Nyårsafton, "amatörernas afton"

Jag sitter & väntar på tårtan och känner hur champagnen börjar kännas i huvuvdet, haha.. Tangenterna vill inte riktigt som jag. Utanför fönstret smattrar det redan för fullt, bara 3 & en halv timme kvar tills det nya året är här! Snart bär det av till tjejerna för lite förfest och krök. Därefter är det feeeeeeeeeeeest som gäller för hela slantet; det ska drickas champagne,  det ska sprutas och det ska dansas! Men framförallt fira in det nya året. Även om jag älskar nyårsafton så måste jag säga att det är lite av amatörernas afton som mamma och jag brukar kalla det. Exakt alla ska ute och festa, man får inte tag i någon taxi efter tolvslaget och det är för mycket fylla. Men men, kul är det iaf! Hoppas på en toppenkväll....

39813-672 
  

The best of 2006

Blev lite inspirerad av Engla och bestämde mig att också visa det bästa från 2006... Fast när jag kollar igenom alla bilder så är det väldigt svårt att välja. Jag håller verkligen med Engla, kan man välja allt? Bra, då gör jag det! Hursomhelst, här är iaf lite av det bästa från 2006.

 

Skjortblusen (gosh vad länge sen..haha)



Mina vita sailor-shorts. Det mest använda plagget i sommras, helt klart!

 

Festfin. Den här festen glömmer jag aldrig...



Rosetter i all ära



Hermés-skärpet har också används flitigt

 

Höst...



Utomhus

Skärp

Håller på att städa mitt rum för fullt, kände att det kan behövas nu såhär inför nyår. Hittade en låda full av skärp som jag helt glömt bort. Wiho! Förstår inte hur jag kan ha så mycket skärp. Fast ca hälften är iofs köpt på second hand. + jag har en låda till med minst lika många i mammas garderob. Haha äsch! Kul, billigt & snyggt.

39813-659

 

Gårdagens shopping

Först tog vi en mysig fika på Cafe Madeleine och därefter gick vi en runda på Urban&Outfitters eftersom att "det låg precis brevid" ;) Jag hittade super söta undies på rean även om jag inte borde shoppa mer på ett tag. Jag måste vara konstig som tar kort på mina underkläder, men kan inte låta bli när de är så söta! Tror jag ska börja samla på söta undies, haha. Dessutom kunde jag inte hålla tassarna borta från ett par snygga solglasögon, så de fick även följa med hem....

 39813-654 


Fika

Idag väntar en mysig fika i city med några vänner, och jag är seeeeeeeeeen! Det blir att springa till bussen. Som vanligt. Hoppas ni får en trevlig dag, ses på stan!

 

Klänning, Manhattan
Väska, Mulberry
Halsband, Pilgrim
Tee, Topshop

Lite djupa tankar angående kärlek i min annars så ytliga blogg

Du har förtrollat mig. Du har trollbundit mig och jag tänker satsa på att aldrig släppa dig. Även om vi kommer från två helt olika världar så övervinner våran kärlek allt. Den är stark och jag hoppas att den är bestående, för aldrig har det känts så rätt som när jag går på stan med dig och håller din hand i min. Känslan av att veta att du bara är min, min, min och ingen annans är enorm. Ingen kan förstå om den inte varit kär på riktigt. Jag vill kalla det här äkta kärlek. Du är min skatt, min gudagåva.


Kärleken kommer och går. Kärlek är inte längre vad det var för 10 år sedan, en puss på kinden. Ibland undrar man om hjärtat är till för att brista och man frågar sig varför kärleken ens finns. Men så kommer dessa stunder av hopp och ljusglimtar då man förstår allting. Då man tror att man är skapad för att älska.

Jag älskar att älska. Älskar jag någon så går jag verkligen in för det. Då älskar jag den och då ger jag löften som jag håller. Förevigat finns inte. Eller jag vill tro på det men någonstans inom mig vet jag att det inte stämmer. Vad som finns är nu och ett tag framöver. Man kan aldrig lova någon helt säkert förevigat. Även om vi vill det så kan vi omöjligt veta vad som kommer hända om 20 år. Men vi kan ge oss själva, ens själ och ens tillit. Vi kan ge allt vi har för att sedan ramla ihop.


Många vill nog inte ens chansa. Därför väljer de att inte börja älska. Kanske av rädsla för allt detta. Man kan ju inte styra vad som händer och man kan faktiskt förlora sin älskade om sanningen ska fram. Vissa väljer att inte leva ihop med någon eftersom det så småningom tar slut.


Är jag kär så är jag. Då kan ingenting stoppa mig. Inte ens mitt huvud och allt jag borde göra. Ni som en gång varit riktigt kära förstår. Och nej, jag kan inte försäkra mig om att jag inte kommer få mitt hjärta brustet. Det kan ingen. Men jag vet hur det känns att vara riktigt kär. Sådär riktigt tokigt kär att det pirrar i hela magen så fort man tar dennes hand. Ingenting går upp emot den känslan. Den kan ingen förneka. Jag älskar att älska och jag tror djupt och innerligt på kärleken. Men även mina förhållanden kan ta slut och jag får fortsätta jakten efter mannen till mina barn.


Jag är inte mer än människa och även om jag inte skulle ha något emot att för all framtid vara tillsammans med dig så kan jag inte styra över framtiden. Framtiden vilar i någon annans händer. Kanske guds, kanske någon annans. Men inte i mina. Jag har mina drömmar och mina mål, men mer kan jag inte styra över. Jag skulle gärna hålla din hand förevigt, berätta för dig varje dag hur mycket jag älskar dig och alltid finnas där. Jag hoppas.


Du är min. Du är min och bara min, något som jag är evigt tacksam över. Du är han som får mig att le, han som för mig att gråta. Din hand i min är magisk, helt förtrollande. Jag kommer aldrig att glömma dagen då du tog min hand i din för första gången. En liknande känsla kan jag inte komma på att jag känt någonsin. Det kändes så rätt, som att jag hittat hem. Du är han som jag vill berätta allt för, han som förtjänar att veta precis allt om mig. Han som får komma in på ställen där ingen annan någonsin varit. Jag älskar varje liten millimeter av dig, du är Han med stort H.

39813-650


Svart som natten

Idag var det begravning. Hm. Tomhet & sorg. Men ändå ganska fint och enkelt. Kände mig svart som natten i min svarta skjorta, svarta kavaj och min svarta kjol när jag satt där på bänken längst fram. Prästens tal var riktigt fin. Buret barn bär.
Därefter åkte mamma och jag på en shoppingtur, då blev det lite ljusare kläder. Var på jakt efter ett par snygga skor, men hittade inga. Buhu. Dock fick en rosa champagne hänga med mig hem, perfekt på nyår! Nu ska jag iväg och träna. Trevlig kväll på er!

 

Julmaten ska bort!

Jag är fortfarande mätt från alla långa julbordsmiddagar. Puh. Idag vid middagen kändes jag mig mätt efter några tuggor. Näe, usch. Nu behöver jag inte se mera julmat på ett år! Har ätit alldeles för mkt. Nu ska jag och en väninna dra iväg och träna ett intensiv pass. Trevligt! Fast har en känsla av att vi inte kommer vara de enda som tränar bort sina dåliga samveten...

39813-647

I <3 shopping

Herre jösses säger jag bara. Ni anar inte hur mycket folk det var inne i city idag! Föör mycket för att vara Stockholm som egentligen är ganska litet. Redan klockan 09:00 när jag och min kära vapendragare Fia tagit oss in till city var det kö in till H&M butiken(!) ZARA öppnade inte förns 12:00 till våran stora besvikelse, men när väl dörrarna öppnades så stormade det in folk. Och då menar jag mycket folk. Tror vi stod i kö en sisådär halvtimme för att betala en grejj?




1. Cashmere kappa & en mössa som matchar pefekt



2. Grå klänning. Såg att Petra har en nästan identisk, men hennes är köpt i London :)




3. Två snygga tees från ZARA



4. Smink-set från Debenhams. (Gick som smör och vi var ändå där först!) Debenhams rea var för övrigt över förväntan.



5. Tee från H&M


39813-642

6. Halsband

MELLANDAGSREA!

Idag är jag uppe tididgt. För tidigt. Varför? Jo, mellandagsrea! Om en halvitmme ska jag möta fia för att bege oss in till city. Jag är trött. Gäsp. Alldeles för trött. Med vad gör man inte för lite shopping? Ses på stan!

H&M Drottninggatan 09:00
C/O Stockholm 11:00


+ mycket mycket mer

Till er alla:

God jul & ett gott nytt år! Nu är äntligen självaste julafton här och man kan andas ut. Alla paket ligger fint inslagna under granen, jag är färdig iordninggjord och snart kommer bilen som ska köra oss dit vi ska fira jul. Hoppas ni får en trevlig kväll :)



39813-637


Da´n före doppareda´n

Öppnade min garderob och såg till min stora fasa att jag inte hade något rött i hela garderoben. Detta kan inte vara sant tänkte jag och sprang till mammas walk-in-closet (som jag fått äran att ha en andel av min kläder i). Inget rött där heller! Som tur är räddade mamma mig med en jättesnygg(!) röd kofta som jag kan låna av henne. Julafton är räddad. Något rött måste man ju ändå ha på sig, tradition liksom.
Ikväll väntar en upper-sittarkväll hos pappa & jag har en känsla av att den kommer att bli sen. Har varken ätit middag ännu eller åkt till honom än. Plus att jag ska lacka vartenda litet paket... hmm. Imorgon blir jag borta hela dagen; så god jul på er!

   
Kvällens upparsittar-outfit

39813-629


En pärlig galje

Jag är minst sagt slut. Slutkörd. En hel dag på stan sätter sina spår.. Speciellt eftersom att Stockholm verkar vara stället där ALLA ska köpa sina julklappar. Kaos är det rätta ordet. Nu är jag äntligen klar med alla julklappar!! Lättnad. Imorgon återstår bara att slå in alla. Blev en hel del julklappar till mig själv också; en pärlig galje, massa doftljus, tyg för att sy en klänning(wiho!), ramar och diverse småkraffs. För att inte glömma en klädstång! Såg att Engla köpt en och även Petra.. Kunde inte hålla tassarna borta helt enkelt. Hur praktiskt är det inte med en sådan? Bild kommer! Nu ser jag fram emot ett oc-maraton och en slappkväll i all dess ära. Ciao :)

39813-628

Freeeeeeeeeedag!

Nu är helgen här och julen närmar sig med stormsteg. Dock skulle jag inte tacka nej till lite mer snö! Nu ska jag skynda in till city och äta lunch, därefter hämta ut min älsklings julklapp för att sedan träffa fia och shoppa de sista julklapparna... Hoppas ni får en trevlig dag! 

39813-627 


Torsdag

Lyckan är total. Nu har jag gått halva gymnasietiden och det är jullov! Har varit en tuff temin med massa slit och plugg. Därför känns detta lov mer efterlängtan än någonsin. Jag ska umgås med mina underbara vänner, shoppa, festa, mysa, fira jul, nyår och framför allt; rå om mig själv. Känns som att det behövs efter allt plugg. När man kommer tillbaks är man förhoppningsvis utvilad och fräsch; nytt år och ny start!

 

Polo, ZARA
Klänning, egengjord
Knästrumpor, Balettshopen
Brun väska

FINA FLICKOR RÖKER VISST!

Det har länge varit på tal att "fina flickor röker inte" och det finns även diverse organisationer & "team" här i Sthlm som stödjer just detta. (Jag tror att det var Ebba Von Sydow som startade trenden med detta uttryck?) Jag är helt emot detta och har länge tänkt på detta, därför tänkte jag slå slag i saken nu och framföra mina åsikter.

För det första tycker jag att hela sloganen är fördomsfull och fel. Jag tror att det finns minst lika mycket fina flickor som röker som mindre fina. Eller jag vet att det är så. Kanske inte om vi talar om kungligheter, men i alla andra fall så kan jag garantera att det finns minst lika många fina flickor som röker som mindre fina. Vem avgör föressten om man är fin eller inte? Är man ingen fin flicka bara för att man röker? Jo, jo, jo. Det kan man visst vara. Det sitter inte i om man har en cigg i handen eller inte.

För det andra är det samma sak som att säga ”fina flickor super sig inte fulla”. Det kan jag också garantera att fina flickor gör. Eller varför inte ”fina flickor har aldrig på sig fula kläder”. Det är precis lika fördomsfullt och fel!

Visserligen kan det vara otroligt äckligt med röklukt, förstörda naglar, tänder osv. Detta kan i sin tur leda att man blir lite "sunkig" och "mindre fin". Detta håller jag definitivt om! Men att man för den skullens sak inte är fin är helt fel enligt min mening. Jag påstår absolut inte att det är rätt att röka, det jag vill framföra är att det är fel sätt att säga det på.

Därför borde man slopa hela den här idén och det här konceptet. Visst, det är bra och påverkar säkert många unga tjejer. Men resten av alla som röker då? Vad händer med killarna? Näe, lägg ner allt det här om ni nu vill stoppa rökning och satsa på något nytt som säger att alla borde sluta röka. Oavsett om man är överklass, medelklass eller underklass.

39813-624

The gift of the day!

Orkade inte kliva ur sängen imorse för att hänga på låset kl 10:00 och få en kofta för 98:50... Det orkade däremot min kära mor som hade med sig en grå kofta i påsarna när hon kom hem vid lunchtid. Blev väldigt överaskad.. Den är snygg och definitivt värd pengarna! Perfekt mys-kofta.

Idag väntar en heldag på stan med förhoppningsvis den sista jullappsshoppingen. Jag antar att jag inte kommer att vara ensam om att flänga runt efter julklappar, så otroligt mycket folk i Sthlm just nu. En vacker dag tänker jag hyra alla varuhus och shoppa ensam....... ;) Ses på stan!


39813-622 


SLOPA FJÄLLRÄVENJACKORNA!

Jag antar att ni alla har sett dem; den berömda fjällrävenjackan som var och varannan människa har på sig längs Stockholms gator. Såhär i vintertider när det är dags att köpa vinterjacka kan jag inte annat än att avråda er från att köpa en. (Om jag får bestämma.) Visserligen är de varma, men hur kan man vilja ha en jacka när det ser ut som om vi har skoluniform i skolan för att så många har jackan?! Det känns som att det har blivit lite av en status-jacka och sånt hatar jag. Visserligen är den snygg, jag ville själv ha en... MEN, för en sisådär FEM år sedan. (När bara ett fåtal hade jackan) Det jag vill komma til är att man ska köpa en jacka för att den är snygg, inte för att den ger någon slags status. Dessutom börjar den bli uttjatad och skulle jag ha en sån jacka hemma i garderoben skulle jag sälja den illa kvikt....

39813-620

Sista slutspurten!

Vissa dagar är bara inte rätt helt enkelt. Ni vet sådana dagar då allt bara går fel, usch! Men men, det är bara att hålla skenet upp och fortsätta att kämpa. Nyss kommit hem från ett aerobic-pass, så grymt kul! Saknar verkligen showen där det är mer rörelse när jag är på aerobicen... Får se om jag kombinerar balett och show nästa år. Dessutom mår man så bra när man dansar, alla problem glöms och man är så inne i det man gör. Skönt! Nu är det iaf inte långt kvar tills det är jullov, sista riktigt skoldagen imorgon och avslutning på torsdag. Som jag & Fia konstatera på träningen; Detta lov känns otroligt välbehövligt.....

Det här hade jag iaf på mig idag :)


 

 

Dagens låt: Stir me up [radio edit] med Hadise. Ladda neeeeeeeeeeeer!

"Handla julklappar är bara en ursäkt för kvinnor att shoppa.."

Helgen har varit riktigt underbar! Jag har hunnit med att jobba lite, handla julklappar, plugga, festa och vila upp mig. Har med andra ord hunnit med mycket och haft en toppenhelg. Även om julklappshandlandet inte gick något vidare (det slutade med julklappar till mig själv ist) så kännde jag mig ganska nöjd med de få julklappar jag hittat hittils. Man vill ju att alla klappar ska vara perfekta och speciella. Min pojkvän utbrast idag när jag skulle ut på jakt igen efter några julklappar "Det är bara en ursäkt för kvinnor att shoppa.." Haha. Håller delvis med. Men wtf! Det är ju så kul. Och mellan alla julklappar till andra måste man väll ändå få unna sig själv något? :)

Här är en av mina julklappar till mig själv som jag inte kunde stå emot eftersom att den var så billig. Dessutom jättesnyggt med en klänning över!

39813-614


99:- på ZARA vid norrmalmstorg
(övervåningen)







Utgång!

39813-612 

Ikväll är det fest hemma hos en väninna som gäller... Lite osäker på knästrumporna bara, tror jag skippar dem och kör utan och mina höga pumps ist. Hmm.. I valet och kvalet. Men men! Nu vill jag ha påfyllning i glaset och snart bär det iväg ut i natten. Trevlig kväll på er!

Äntligen fredag!

39813-611

Idag väntar julklappsshopping med min älskade vän Josefine.. Ses på stan! :)

Billiga julklapptips!

39813-609

Billiga julklappar är aldrig fel! Här har ni några tips som är galet billiga...

Prins Carl Philip på Biblioteksgatan...

Äntligen! Efter mycket strul verkar äntligen blogg.se fungera igen... Hallelujah! Har känt en stor blogg-abstinens om man nu kan kalla det så under de här dagarna. Men nu verkar det iaf fungera igen som tur är.

Från det ena till det andra, igår tog jag en runda i city i jakt på lite julklappar.. Det var svårare sagt än gjort! Julklappshandlandet resulterade i en liten julklapp och två till mig själv. Ack ack. Får ta tag i det där i helgen. Mitt i all jakt på de perfekta julklapparna ser jag
Prins Carl Philip(!) Han var mycket kortare än väntat, aldrig sett honom på så nära håll och jag tror bestämt att han var kortare än mig? Väldigt förvånande.

39813-610

Min julklapp till mig själv...


Btw! NK verkar ha fått in nya nagelack i färgen "Mexico" Mavala. Har ju varit lite hysteri över dem här i bloggvärlden och de har tyckts vara slut överallt. Men nu finns de som sagt att få tag på igen på NK.

Tisdag!

39813-607


Jag börjar få lite lätt panik. Om lite mer än en vecka är det jullov! Ska bli grymt skönt.. men också aningen stressigt. Jag har bara handlat en julklapp hittills. Gah! Men men, det blir väll en sista-minuten-shopping som vanligt. Haha. Idag väntar en lång dag och därefter träning! Ni får gärna komma med några julklappstips, främst till brorsan och pojkvännen... Ciao!


Gäst-outfit + julklappstips!

Med mitt måttband i högsta hugg fick Kim agera lite modell för mitt fotograferande... 

 39813-602

Koftan är dessutom en jättebra julklapp till pojkvännen, brorsan eller killkompisen! Finns i flera färger om jag inte kommer ihåg fel, och kostar ca. 300 kronor(!)

   

Did I mention my fabulous brown hair?

39813-601

Vit tee
Svart ballong-kjol
Röda naglar
Nitarmband


LÖRDAG! Känns otroligt skönt (och behövligt). Har dock en stor inlämning imorgonkväll så känner inte riktigt att jag kan koppla av.. Men om bara 2 veckor är det jullov, otroligt skönt! Men också stressande. Jul, jul, jul, jul. Någon som har några bra julklappstips? 
 

Friday!

Hallelujah-moment. Det är vad det är precis nu... Denna helg känns otroligt efterlängtad. Haft en massa prov + inlämningar och nu är äntligen helgen här. Man kan andas ut och bara koppla av, skönt!
Började tio imorse och slutade tolv, riktigt skönt. Efter det käkade vi en lunch på seven och jag gick därefter och solade. 20 kronor för 20 min! Extremt billigt... Tog en sväng förbi Indiska också innan jag gick till solarierna. Köpte en tröja och en klänning, kände att jag behövde lite belöning efter en tuff vecka. Trevlig helg på er! 

    39813-600 


My love affair with jewelry... (sattes på prov idag)

Ja, det kan man verkligen säga. Jag älskar smycken, accesoarer och har alltid gjort det! Det sattes på prov idag i skolan. Min ärvda guldring (fråga mig inte hur) åkte in i en av sofforna när jag satt i den. Och då menar jag verkligen in, den gick verkligen inte att få ut. Eftersom att soffan inte har några kuddar som går att ta bort så slutade det med att flera lärare, rektorn och massa elever var involverade i att försöka få ut min ring ur soffan. Det hela slutade med att soffan vändes upp och ner och tyget under fick sprättas upp. Kändes lite surt att de skulle behöva sprätta upp underdelen av soffan för min rings skull. Men vad gör man inte...

"Det är inte varje dag man möts av en uppochner vänd soffa med två lärare som sprättar upp den"


39813-599


Coctailparty!

39813-596

Skulle inte tacka nej till den här outfiten på ett coctail-party! Allt från
SHOPINTUITION.


Lill-lördag

Det känns som att veckorna bokstavligen springer iväg nuförtiden! Iofs kanske det beror på att vi har så mycket i skolan att göra... Men snart är det iaf jullov, ska bli så otroligt skönt med lite ledighet. Om två timmar väntar ett stort prov i företagsekonomi, nervös till tusen! Wish me luck...

39813-595 
 

Klänning, H&M
Lila kofta, London
Väska, Mulberry
Skor, Vagabond


Den bästa julklappen du kan köpa i hela Stockholm

Jag har ännu ett fantastiskt julklapptips att bjuda på för alla er Stockholmare där ute... Nämligen tidningen Situation Sthlm! Den kostar endast 40 kronor och köper du den hjälper du hemlösa med deras kamp mot ett bättre liv. Jag är säker på att de flesta har råd att punga ut 40 kronor, speciellt när pengarna går till något bra. Jag vill inte ens tänka tanken hur det är att bo på gatan såhär i jultider. Tänk er att inte ha något hem, inte ha någon familj och bara vandra runt på gatan.... Tänk er att inte få känna gemenskapen när alla andra tycks fira jul, att gå förbi massvis av hus med tända ljus men inte få ta del av det. Jag tror nog att man känner sig ganska ensam då. Därför borde alla som har möjlighet köpa tidningen Situation Sthlm. Vem vet.... Dina 40 kronor kanske bidrar till att denne hemlösa kan fira sin jul med tak över huvudet.

39813-592

Dagens julklapptips!

Igår köpte jag årets första julklapp, som jag blev riktigt nöjd med. Det var dessutom en billig julklapp... Min mamma har länge önskat sig svarta vinglas, och igår när jag var ute på jakt efter dem hittade jag de perfekta svarta vinglasen! Lager Haus, för 39 kronor styck. Enkla, udda och riktigt snygga!

39813-590


Dagens önskeoutfit...

39813-587

Denna tisdag skulle denna outfit inte sitta helt fel. Tyvärr har jag varken stövlarna, klänningen eller halsbandet.... Men skulle gärna införskaffa mig något av det just nu!

Stövlar,
Barbara Bui
Klänning, Topshop
Armband, CC Skye

Första advent

Idag känns det inget vidare med söndag. Jag är bakis och hur trött som helst. Dessutom så har jag en helvetesvecka framför mig i skolan med diverse inlämningar, prov and you name it! För att inte tala om allt som måste göras; börja handla julklappar, tänka ut vad man ska ge för speciellt till pojkvännen, sova, träna, ta hand om sig själv, träffa vänner, söka jobb, städa mitt rum och listan kan göras ännu längre. Men det tänker jag inte ge mig in på, har en känsla av att jag kommer att bli aningen stressad då.  


Idag är det inte heller vilken söndag som helst, det är nämligen första advent. Vilket betyder att julen knackar på dörren och att jag känner för att köpa en enkel biljett lång, långt, långt bort från Sverige och allt vad julen innebär. Tomtar, skrikande ungar som längtar efter en stackars tomte, julgranskulor i mängder och vart man är går står det god jul. Näe tack. Det kan vara ganska roligt att ge bort paket och få några stycken, men så mycket mer borde man inte fira. Jag känner för att slopa alla mellandagar då man äter sig fet på julmat och åka bort istället. Till sol, värme och pina coladas. Eller vad tycker ni, känns julen mer lockande? Skulle inte tro det va….



39813-586

Nytt utseende på bloggen

Håller på att fixa och trixa här på bloggen med layouten... Det är faktiskt svårare än vad man tror! Så ni får ha lite överseende med att det ser lite stökigt ut. En himla massa pyssel och tänkande. Men kändes att det behövdes lite förnyelse... Vad tycker ni om det? :)


The gift of the day!

Aningen besviken. Som vanligt när man sett något på bild antar jag... Men ändå väldigt nöjd! Den var billig och jag kommer säkert få användning av den ibland. Tänker främst ha på mig den när jag går ut om jag vill ha någon kort jacka till en klänning. Funderar dock starkt på att plocka bort pälsen som inte direkt är någon höjdare, men annars så är jag jättenöjd med mitt köp! Trevlig kväll på er /Jess

39813-584 


(haha, ingen bra "face-day", så mitt ansikte fick bytas ut mot en H&M logo!)

FREDAG

39813-580 


Äääääääääntligen fredag! Eller vad säger ni? Snart tänkte jag bege mig in till city för att kolla på den här jackan, som är dagens "the gift of the day!" rolig idé och snygg jacka för en liten peng! Klockan ett är det skola som gäller fram tills fem, och sedan är det heeeeeeeeelg! Det ska firas med slapp, eventuellt bio, mys och fixa det sista inför imorgon. Tjejmiddag @ my place, ser jag fram emot!