pigga upp en varje måndag!  and that's it.

Idag stog mamma för tröstfyndet, en väska som jag inte är säker på om jag tycker om eller inte...


39813-280


Suck...

Städade mitt skrivbord för mindre än några dagar sedan och redan ser det ut som ett sprängt bomb-nerslag.. Någon som vill byta? ;)

En hel hög med gamla tidningar som jag för tillfället kollade igenom, är det bara jag som tycker att det kan vara kul att läsa gamla tidningar? Speciellt kul är det att se t.ex höstens mode och tänka
-"hur fan kunde man ha på sig det där..."

39813-279


& jag har redan tröttnat...

39813-277

Fråga mig inte hur jag lyckas, men det gör jag.. Jag har en tendens att köpa saker och tänka i efterhand, denna väska köpte jag för hrm.. dryga en månad sedan när dåvarande månadens pengar-budget var stor pga. födelsedag osv. på Boutique Två tre gånger vid Karlaplan. Och gissa vad? Jag har redan ångrat mig! Någon som är intresserad av att köpa den? Jag tycker inte om modellen och den är för liten.... Congrats to myself!

För er som inte redan visste det så är Boutique Två tre gånger en secondhand butik som säljer äkta märkesvaror och har ett stort utbud av partyoutfits. Men sakerna man köper är alltid i andra hand :)

Morsdag

39813-278Prickig, rosa klänning
Marinblåa jeans
Pärlor
































Idag är det inte bara en vanlig söndag
utan även morsdag! Det betyder att jag klev upp hyffsat tidigt för att uppvakta min söta lilla mamma. Som också är välrdens bästa mamma!
Hon lyssnar när ingen annan finns där, hon städar, hon pysslar, hon lyssnar, hon hjälper, ja... hon finns helt enkelt alltid där! Tack. 

Idag kände jag för min nyinköpta prickigt rosa "klänning". Den är dock lite för kort för att bara ha leggings under. Hrm? Ser det tokigt ut med jeans till? 

Nu måste jag tyvärr sätta igång med att plugga, Jensen tar kål på oss! Men dock är det bara åtta skoldagar kvar... thank god! 

Ciao!

 

Det börjar vankas bal...

Vi går mot ljusare tider, våren byts ut mot sommar och skolavslutningen närmar sig. Många har gått ut grundskolan eller gymnasiet. Det betyder bal. Dock inte för mig iår, (jag får vänta tills jag går ut gymnasiet om två år) men såhär års för exakt ett år var balplanerna och allt fixande inför balen i full fart....


Princess Ball Gown

You want prom to be one of the most romantic experiences of your life. For you, it's tradition all the way!
What's Your Prom Style?

Hittade ett roligt test; What's your prom style? Och min blev utan förvåning Princess Ball Gown..
När jag skulle välja "Prom Style" för ett år sedan blev det utan tvekan princess-aktigt. Jag har alltid inspirerats av rosa, prinsessor och typiskt tjejigt. Därför fick det också bli det!
Ljusrosa klänning med matchande ljusrosa väska med broderier på och till det självklart vita pärlor i både öron, runt halsen och på guldringen....


39813-274

Åsikter

-Jag skulle aldrig sätta på mig mjukisbyxor och gå utanför min dörr med dem... Så vidare jag inte ska träna eller liknande.

-Jag skulle aldrig sätta på mig "raggsockor". Ni vet såna från typ intersport

-Jag skulle aldrig måla mina naglar i svart nagellack. Föredrar fransk manikyr och ljusa färger

-Vad skulle ni aldrig sätta på er?



Bara för att jag gillar rosa...



39813-273

Slapp dag
Slapp outfit

Dock är jag väldigt förtjust  i denna tröjja som det är tryckt "easy" på... Från
Le Lis Blanc. Grymt mkt snygga saker! Nu, däremot ska jag hoppa i något annat och möta min kära väninna Josefine så får vi se vart kvällen leder oss... Ciao!



Buzzador!

Och så var även jag en i buzzador-världen då. Många som bloggat om det och jag kunde självklart inte motså frestelsen!

Men vad innebär det? Jo, det hela innebär helt enkelt att man får produkter hemskickade till sig som man sedan ska marknadsföra. Det hela är väldigt gratis och gratis är ju kul!

Anmäl dig du också;
häääär! 

Höll på att glömma!

Jag har ju blivit utmanad av Bohemica för några dagar sedan att lista mina tre favoritparfymer. Jag föredrar fräscha, uppfriskande dofter och det värsta jag vet perfymväg är skrikiga perfymer such as blomm-dofter. tvi! Sportiga dofter & fräscha dofter, ja tack!


DKNY BE DELCIOUS
39813-271

Denna står konstant på mitt sminkbord och jag älskar denna fräscha lukt! Faktum är att jag nästa alltid har på mig den till vardags...

CLEAN FRESH LAUNDERY
39813-270

Åh åh ååååååh säger jag bara. Detta är en parfym som jag inom kort kommer att äga. Tyvärr har jag den inte för tillfället, men vänta bara! Den luktar precis som den heter, fräsch tvätt. Ljuvligt. Man luktar sådär fräscht nyduschad när man har den på sig. ETT MÅSTE

RALPH LAUREN
39813-272

Denna är en typisk sportdoft. Blå flaska. Luktar fräscht och absolut inte blommigt. Me like! (Dock kan man tröttna på den en aning efter ett tag)


Nu utmanar jag Sheida, Petra, Engla & Denise att göra samma sak! Lycka till! :)

Skärp mig!

De flesta visar bilder på sina väskor eller sina skor. Bara av de enkla anledningarna att jag gillar att gå mot strömmen, att jag nästan alltid lyckas köpa skärp när jag ska handla annat och att jag helt enkelt älskar skärp så visar jag däför mitt utbud av midjeskärp och "vanliga" skärp...


39813-269 

Uppifrån:

Svart midjeskärp med gulddetaljer, versace
Svart lackskärp med gulddetaljer, second hand
Vitt skärp med gulddetaljer, Hermés
Brun midjeskärp med gulddetaljer, Second hand
Mintgrönt, Eprit
Guldigt festskärp, H&M´s barnavdelning

39813-268

Uppifrån:

Blått, second hand
Rött, second hand
Tunnt skärp i äkta skinn, Brasilien
Svart skinnskärp, Zara
Blått skärp med guldiga detaljer, lite sailor-inspirerat, Brasilien
Tradionellt skärp, Burberry
Vitt (för övrigt ganska fult skärp), Tiger
Gräddvitt skärp med guldspänne, kommer inte ihåg?

En släkts krav

Högtider.. Julen. Påsken. Födelsedagar. Midsommar. You name it, det finns många! Alla innebär det ett möte med hela släkten. Alla innebär de en dag då man klär upp sig, spänner på leendet och har det vi vill kalla trevligt. Alla innebär de en dag då i alla fall jag känner mig falsk, jag sätter på mig en finklänning och möter folk med ett leende. Även om jag varken egentligen vill eller om det kommer från hjärtat.

Tiden går, åren går och släkten förändras. Allas liv glider åt olika håll. Jag vet inte varför, men vid just högtider tänker jag tillbaka på det som varit. Hur såg mitt liv ut på min födelsedag för tre år sedan? Juste, då hade jag och min familj ett stort kalas för en massa människor i Brasilien. Moema, ett av Brasiliens "finare" områden. Vi badade i poolen, öppnade presenter, skrattade och blev serverade god mat av folket vi hyrt in. Medan gatubarnens lycka bara några kvarter därifrån var att få mat för dagen.

Jag väcks ur mitt drömmande av att mamma tar ton på "Ja må han leva". Reality. Du lever i nuet Jessica! Försöker jag intala mig själv. Med ett leende möter jag folket som sitter runt bordet, frågar om någon vill ha mer tårta och fortsätter att vara en trevlig värdinna.

Högtider får mig att tänka tillbaka, tänka tillbaka på det som varit. Det liv man levt. Det får mig att sakna. Det får mig att önska. Det får mig att le. Det får mig att känna så mycket. Men idag vill jag inte känna någonting. Jag behöver mer likör så jag kan sluta låtsas;

jag hatar högtider.


Pyssel

Är för tillfället sjuk i en envis förkylning, därför är jag bosatt inne. Hrmmmmm, mindre kul, men anyway! Det resulterar i alla fall i mycket Jessica-må-bra-tid då jag kan göra bara det jag älskar; pyssla, ta mysiga bad i jacuzzin, läsa & som jag ska göra nu... kolla oc! Ciao!


39813-267

Detta halsband blir nog en liten present till mamma, det är inte riktigt min stil på det men till hennes klassiska stil passar det nog perfekt! Hematit stenar och äkta silver på låset :)

En mindre "bloggtorka"

Av olika anledningar så har jag tagit ett litet uppehåll med bloggandet. Helt enkelt inte funnit tid till det. Så mycket som händer och som ska göras i mitt liv just nu! Slutspurten i skolan innan sommarlovet, haft dansuppvisningar som tagit upp massa ledig tid osv osv.

Men det viktigaste; nu är jag i alla fall tillbaks on track! :) Enjoy

39813-26639813-265

(Jag till vänster på båda bilderna)




Sommarn är på väg

39813-259

Gårkvällen spenderades med min älskade Fia. Käkade mjukglass, satt vid långsjön och såg när solen började ta sig nedåt (som ni ser på denna underbara men suddiga bild), gick en massa och snackade en massa skit. Finns ingen jag har så kul med och skrattar så mycket, haha. Och kan snacka med om så mycket knäppa saker;

"Vad gör liveeeet med oss?!"  Du ska veta att du är en älskad vän som jag vägrar att släppa taget om. Du är en av de få människor här i livet som jag vågar lova ordet alltid, jag menar.. säg något vi inte har gått igenom tillsammans?

39813-26239813-26139813-260



Måndagens tröst-fynd

39813-258

Jag fortsätter med min idé om måndagens tröst-fynd. Idag hade jag ingen större lust att gå på stan och fynda något, så det fick bli en tidning på pressbyrån & en tablettask. Alltid något som piggar upp på en måndag iaf! Nu har jag lovat brorsan att gå ut och springa med honom, lite motion sitter ju aldrig fel... Ciao!


Blond vs. brunett!

Personligen så föredrar jag Mischa Barton som blond, den passar henne såå mycket bättre.
Eller vad säger ni?

39813-257


SLUTA LÄS MIN BLOGG OM JAG STÖR ER SÅ MYCKET.

Får en hel del skit över den här bloggen och det enda jag kan säga är; gillar ni inte min blogg eller det jag skriver så, STICK!  Jag är den jag är. Och det är precis den jag är här också. Jag försöker inte vara exklusiv. Har jag ens sagt det någon gång eller ens försökt att eftersträva det? Är jag exklusiv så är jag också det. Kom med bevis och jag ska tänka över saken...

DET ÄR NI SJÄLVA SOM DRAR SLUTSATER. Allt för mig. Ha en trevlig kväll!




 

22:28

Lämnar detta fega, långsamma & drogfria land. Döden innan 30. Bitter? Nej, jag kommer att leva mitt liv fullt ut och göra det jag helst önskar! Jag vet hur min framtid ser ut, Sverige är för litet och för lagom.

Är det bara jag...?

Som har extremt svårt att ta bort sms. Speciellt sms som verkligen betyder något och är extremt söta. Jag har i alla fall stora problem med det. Men nu är inkorgen full igen och jag måste försöka välja ut några som är mindre värda att spara.... Eh, omöjligt? Jag hörde om någon som skrev upp alla sina sms i en liten bok, man kanske skulle börja med det?

Föressten så finns det inget mer gulligt eller mer glädjeväckande än ett sött litet sms i vardagen.. <3 Sms:a mer!

39813-256


Lördagsmorgon

Klockan halv elva satte jag nyckeln i låset och spände på smailet, hemma från gårdagens äventyr. Ni kan ju bara gissa hur man mår när man sovit 2 timmar & sprungit på stan i hela natten? Något yr i huvudet möter jag en mamma som sitter och äter frukost. Grattis. Jag plockade fram ett ängla-leende och frågade om det fanns någon frukost till mig. Visst fanns det det.... 

Idag ska jag övningsköra. Fråga mig inte hur, fråga mig inte hur jag ska få bilen att stanna på vägen. Vad jag vet är iaf att det kommer att gå åt pipan om jag sätter mig bakom ratten på en bmw med ett yrt huvud. Ha!  Vilka i-landsproblem..

Anyway... Såhär såg jag ut igårkväll: favoritparty-klänningen var på och partykänslan var ett faktum!

39813-254

Träffade massa trevligt folk, bla. en kille som hade lite lika åsikter som mig. Vi svenskar är för tråkiga och för förutsäbara! Även jag. Även han. Vi är helt enkelt för jävla "lagom". Jag hatar ordet och jag anser att det borde strykas ur den svenska akademins ordlista. Finns tex ordet lagom på något annat språk? Svar: Nej.
Med lite för mycket drinkar i mig blev jag alldels för naiv och tyckte att alla vi skulle göra något som inte var så förutsägbart... sluta vara svenskar för en kväll. Exempelvis åka ut till Arlanda och komma hem efter tre veckors sol och bad; men så blev dock inte fallet även om denna charmiga människa som delade mina åsikter hade kunnat övertalat mig. Jag tog mitt förnuft till fånga;

-Vad tycker ni? Ska man alltid vara förnuftig eller ska man bara gå på magkänslan ibland utan att riktigt tänka igenom allt?



Sluta kolla snett tjejer, ffs!

Det går inte att beskriva hur glad jag är just nu. Det är helg. Solen håller på att gå ner bakom de gröna trädkronorna och en kväll av roliga äventyr väntar. Min engelska redovisning gick dessutom toppen idag och jag fick högsta betyg. Det var det sista vi gjorde i skolan och jag kände för att hoppa och skutta av glädje när jag gick till Ginos för att lunch-fika med några klasskamrater. Nu kan jag andas ut. Helg, mys och den här sjukt jobbiga veckan med allt magsårs-givande skolarbete är över, finally!!!!!

39813-252

(kanske inte världens nyttigaste lunch, men äh! gott som bara den..)

Efter en trevlig lunch mötte jag upp Fia för att främst träffa henne och hålla henne company i jakten på ett par shorts. Och självklart kunde inte jag, jag Jessica hålla tassarna borta från lite saker som jag var tvungen att köpa. 2 klänningsliknande saker blev det, 2 toppar, ett jättesött(!) halsband och ett par vita leggings. Och Fia hittade ett par supersnygga vita shorts på Zara bla.

Från det ena till det andra, när vi gick ute från H&M står tre tjejer där utanför varpå en av dem kollar snett på oss. Vi hade inte gjort dem ett skit, inte ens givit dem en blick, ingenting. Min stubin brändes ner och jag frågade Fia vad fan som får tjejer att bara kolla snett utan vidare? Avundsjuka? Osäkerhet?
Vi går ca tio meter och hon kollar som bara norden, jag ger henne ett stort feeeeeeeeeeeeeett leende och säger "smail". Med självsäkra steg går vi därifrån. Jag tänker inte ens ägna min dyrbara tid att kolla snett, men ett leende kan jag bjuda på. Det är inte så ansträngande. Faktiskt. Du borde försöka! Ägd, bitch!

39813-251

Jag förstår bara inte varför tjejer har en tendens att kolla snett på varandra? Riktigt töntigt. Varför inte vara glada åt att vi är tjejer och hjälpa varandra och vara lite trevliga istället.....

Anyway, orkar inte ta något bättre kort på dagens outfit men fått många komplimanger för den :)

Marinblå tighta stuprör,
Cremevit kofta med guldknappar samt marinblå detaljer på
Min chanelinspirerade väska från Paris
En tjock guldkedja runt halsen
Mina marinblå espirit-skor.
Körde på marinblott för hela slanten idag!



39813-253

-Ciao och trevlig kväll på er! Och snälla, leeeeeeeeeee lite för mig....

14:47

& jag vet inte varför....
men jag återvänder alltid hit.


39813-250

Det var väll något vi gjorde, något vi sa här, som förändrade mitt liv.
Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar?
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma?
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar?

Dagens outfit

Hinner inte säga så mycket mer denna morgon mer än att jag har brottom till ett nationellt spanskaprov som börjar om mindre än en timme, :-O

39813-247  



39813-245

39813-246  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Gårdagens outfit

Hade fullt upp igår så han inte riktigt blogga, mina flipflops fick göra premiär eftersom att jag hade äckligt mycket skoskav och inte fick på mig några andra skor. Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag för det mesta har brottom, och ni kan ju gissa hur det gick att spring till bussen i ett par Havaianas?

Anyway, på eftermiddagen körde vi orientering.. och gissa vem som kom först i mål? ;)

39813-244
-

-Ciao!

Jag <3 Solen

Detta väder gör mig bara så lycklig! Idag slutade jag ca. tolv och tog mig då hem och somnade i solstolen på verandan. Det mina vänner är lycka! Att sova middag i 35 graders sol i Sverige i maj.

Idag körde jag på rosa från topp till tå, tanken: "Har man väll rosa på sig så varför inte slå till stort." slog mig imorse när jag valde kläder. Rosa från top till tå blev det. (nästan) Btw, hade min nya gucciväska idag! Lycka.



39813-240


Ciao! Nu måste jag plugga på vidare, har inlämning senast 00:00 ikväll! :-O


Jag ska få ett perfekt, vitt colgate-leende

Inför måndagens-trösfynd igen!

Kom på idag att jag helt glömt bort min nya idé som jag kom på för några veckor sedan om måndagens-tröstfynd. Första dagen på veckan och man behöver något för att pigga upp en!  Idag blev det 24 nagelfilar, en handlotion som luktar ljuvligt och någon typ av tandblekning som ska göra tänderna vitare. Yes!


39813-237

Hittade sakerna på en affär på Odengatan som heter "In & Finn" Och det blir precis som affären heter;
-Man går och in och finner! Och till ljuvliga priser..

Sverige är efter!!

Kilklack

Jag vet inte om jag
skulle kunna sätta på mig kilklackar för något inom mig säger nej till det. Men faktum är att jag tycker det är riktigt snyggt när man ser andra ha det!

Skulle jag få för mig att vilja ha det så har ifs mamma kanske 4 par i sin garderob från när vi bodde i Brasilien. Det var snart fyra år sedan, var det inne i Brasilien med kilklackar och nu kommer det till Sverige. Hrmm? Vårt iskalla ikealand som kent sjunger är verkligen aningen efter...


39813-236


Min plats på jorden

Vinden tar tag i mitt hår medan en fuktig vind möter mitt ansikte och lukten av saltvatten tränger in i näsan. Solen håller på att gå ner bakom krönet och vattnet riktigt glittrar av den starka vårsolen. Samtidigt som smärtan riktigt hugger i hjärtat känner jag livet i mig. Vi brukade sitta här. Härifrån ser man skärgårdsidyllen; små röda hus med vita knutar och en svensk flagga på tomten samt en båt vid vattnet.

Det är så tyst men ändå så vackert.
Så magiskt men ändå så ensamt.
Så ofattbart men ändå så sant.

Allt jag hör när jag sitter där på min klippa är havets kluckande mot berget, inte ditt skratt eller vårat prat…….



39813-232


Lördag, 17:26

I´m a sailor!

Åh vad jag älskar detta väder. Så underbart! Och snälla vädergudar, låt detta hålla i sig?!!
Det är nästan sommar i luften, eller det är sommar i luften och fuktig värme. Lycka! Nu måste jag fixa lite för kvällen, ciao!


39813-228

(De små bilderna går att klicka på för er som inte listat ut det ännu ; )


Apropå jeans för grabbar...

Hade lovat mitt sällskap som smakråd idag när brorsan skulle handla jeans, och det blev ett par nudie! Liknande de på bilden nedan... riktigt snygga ljusa, casual sommarjeans tycker jag, eller vad säger ni?

39813-227


Sevenjeans för män?

Hrmm. Vet inte om jag gillar det eller inte. Sevenjeans för män? Ser bara framför mig massa tjejrumpor med sevenjeans ärligt talat, inte att killar har på sig sevenjeans. Hrm.. anyway! Kanske kan vara snyggt!
Eller vad säger ni, om det finns några läsare av det manliga könet på denna blogg;

-Skulle ni kunna sätta på er dessa jeans?


39813-226

Nu har jag brottom, lovat och slinka förbi på någon fest. Får se hur det slutar... Trevlig kväll på er!

Torsdag

Livet är inte längre vad det var för tolv år sedan då man satt i sandlådan och ens största problem var att kompisen hade tagit ens spade eller att man hade fått lite sand i ögat.

Med tiden lär man sig. Jag skulle vilja påstå att tiden och livet är den dyrbaraste läran vi kan få. Jag har upplevt en mängd olika saker och lärt mig så otroligt mycket sedan jag satt där i sandlådan för tolv år sedan. Man har fått sett det svåra i livet, man har insett att livet inte bara är en dans på rosor. Livet är verkligen oförutsägbart och den största läxan jag lärt mig hittills är att inte ta någon förgivet.


För alltid.
Vi sa för alltid.
Vi skulle alltid finnas för varandra, i alla fall alltid som vänner.
Alltid.
Jag hade svårt att tro på ordet, men du fick mig att tro på det.
För alltid vänskap.
På samma sätt som du fick mig att tro på ordet för alltid
fick du mig att tvivla.
Du lärde mig kanske en av livets största läxor;
att aldrig ta någon förgivet.




För övrigt så finns det inte ord för den här låten, absolut inga ord. Den gör mig tårögd. Därför tänker jag inte ens försöka...
-See you soon, by Colplay


Jag känner mig duktig

Precis kommit hem från ett tuff joggingtur med min kära vän till fotbollsproffs som körde slut på mig. Kände att det var läge att ta tag i min kondition och springa av mig lite, vilket faktiskt var jätteskönt! Sprang en halvmil, plus massa powerwalk... & självklart massa skitsnack ;)

& nu sitter jag här med nymålde naglar och känner mig jättenöjd. Känslan när man är nyduschad, häller i sig massa kallt vatten och känner hur träningsvärken börjar komma är faktiskt underbar! Då känner man verkligen att man gjort någon nytta, eller i alla fall jag tycker att det brukar vara så.

& detta väder! I LOVE IT. Jag tackar våra kära vädergudar och håller tummarna hårt för att det ska hålla i sig......



39813-225


11:29

Lilllördag!

Som vanligt har jag sjukt brottom till bussen, men bjuder på lite suddiga bilder på dagens outfit... So long!

39813-224



Tisdagsmorgon, 09:55

My heart once got smashed up.
Right now
everything you want is wrong
Don't know why I'm still afraid
I wish that I could follow through
follow you
cos everything about you is so right
I wish
But I just can't.



Din jeansrumpa säger allt?

I brist på tid hinner jag inte säga speciellt mycket mer denna morgon mer än att jag har aningen brottom till bussen nu... Ha en trevlig dag, ciao!


39813-220


Södagskväll, 21:10

I'm an african!

När jag lyckades ta mig ner till köket halv tre i eftermiddags möttes jag av en mamma som bara skrattade åt synen av mig och frågade om jag mådde bra. Ja, jag såg förfärlig ut med mitt svarta smink över halva ansiktet och håret som lika gärna skulle kunnat tillhöra ett trolls. Och ja, jag mådde inte speciellt bra. Med ett mummlande staplade jag fram till vattenkranen och drack några tusen liter iskallt vatten.

Klockan sju kände jag att det kanske var läge att hoppa ur morgonrocken och klä sig acceptabelt till middagen. Dagen till ära blev det en tröja som jag köpte i Afrika. Som för övrigt alla muslimer springer runt i där nere, ingeting jag skulle sätta på mig till vardags i skolan. Men den duger att mysa i hemma!

Godkväll!


39813-217




Söndagsnatt eller måndagsmorgon?

Jag sitter här vid datorn. Det är valborg. Jag käkar estrella chips medan min stackars bärbara dator bara blir mer och mer flottig. Jag dricker vatten. Liter. Det är så det ska vara; sitta här och smälta kvällen och njuta. Bara chips-påsen och jag. Nog för att andra objekt erbjudit sitt sällskap, men nja. Kvällen har varit lyckad och jag trivs alla bäst med mina salta chips idag. haha?

Bortsett från att en tjej tänkte flyga på mig i slutet av kvällen för att jag tydligen spanade in henne och hennes (grymt snygga kille), bortsett från allt flängande runt halva stan och bortsett från min hälsa just nu så har kvällen varit toppen!

Anyway,
Valborgsmässoafton betyder att våren är här. Och det kan man verkligen påstå. När jag knatade hem från festen med en korv i näven var det, hör och häpna; ljust ute! Fåglarna kvittrade och det kändes verkligen underbart, riktigt jävla sjukt underbart! Ingen kan förstå känslan av att gå alldeles själv, riktigt känna sommarn i allt, höra fåglarna sjunga i kör och se hur det börjar ljusna, det finns bara ett ord;

UNDERBART


39813-216