Dagens tips

Ännu finns det hopp

39813-386

Fyndade denna söta tröjja idag på Indiska. Mest kanske för att den var på rea, men den fick hänga med hem iaf.. Många affärer har fortfarande sista slutspurten av rean = massa plagg till en bråkdel av reapriset! Värt en runda i city....

Stockholm streetstyle

Jag hade ingen om att man kunde hitta såhär mycket snygga outfits Stockholms gator! Stockholmstreetstyle.blogg.se är definitivt en sida som är värt besöket.. Hur mycket snyggt som helst! Massa inspiration. Har själv blivit fotad för dem en gång :O Tro det eller ej, men hittade aldrig hemsidan förns nu. Dock finns det hur mycket bilder som helst, så svårt att hitta... Enjoy! Undrar dock hur de hinner med så mycket uppdaterinar + ta alla kort, vad gör de om dagarna egentligen? ;)

Fransk manikyr

Jag får ofta komplimanger för mina naglar och därför tänkte jag berätta för er om några av mina tips... A och o är att minst en gång i veckan fixa dem, så att inget börjar flagna bort. Då ser det bara ofräscht ut! Eftersom att jag har ganska långa naglar så har jag oftast fansk manikyr, dels för att det matchar allt och för att jag tycker det ser lite tant-aktigt ut med för långa exempelvis röda naglar. Däremot är det snyggt med röda eller någon mörk färg om man har korta naglar!


39813-384   39813-383

1. Grunden till bra nagelvård att använda rätt nagellacksremover. Rengör man med för starka produkter, som t.ex. innehåller aceton, torkar man bara ut nageln och försvårar möjligheten att hålla nageln stark. Så jag tipsar alla att gå till en nagelsalong och köpa en nagellacksremover som de rekomenderar.

2. När det gamla lacket är borta filar jag naglarna till önskad längd. (Tänk på att inte fila fram och tillbaks, då slits naglarna!) Utan bara åt ett håll...

3. Häll upp en skål med varmt vatten och håll fingrarna i vattnet så att nagelbanden mjuknas upp. Använd nagelborste för att göra rent under naglarna och applicera nagelbandsremover på nagelbanden.

4. Nu har du lagt en bra grund och kan börja lacka naglarna, :) Jag målar alltid först med ett baslack, därefter ett lager i önskad färg och därefter ett överlack.

Fynd, anyone?

Hittade precis en ny hemsida där man kan beställa billiga, billiga kläder. Det finns mycket fult skit, men också lite fynd att göra till pangpriser! Spana in http://www.catalog.se/.... En kappa i fuskmink kanske? ;)

Höstnyheter

39813-381 

Snackade tidigare om att jag skulle försöka hitta en kofta, och det gjorde jag också! Jättemysig och framförallt perfekt i höst... Kunde inte hålla tassarna borta från dessa söta svarta lackskor heller :)

<3

39813-379

För jag har världens bästa mamma.


ALLDELES FÖR MÅNGA TIMMAR PÅ SJUKAN

Vaknade imorse till ljudet av amblans-sirener och satte mig spikrakt upp i sängen. Jag är hemma, thank god. För många timmar på ett sjukhus sätter sina spår, jag rent ut sagt hatar sjukhus. Jag blir sjuk bara jag ser dem. Armen börjar bulta helt franatiskt och jag kollar mig förvirrad runt omkring, juste.

Gårdagen började med att min
väska fastnar i cykelhjulet och jag flyger rakt över styret, landar på den hårda asfallten men armen före. Något som senare ledde till timmar på akuten, en arm med nedsatt rörelseförmåga, en inre blödning i armbågen, utgjutning och pajjad armbågsled. Så nu sitter jag här med en "snygg" mitella och mår allmänt pyton. Eh, bra jobbat?


Dagens outfit

Länge sedan jag publicerade någon outfit-bild här.. Så därför tänkte jag att det var läge för det nu. Skjortan som är lite oversizad är köpt på secondhand. Till det körde jag på svart linne, svarta jeans och guld-detaljer!

39813-378




Torsdag

39813-377

Vardagen är som sagt igång igen och alla rutiner börjar bli till vana. Solen glimmtar fram bakom träden och himmlen är helt blå, låt det bli varmt idag?
Jag kan aldrig få nog av modemagasin/skvaller så igår fick det blir en skvaller tidning och
Elle hänga med mig hem efter skolan. Tänkte försöka hitta en kofta idag hade jag tänkt...... Eh, tröstköp?


DEAR ANONYMA KOMMENTERARE

Tänkte bara påpeka följande saker så att folk vet vad som gäller på mig blogg...

-Inga anonyma kommentarer besvaras, raderas i värsta fall. Jag menar, vågar ni inte stå för det ni säger/kommenterar eller? Många av er har kanske ingen blogg att ange som egen hemsida, men då ber jag er snälla att skriva er mailadress. Så jag vet att ni står för det ni säger och kan kontakte er om jag vill. Det börjar gå mig på nerverna nu när folk gömmer sig bakom en skärm och skriver elaka kommentarer, haha? För det första så tror jag att ni bara är avundsjuka eller har problem, om ni måste trycka ner någon och vara anonyma. Ni skulle ju exempelvis aldrig våga gå fram till mig IRL och säga det ni kommenterar.....



21:23

ABSTINENS. Jag behöver något lugnande för att klara av det här.. Nu är det igång igen. Vill inte tro att det är sant men så är det tyvärr; allt plugg är i full jävla gång! Inget mer sommarlov, inget mer Gotland, inget mer festande dygnet rungt, inget mer sola, inget mer bada, hej höst... hej deprimerade inåtriktiga människor!

När jag hade tagit igenom mig en hel skoldag mötte jag upp Josefine och hade en mysig middag på en uteservering i centrum. Något som känns lite tråkigt är dock att det börjar bli kallare ute och sist vi satt där var när jag hade slutat skolan och hade en hel sommar att se fram emot. Nu har jag en grå höst....

Precis såhääär hopplöst är det
39813-376


Allt men ändå inget

Jag vill ge dig allt du är värld. Jag vill ge dig hela mig. När allt annat här är falskt och fel vill jag finnas där. Jag vill ge allt men ändå inget. För vem skulle bry sig, om våra hjärtan blev förstörda?

 


Möt mig där regnet sakta avtar, möt mig där tiden för några sekunder står stilla.

Gå ut med mig i gatljuset, dansa med mig hela natten, fly och försvinn med mig.

Jag vill ge allt men ändå inget. Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på.


Skjortor

39813-372 

Köpt en del skjortor också.. Det är snyggt, klassiskt och ursnyggt till ett par blåa jeans. Inga stora skjortor som kan vara snyggt till ett par legging utan tighta, klassiska skjortor. Den rosa är från Ralph Lauren och den blåa från Day and Birger. Kolla in hemsidan här! Grymt mycket snygga bilder, och framför allt hur mycket snygga höstkläder som helst.....


Jess

jag faller som aldrig förr. rakt ner i det ökända. rakt ner i det underbara. eller ska jag säga upp? upp till himmeln. det är mörkt men ändå så fint. jag faller. jag faller och jag kan inte göra något åt det. det skrämmer mig men lockar mig desto mer. jag har varit där förut. aldrig vill jag komma upp. här kan jag stanna. ska jag dö så vill jag dö nu. för då dör jag lycklig. "för nu vet jag vad mina läppar är till för". där hjärtat blir varmt.

Dagens tips!

Som sagt har det blivit en del shopping i sommar, och de här halsbandet är några av fynden jag gjorde...  De inhandlades på I.me.my i veckan till fyndpris! Och då menar jag verkligen fyndpris, nästan hela affären var nedsatt, så mitt tips till er är att ta er dit och göra några snygga fynd till otroliga priser, skynda er!

39813-368

[Denna butik ligger på Norrlandsgatan i Stockholm för er som inte vet! ]


Glamourparty/Utflyttningsfest!

Sitter och smuttar på kvällens första drink medan partymusiken ekar ur högtalarna och snart kommer min älskade vapendragare och partyvän Josefine hit. Home alone! Jag klagar inte... 
Inget ska få förstöra denna kväll, jag är grymt partysuget och evigt tacksam till Denise som har denna fest. Tack för att vi får komma!  Även om några personer av det manliga könet höll på att sätta käppar i hjulet för mig och min kära Josefine, så ska vi lämna dem bakom oss nu och bara njuta. Inte tänka på annat än oss själva ikväll och bara ha riktigt, tokigt kul!

39813-367


"jag ska bli smart och rolig ikväll
jag ska bli glad och pratig ikväll

jag ska bli vass och trevlig ikväll
jag ska bli skön och galen ikväll

jag ska bli soft och mysig ikväll
jag ska bli fin och härlig ikväll

jag ska bli lös och dansig ikväll
jag bli grym och glammig ikväll

jag bli hård och farlig ikväll
jag ska bli mjuk och öppen ikväll

jag ska bli smal och mystisk ikväll
jag ska bli fräsch och funky ikväll

jag ska bli skarp och hyllad ikväll
jag bli snygg och spanad ikväll

jag ska bli kysst och hånglad ikväll
jag ska bli tuff och älskad ikväll "

I <3 shopping!

Solen fortsätter att värma vårat annars så kalla, trista ikea-land och sommaren verkar hålla i sig... Om mindre än en vecka börjar vardagen igen, huh.. hemska tanke!  Kan inte ens tänka mig att sätta foten i ett klassrum just nu... Blivit en hel del tröstshopping på sistone, orkar inte ta kort på allt som köpts under sommaren just nu men det kommer vart efter! Håll utkik :)

39813-365



RÖTT I HÖST

39813-363

Det går inte att undvika; snart är hösten här vilket innebär mörkare tider och mer kläder. En av huvudfärgerna i höst tror jag definitivt kommer att vara rött. Inte min favoritfärg direkt men vid närmare eftertanke så kan faktiskt ett rött plagg pigga upp i allt höstmörker... så jag tänker iaf satsa på något rött till hösten! Titta bara hur rött-inspirerat skyltfönstret på stora
H&M i Stockolm är!