Nytt liv

Inget mer drickande, ingen mer snabbmat, inget mer rökande, inget mer sova-mindre-än-fyra-timmar-på-en natt, helt enkelt; inget mer ohälsosamt liv! (Iaf inte innan helgen, ironi) F-a-n. Kom precis på att jag åt en pizza till lunch. Där gick precis min dröm om ett nytt liv i kras.

Tänkte försöka ta tag i mitt liv och skicka mig själv på "rehab" i helgen. Därmed börjar mitt nya liv. Om man ska börja ett nytt liv så behöver man en bra start på det. Jag ska stänga av mobilen, sova, slappa, mysa, ta promenader, varma bad, prata och umgås med K.

39813-761


Over and out. Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa och därefter försöka sova. Kommer inte ens ihåg när jag gick och la mig såhär tidigt senast? Naglarna är röda och kläderna är valda. Bra start på mitt nya liv....

Kommentarer
Postat av: Milla

Hej. Jag läser din blogg regelbundet.
Känner inte dej, men du verkar ha ett kul liv å jag tkr det är kul och intressant och läsa om mode å sånt i just din blogg. Den här bloggen e en av dom bloggar jag fastnat för allra mest.

Har själv tänkt å starta "ett nytt liv" men det har gått åt skogen så många gånger, så d känns knappt lönt å försöka. Varje söndag tänker jag:Åh nu ska jag börja va mer hälsosam. Imorgon gäller d.
Men nej det går inte. JAG TROR nog att d e bäst å minska ner å sluta med saker suksesivt..dvs lite i taget. Annars blir d nog bara så att man sitter där med kanelbullen i handen å ångrar sig igen. Imorn ska jag försöka ta första steget till ett hälsosammare liv, jag ska! Det måste gå!
Ha det toppen.

2007-01-23 @ 21:30:07
Postat av: Kelly

Lycka till med nya livet :-) har oxå gjort det, men så sket det sig..*haha*

Postat av: Kelly

Lycka till med nya livet :-) har oxå gjort det, men så sket det sig..*haha*

2007-01-23 @ 21:50:34
URL: http://kellybellybutton.blogg.se
Postat av: Kelly

Lycka till med nya livet :-) har oxå gjort det, men så sket det sig..*haha*

2007-01-23 @ 21:50:34
URL: http://kellybellybutton.blogg.se
Postat av: Felicia

Halsbandet me wants. Kram!

2007-01-23 @ 21:52:47
URL: http://charmingsaturday.blogg.se
Postat av: Isabella

Jättebra tjejen! Märker att jag har påverkat dig lite med mitt "rehab" ;) Det är bra att man kan hjälpa människor på rätt väg, vilket du även gjorde angående mitt problem med ja-du-vet-vad, haha!

Lycka till =)

2007-01-23 @ 22:03:35
Postat av: Malin

Lycka till, jag försöker oxå ordna upp mitt liv till det mer hälsosamma..med betoning på försöker :P

2007-01-23 @ 22:13:05
URL: http://justmoi.blogg.se
Postat av: Oscar

Det låter bra:) Men börja i det lilla så att säga, börja med att sluta röka. Röka är inte bra alls! Börja där och jobba vidare sedan.

2007-01-23 @ 22:27:52
URL: http://oscarwilliams.blogspot.com
Postat av: Systrarna

åh, själv skulle man lagt sig för ett antal timmar sen ...

2007-01-23 @ 23:32:41
URL: http://lebonbon.blogg.se
Postat av: Jonas

Sofistikerat som faan att plocka fram kläder i förväg. Ska jag vara helt ärlig har jag också gjort det. Men jag går och lägger mig sent som faan. Tror du seriöst att du kommer att hålla de där buden? Inget drickande.. Hoho. ;P Kläderna ser riktigt lovande ut btw.

2007-01-24 @ 00:52:11
URL: http://w2best.blogg.se
Postat av: Jess

Milla: Åh, vad glad jag blir! Kul att höra att du läser min blogg regelbundet och gillar det du läser:) Jag håller verkligen med dig! Det gäller nog att ta lite i taget, men jag har så höga mål och ambitioner så det slutar oftast med att jag sätter ribban för högt. Hrmm. Men det är bara att försöka iaf! Tack för kommentaren.

Kelly: Haha, det kan ju bli så ibland. Men nu ska jag verkligen skärpa till mig hade jag tänkt...

Felicia: Okej, köp det då :D 50 kr på H&M. Skynda fynda

Isabella: Jamen precis! Jag blev lite inspirerad när jag läste i din blogg och tänkte också ta en slapphelg eller "rehabhelg" i all ära. Haha, jamenprecis, det är alltid bra att hjälpa varandra med olika saker :) Lycka till med ditt! ♥

Malin: Ett försök är värt mycket!

Oscar: Du har rätt, jag sätter alltid ribban för högt. Vill bara klargöra att jag absolut inte röker regelbundet, utan när jag är ute och festar. Man får ta små steg i taget :)

Systrarna: Haha, själv sitter man här helt utvilad nu ;)

Jonas: Ja eller hur! Men det är ju faktiskt hur bra som helst. (Även om jag föredrar att välja på morgonen eftersom att jag inte vet jag är på för humör) Haha, kommer nog förbättra mig i alla buden, men kanske inte sluta helt. Haha, jag låter som värsta narkomanen eller något. Tack!

2007-01-24 @ 07:15:47
URL: http://jessjess.blogg.se
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Jag påbörjar ett nytt h'lsosamt liv lite titt som tätt, tills jag kommer på att jag behöver godis för att överleva.. ;p

2007-01-24 @ 15:18:16
URL: http://[email protected]
Postat av: Liv

Försökte mig oxå på det där, men det gick inte så bra...

2007-01-28 @ 12:41:51
URL: http://leifiii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback