Bingo Rimér och ett regnigt Stockholm...

Idag gick jag upp tidigt för att plugga matte med min stackars morfar som får agera privat lärare (jag hatar matte b!) och för att hinna med alla måsten. Och mycket riktigt, när klockan var tolv hade jag gjort alla måsten och en heldag på stan med två vänner väntade...
Kom hem för inte så länge sedan och är minst sagt helt slutkörd i benen nu. Vandrat gata upp och gata ner genom exakt hela Stockholm känns det som... Några shoppingfynd gjordes, men hittade ingen klänning som jag var ute efter. Vi sprang på
Bingo Rimér inne på en frisörsalong som log leendes mot mina väninna Josefine, vet inte riktigt hur vi ska ta det...haha.

Eftersom att jag går på alvedon samt kan jang mot min förkylning väntar en lugn kväll med tv-tittande och ett varmt bad i jacuzzin.. Trevlig kväll på er!

39813-489 


Viktor & Rolf för H&M


39813-488


Ingen har väll missat att V&R's kollektion för H&M finns på hemsidan nu. Personligen är jag lite besviken... Inte riktigt min stil. Men hittade ändå massa snygga godbitar jag gärna skulle köpa när kollektionen släpps... Den röda kjolen är klart en favorit, tillsammans med de svarta skorna och den här söta kappan. Vilka plagg är era favoriter?

Gårdagen

Bruce Springsteen

Konserten var över förväntan även om det kanske inte riktigt är min grejj med skinnjacka och öl. Men kul hade vi, grymt kul! Och musiken var verkligen över förväntan... Det var grymt mycket drag och inget slår känslan i slutet när alla stod upp, & då menar jag exakt alla, och sjöng med. Någon annan som var där kanske?

39813-484

   

Bruce Springsteen!

Ikväll står Bruce Springsteen på schemat med min kära vapendrage Josefine... Får se hur det blir. Ses på Globen! ;)

39813-483 
 

Måndag

Kaaaaaaaaaaaallt ute! Inge vidare kul.  Träffat Fia för att fixa lite saker, kollat i affärer och svullat donken. Tack för att du finns, en sann vän i alla lägen. Något vi la märke till är att många börjat använda sina tjocka vinterjackor nu? Vad ska man då ha på sig när det blir minusgrader och snö ute? Jag börjar fundera över vad man ska för vinterjacka i år.. Vad tänker ni ha? :)  

39813-481

Söndagskväll...

Grymt skönt att lovet har börjat och att man har en hel veckan framför sig av ledighet... Känns verkligen behövligt just nu, ska samla krafter och bara göra det jag känner för. Äntligen verkar solen ha hittat tillbaks till Sverige också.... Hoppas ni har ett bra lov!



39813-479 


Lite osäker på vilken väska som är snyggast till detta. Den ljusa eller den mörka?


Hööööstmys

Still going strong. Fortfarande lika söta.

Skulle inte tacka nej till Rachels chanel-väska eller stövlarna!

39813-478

Sjuk...

Dagen till ära är jag hemma från skolan pga krasslig hals, huvudvärk och noll ork i hela kroppen. Länge leve förkylningar! Är det någon mer än jag som boktavligen hatar att tvingas att vara hemma pga diverse infektioner? Jag är grymt uttråkad och jag har redan kollat igenom alla tv-kanaler som finns, surfat runt på nätet, försökt sova osvosvosvosv.  Dessutom så har jag en massa plugg som ligger och väntar, det gör ju inte saken bättre... Tråkigt nog har jag inte ens tid att vara sjuk eftersom att jag drunknar i alla skolböcker.  Anyway! Idag börjar en veckas efterlängtat lov. Obeskrivlig känsla. Ska bli så grymt grymt grymt skönt. Även om jag kommer vara tvungen att plugga en massa på lovet. Tack jensen, tack


39813-476 

Här har ni 2 verk jag åstakommit under mina sjukdagar här hemma, en bild på mig själv och en teckning. Haha. Att tvingas vara hemma börjar gå mig på nerverna... Någon som har något bra tips på hur man kan bota förkylningar? 
 

Ridstövlar?

På folks fötter, i skyltfönster och inte minst i alla skoraffärer så ser man mängder av olika stövlar i ristövel-modell. Jag köpte ett par förra året i sturegallerian för att jag tyckte det var snyggt och jag gillade att de såg ut lite som ridstövlar. Tydligen är det helt rätt i år och jag tänker fortsätta att använda mina och kanske investera i ett par nya... Vad tycker ni om ridstövlar?


  
Här är 2 svarta par jag tycker är snygga, från Zara respektive Dinsko.


Och här är mina älsklingar.


Bara för att....

jag älskar att ta kort & för att jag inte orkar göra något annat. Titta noga nu, för nu ser ni något ni inte kommer få se så ofta... Jag har klippt av mina annars så långa naglar och målat dem mörka.

39813-472


Ny basker!

Köpte en ny basker igår som jag använde idag, perfekt för bad-hair-days och värmer i höstkylan! Jag älskar baskers och nu har jag en till i samlingen ;)

Nu ska jag hänga med en vän till en tatuerare... haha, har en känsla av att jag inte kommer passa in bland alla läskiga tatuerare som har kroppen täckta av dirverse tatueringar, men vad gör man inte! Ska bli intressant. Ciao!

39813-471

Jag köpte den sista!

Så var måndagen över. Finns det något skönare än när måndagen är avklarad och man dessutom har tränat? Skulle inte tro det... Deremot är måndagar definitivt ingen bra dag att träna på! :/ Det kändes som att det var hur mycket folk som helst som skulle träna bort sina dåliga samveten från helgens alla onyttigheter.

Måndagar är också helt perfekt att tröstshoppa på, inte lagt upp något "måndagens tröstfynd" här på länge, så därför kommer några här! Mavala lacket nr 30 mexico verkade slut precis överallt?! Men hittade iaf ett ställe som hade en kvar. Yes! Fyndade också ett par ursöta trosor från lindex för ca femtio-lappen och en stjal... Trevlig kväll på er!

39813-470

 


Dagens outfit

39813-467 

Söndag

Jag kan lugnt konstatera att nu är hösten här. Alla gröna löv är som bortblåsta och träden pryds nu istället av orangea, gula och röda löv. Solen har inte visat sig på flera dagar och regnet är ett faktum, ganska mysigt faktiskt. Dock skulle det inte skada med lite mer sol på himmeln…  

I fredags när jag skulle hämta tidningen låg ett brev på min trapp, det värmde i hela hjärtat. Otroligt fina ord från en otroligt söt kille, jag tror jag har hittat min prins. Kvällen spenderades med att vara barnvakt och bara ta det riktigt lugnt. Tack för en toppendag K!  

Lördagskvällen
började hemma hos
Angelica och slutade hemma hos mig vid femtiden. Om man bortser från allt flängande så var kvällen helt okej! Med andra ord har jag inte sovit många timmar inatt, men har mycket att göra. Plugg, träning och shopping med mammsen står på schemat!  

39813-464

Dagens skönhetstips:




Fick detta underbara lip gloss av mamma när hon kom hem från kryssningen igårkväll, luktar melon och smakar hur gott som helst. Verkligen ett bra tips! Finns inget värre än fnasiga läppar såhär när det börjar bli kallt ute.. Reparerar och är dessutom snyggt

INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT

En fin mening tycker jag, dock borde fler ha den i åtanke. Köpte ett rosa band idag på Åhlens, man får välja själv vad man vill betala för det, på så sätt kan alla bidra. Har man inte råd men en större summa så kan man bidra med bara några kronor...

39813-463


För jag har så jävla rätt!

LEV ERA EGNA LIV; DU DÖR DIN EGEN DÖD.


Basker

Hiss eller diss? I många skyltfönster finns det baskers i alla färger, personligen har jag alltid tyckt om baskers och har några stycken hemma.. Vad tycker ni?

39813-461 



Söndag

39813-456

I <3 helg

Varför är helgen så kort? Och varför slutar alltid varje helg med att man sitter här på söndagskvällen och undrar var helgen tog vägen. Man borde ha helg året om, 365 dagar om året. Fast iofs, då skulle man nog inte uppskatta någonting. Imorgon är det måndag, ny vecka, och det ser jag faktiskt fram emot!



Födelsedagsfirande!

Gårkvällen började med lite förkrök hemma hos mig. Myspys! Därefter satte vi oss på bussen mot resten av gänget för att bege oss till födelesedagsfirandet. Början av kvällen kan diskuteras pga olikahändelser, men när alla var på plats som skulle vara där hade jag grymt kul! Glas efter glas resulterade i att jag var aningen runt om fötterna när jag staplade hem i mina nya älsklingar... Det resulterade också i hur jag mådde imorse när jag vaknade. Men som Magnus Uggla sjunger så bra "Det är värt att leva vattnigt en dag, om man får vara kung för en kväll!" & jag vet att jag talar för många när jag säger att vi hade en grym kväll!

Äntligen fredag!

Dagens outfit:

+ min nya kappa,
min bruna väska & matchande stövlar!


39813-455


Soo take a look at yourself

Jag går på söder någonstans på Götgatan medan folkmyllret sakta men säkert börjar ta sig hemåt, hem till värmen och tryggheten. Ute på gatan är det kallt, riktigt kallt. Man känner i luften att hösten är här och därmed är snart vintern här. Mitt huvud snurrar likt en femårings huvud som just klivit av en karusell. Kroppens alla vener känner kylan fylla min kropp varje gång jag andas in. På andra sidan gatan ser jag en uteliggare, troligtvis mycket narkotika påverkad. Hoppet är som bortblåst i hans ögon och han försöker att kommunicera med en förbipasserande dam. Vem är jag, att gå där, rik och bortskämd? Vem är jag, att bara stirra mig blind på denna främling, istället för att göra något? Men vad ska man göra? Min pappa sa vi något tillfälle när vi bodde i Brasilien och jag var helt förstörd för att jag inte kunde hjälpa alla stackars barn som hjälplöst sträckte fram händerna efter en krona; ”man kan inte hjälpa alla, Jessica.”  Jag kommer till en tvärgata och börjar sakta men säkert gå mot mitt mål. Jag har passerat uteliggaren, jag har vänt ryggen åt honom. Jag känner hur hans ögon tar tag i min rygg, men jag fortsätter bara att gå. Det tar inte långt tid innan jag vänder om och börjar gå mot hans håll igen för att sträcka honom en tjugolapp. Hoppet och glädjen i de där ögonen som nästan inte hade några pupiller var obeskrivligt. Kanske kommer pengarna att användas till narkotika, kanske till något bättre. Inget kan göra allt, men alla kan göra något.


Som små barn i en godisaffär

Aj, aj, aj! Valet av skor var absolut inte rätt idag. Skorna jag gjorde om med rosetter på får nog bli festskor framöver... När man gått några meter känndes det i fötterna vill jag lova! Men ska man vara så fin får man lida pin som de säger?

Anyway, igår drog jag iväg med min kära vän & vapendragare Josefine ut på lite secondhand-shopping... Många har frågat om tips på bra secondhand-affärer och här ska ni få ett; Skärholmens myrorna! Japp. Tro det eller ej. Det är en guldgruva. Fias fördommar om att det bara skulle finnas turkars avdumpade kläder ändrade sig ganska fort när vi klivit in i affären.

Skärholmen i sig kan dock diskuteras, krångligt att ta sig dit och dessutom så konstaterade vi att "här blir folk skjutna" och snabbade på stegen in i affären. Tro mig, det fanns huuuuuuuuuuuuuuur mycket fynd som helst att göra. Ångrar riktigt mycket att jag inte köpte en röd kappa för endast 100 kronor(!)


39813-454 

Resten av fynden får ni se i någon outfitbild någon gång! Nu är det matteplugg som gäller, ciao!


Är det bara jag...?

Som är extremt trött på Mulberry Bayswater och tycker att det är en otrolig uttjatad modell? Skulle personligen aldrig köpa en sådan väska nu, vem vill ha en väska halva stan suktar efter? Deremot tycker jag att Mulberry gör många andra grymt snygga modeller! Men varför inte satsa på en som inte så många har?

39813-452


Tisdag

Sjukt mycket att göra. Sjukt lite tid. Hur löser man det om man heter Jessica? Jo, genom att sitta här, lyssna på musik & skjuta upp det... Nu har jag iaf snart en rolig balettlektion snart, yippie!


39813-451


I <3 rosetter

Gulligt. Sött. Feminint. Piffar upp vilken outfit som helst.  Urläckert. Helt enkelt; vilken tjej älskar inte rosetter?! Näe, tänkte väll det... Blev väldigt inspirerad när jag tittade förbi i Sigrids blogg och såg att hon sytt på en söt rosett på sin basker. Fick en snilleblixt och tänkte, varför inte sy två rosetter och fästa dem på mina skor? Titta så söta de blev!

Före:



Efter:




Fullt upp

Så var veckan igång igen, haft en underbar helg så det känns bara bra att veckan är igång igen. Plus att jag slutade tidigt idag så jag har inget att klaga på. Dock började ångesten komma krypande när jag såg kontoutdraget från lördagens fylleslag och bilderna som togs, haha! Men men, vad gör man inte för en lyckad kväll...

Idag ska jag plugga med min stackars privata lärare till morfar [blää för matte b!] och därefter försöka masa mig till friskis, känns som att det var ett tag sen! Helgens onyttigheter behöver tränas bort.
För övrigt så har jag sjukligt mycket att plugga i veckan och sjukt mycket att göra. Allt från rättegångar till födelsedagsfirande av min
älskling Fia, men jag klagar inte, gillar att hålla mig sysselsatt!

Dagens tips:

7 elevens grymt goda Café Cooler!

39813-448


Lördag

Regnet smattrar mot fönsterrutan och alla löv på träden utanför börjar bli gula. Hösten är verkligen här! Vet varken om jag ska skratta eller gråta då jag är en hopplös sucker för sommaren. Men äh, mysigt är det! Därför ska jag strosa runt i den här mysiga koftan hela dagen och börja skriva på mitt sam b arbete om skolpolitik. Plugga på en lördag?! Japp, ibland så måste man. Tänker dock inte låta mig plågas hela dagen, senare i eftermiddag är det fika med en vän som gäller, perfekt i det här vädret!



39813-447


Dagens outfit

Svart + grått + guld = sant!


39813-446


VÄSKAN ÄR MIN

Väskan jag snackat om nu i några dagar och som jag för övrigt är helt kär i är nu i min egendom. Glädjeruuuuuuuuuuuuuuuuuuus! Idag på en lektion innan lunchen när vi fick fri studieplats åkte jag till "stadsbiblioteket" (läs Stureplan) och köpte min nya älskling. Jag är kär kär kär.

När kallt blir varmt

Jag sa till mig själv att det skulle krävas något alldeles extra om det ens blev någon nästa gång. Jag väntade och hittade, men inga som var tillräckliga. Inga var det jag ville ha. En känsla av att inte vilja fortsätta. Men det gjorde jag, jag kämpade och kämpade. Jag ger sällan upp.  Life goes on. Jag levde mitt egna liv. Killarna kom på löpande band, jag tog några. Men föll aldrig. På midnattsgatorna söp jag mig full, spydde och flydde. Jag hade gett upp en del av mitt hopp. Jag levde mitt liv och gjorde precis det jag kände för helt känslokallt. Jag kunde vara lyckligast i världen men i nästa sekund ifrågasätta livet. Aldrig skulle det bli någon nästa gång.

 


Och så kom dagen. Jag visste redan då att du var något väldigt speciellt. Det här är något annorlunda, något helt annorlunda. Jag tror att jag har börjat falla, sakta men säkert. Mitt hjärta börjar tina upp. Jag visste redan från början att du var något utöver det vanliga. Jag tappade allt vad kontroll innebär och föll pladask. Jag blev gladare än vad du någonsin kan förstå när jag vaknade upp imorse och såg lappen du skrivit på min trapp. Där hjärtat blir varmt.


Rock meets gucci

Så var det lill-lördag igen då. Otroligt skönt att det bara är tre dagar kvar till helg... Det ska firas med en mysig lunch på något trevligt ställe med Dufva, ses för sällan, finns för mycket att snacka om när vi väl ses! Ikväll ska jag troligtvis på bio med Josefine för att fira lite till om hon nu frisknat till. För att inte glömma att jag fick högsta betyg på en ekonomi-inlämning så kanske man borde fira det med att köpa den där väskan jag snackade om tidigare? En jävla massa firande, haha. Men men, nu måste jag sätta mig på cykeln och trampa mot Jensen

39813-442 


Workin' eight to eight

Det är precis vad jag gör för tillfället. Stress beskriver min tillvaro just nu ganska så bra faktiskt! Är det inte tandläkarbesök så är det grupparbeten som måste göras på den lilla lediga tid man har. Är det inte att träffa någon släkting så är det att övningsköra... Kort sagt; stress. stress. stress. Magsår vid 17 års ålder. Jag har nog snart lyckats? Jag kan ju i alla fall glädja mig åt att jag förhoppningsvis har en weekendresa till Köpenhamn med mina älskade vapendragare Josefine och Pernilla att se fram emot? Shopping, shopping, shopping, shopping, shopping och lite mer shopping! Sa jag fest, konsumtion av alkohol och en jävla massa skratt? I <3 Danmark

39813-441

Världens godaste smoothie! [Just to let u know] Men men, nu väntar en mysig säng.. Ciao!

Nu får det vara nog!

Ovisshet. Oplanerade kvällar. Att inte få konsumera alkohol på ställen utan att vara olaglig. Eviga hemmafester som kan bli toppen men lika gärna sluta i slagsmål och miljoner poliser. Ett evigt resande över Sthlms alla orter på diverse bussar..

Jag pratar självklart om att vara sjutton och att inte äga en laglig legitimation. Folk i min omgivning fyller 18 år en efter en och jag börjar ledsna på den här åldern. Dagen då jag fyller 18 ska jag trycka upp min legitimation i nyllet på alla vakter i hela Sthlm och festa nätterna långa. Nedräkningen tills det att jag fyller 18 kan börja!

39813-396

Stockholm rocks!

Myspys söndag på stan med massa fönstershopping när hösten börjar smyga sig på... Kan det bli bättre? Försökte övertala pappa att köpa ett par grymt snygga acnejeans, men icke. Han höll inte med mig om att de var speciellt snygga. Han suktade mer efter ett par gantjeans, vilka enligt min mening såg riktigt tråkiga ut. Ganska snabbt glömde vi allt som hette jeans och drogs till vinterjackorna ist. Finns grymt mycket snygga vinterjackor i affärerna redan nu(!) Jag lyckades även kära ner mig i en grymt grymt grymt snygg väska, (för ovanlighetens skull.) Funderar starkt på att gå och köpa den imorgon.....

39813-440 



Helg

Ännu en svart, klänning. Som jag är grymt sugen på att använda.. så var bara tvungen att prova den. Nu har jag brottom, hur kommer det sig att jag alltid stressar när jag skriver i bloggen? Ska vara smakråd åt pappi, ses i city!

39813-437