JAG ÄR KÄR, IGEN


39813-330

Should I let it stay, or should I let it go?

Det är frågan. Fick lite av ett infall när jag skymtade denna väska ligga på hyllan så fint och prydligt. Jag nästan sprang fram till hyllan, lyfte upp den sista väskan som fanns kvar i min famn och studerade den. Det gröna skinnet som såg ljuvligt ut, det fina guldiga låstet och doften av skinn dämpade ju inte mitt habegär direkt. Mitt hjärta började dunka fortare och fortare. JAG MÅSTE HA DEN! Jag kollade på klockan; 18:16. Butiken stänger 18:30. Jag skulle kunna hinna till bankomaten och ta ut hela mitt studiebidrag. Sagt & gjort. En minut senare nästan springer jag ut ur butiken och fem minuter senare kommer jag inflåsandes igen med pengar i handen. Pengarna riktigt brände i handen och så fort jag gav väskan en blick gick det som en stöt genom mig; SNART ÄR DEN MIN! Bara min och ingen annans. Men nu börjar jag få onda aningar och jag behöver råd, terapi och hjälp av er:

-Ska jag behålla min kärlek?

39813-329

[Titta så bra vi passar ihop!]

"Sen jag svorit.. att aldrig mera äta nudlar ifrån TOKYO"

39813-331

Middag. Klockan 22:15. Snabblagat. Simpelt. Inte bra! Men ack så gott...


YESTERDAY

Men tanke på mitt jobb jag haft i några veckor så har jag inte riktigt kunnat vara mig själv klädväg, därav har ni svaret varför det inte dögt upp några outfitbilder här på bloggen på ett tag! Men igår bestämde jag mig för att ändå klä upp mig lite på jobbet, och fick många söta kommentarer... (Då alla vanligtvis har kläder som tål smuts)

Gårdagens outfit:

39813-327 39813-328

Marinblåa jeans
Blårutig stor skjorta
Stickad vit tröjja
Rosa trench (observera att vädret var kasst!)
Longchamp


Gårdagens reashopping:


39813-32539813-324

39813-326

Riktigt nöjd, gillar speciellt t-shirten! Eller vad tycker ni? CIAO...


ilska

JAG SKA PERSONLIGEN DÖDA IDIOTKILLAR!!!!!!!!!!!


Måndagens tröstfynd

39813-323


Tro inte att jag dissat min ide om måndagens tröstfynd bara för att det är sommar! Nej, nej.. Denna måndag blev det: "Tag tre, betala för två hanky panky trosor" !


MIDSOMMAR VAR BÄST!

39813-32139813-322

Midsommarstång, grönt gräs, dansbanan, nubbar, nattbad, bastu, glada miner, leenden, kärlek, sill, färskpotatis, svenska flaggor, sol vs. regn. Kan det blir mer underbart, svenskt och typiskt midsommar?!


THE OC

Tomhet. Tystnad. FAN! Jag har aldrig gråtit så mycket över en tv-serie som jag gjorde igår när jag såg slutet av OC 3:e season.... blir ju fan deprimerad. I'm tired yes I am, I am recovered yes I am. Vilket avsnitt ligger ni tv-tittare på?

39813-319

Våra platser på jorden. Platserna ekar i min omgivning och så fort jag råkar gå på någon av dem hugger det i mig. Jag ser dem överallt. Överallt. Dem går inte att hindra. Tusentals filmer spelas upp i mitt huvud med oss som huvudpersoner. Flashbacks. Snälla, ta inte våran brygga ifrån mina filmer! Snälla, ta inte våran klippa! Snälla, ta inte vårat badställe där vi hade galet sommarsex! Snälla, ta inte våran bänk där vi brukade sitta, titta ut över Stockholm och prata om livet. Ge inte platserna till någon annan. Låt dem bara få vara kvar i våra filmer, jag behöver rekvesitan till mina filmer och inte i någon annans...

Home, sweet home!

Min älskade brorsa har kommit hem från Spanien med grabbarna, yey! Faktum är att man inte inser att man saknar någon förns den är borta. Trodde inte att jag skulle sakna, men det är ju någon som fattas här hemma! Efter många samtal hem "vad vill du ha härifrån syrran?" Så hade han med sig en parfym, Gucci (rush summer) Så mycket omtanke i den & den luktar ljuvligt :)

39813-318


Fräknig tisdag!

Andra dagen på jobbet idag, puh.. snacka om att jag kommer att bli vältränad ;) När jag kom hem möttes jag av nya veckorevyn, alltid lika trevlig överaskning varje gång! Nu ska jag lägga mig i solen, koppla av och läsa den!

Btw, nu när solen är här så får många fräknar, det är såååå fint! Jag brukar få ett fåtal på näsan, men skulle gärna ha fler! Eller vad säger ni om fräknar? Ciao, solen väntar...

23:05

Måndagens tröstfynd

39813-317

Första dagen på mitt sommarjobb idag. Riktigt tufft, är trött som ett as rent ut sagt. Därför masade jag mig hemmåt så fort vi slutade istället för att glida runt på stan och leta tröstshopping med en värkande kropp. Måndagens trösfynd blir därför lika passande; tid för mig själv. Jag missar för allt i världen inte denna vackra solnedgång utanför mitt fönster nu... bara jag, mig själv, mina tankar, en varm sommarnatt, lugna låtar och solen.  


Gårdagen

Skolavslutning del 2!

Finito. Pronto! Nu är det efterlängtade sommarlovet äntligen här och det välkomnas med öppna armar. Det var en aning tufft att kliva upp klockan sju igårmorse med ett tungt huvud och en kropp som skrek efter vatten, men jag klarade det! Tog mig till en lyckad skolavslutning i denna vita klänning....


39813-316



Absolut MIN favorit!

39813-315

Hon kör sitt race.
Underbar klädstil.
Underbar Mulberry, underbar helhet!
I just love her, min idol



& jag har redan börjat

39813-313

Ikväll ska vi göra det vi är bäst på; ha kul, skratta, umgås och festa! Och jag har redan börjat...


Skolavslutning del 1


39813-310

Dagens outfit:
(när vi var och handlade det sista för ikväll, obs, inte detta jag har ikväll!)



Jag är fortfarande lika glad och lycklig! Ikväll ska det firas för hela slanten och alla är superladdade, precis kommit hem och om........shit! En halvtimme(!) kommer mina tjejor hit för lite middag och förkrök.
Bäst att jag börjar sätta på pastavattnet, ciao!

SOMMAR!!!!!!!!!

Solen skiner utanför mitt fönstret, "summertime; what e feeling!" ekar om och om igen ur mina högtalare, några av mina vänner slutar idag, jag inklusive några andra imorgon.... Vilket betyder att festandet börjar för fullt ös redan idag och fortsätter imorgon. Om några timmar ska vi bada, mitt första dopp det här året. Hur kallt det än är.
JAG ÄR LYCKLIG! Ingenting kan förstöra min lycka just nu; ingenting. Jag är så sjukt glad!

Därför tänkte jag också passa på att bjuda på lite bilder från förra sommaren:

39813-309


Den pluffsiga fjällrävenjackan byts ut mot kärlek


39813-308

"Det är bara såå gulligt. "
-Ja, det är det. De är otroligt söta.


Våren och sommaren är här sedan länge vilket också innebär kärlek, förälskelser, dejter och romanser. Den stora pluffsiga jackan byts ut mot en stor kofta samt shorts och bootsen byts ut mot små, netta sommarskor. Kvällarna liksom nätterna blir mycket ljusare och de känns som oändliga.

Folk kommer helt enkelt ut ur sina iden de grävt ner sig i över vinterhalvåret och blir glada, lyckliga och leendes. Vem hade trott att lite värme och sol kunde göra så mycket?

Överallt skymtas söta kärlekspar som inte verkar kunna få tillräckligt av varandra. Turtorduvor som ständigt pussar på varandra, håller handen och ser sådär äckligt lyckliga ut. Och ja, det skrämmer mig att se dessa söta, putti-nuttiga människor som är såå kära. För att, jaa. Jag har varit en av dem.


Bara två dagar kvar

Nu är det inte långt kvar, imorgon inklusive skolavslutningen på fredag! Kan inte beskriva hur skönt det är och vilken otroligt lättnad jag känner över att vi kommer att få leeeeeeeeedigt. Känns verkligen behövligt efter den här jobbiga vintern... usch. Men men! På torsdag och på fredag ska det firas, det kan ni skriva upp! Skolhelvetet är över och mitt sommarliv kan börja...

39813-307


Nyliga hittar & dissar

Hit:

Jag är inget större fan av Paris Hiltons klädval. Men här tycker jag att hon verkligen lyckas! Jättesöt sommrig klänning med blommigt mönster och uuuursnygga matchande skor till!

39813-306

Diss:

Okej, klänningen är grymt snygg och likaså den gula väskan till. Men den grå-röd-gröna gucciväskan till?! Stor tabbe. Det blir för mycket färger vilket gör att hela intrycket blir "fult". Sorry Nicole, but no! You didn't make it this time...

39813-305

Måndagens tröstfynd!

Det är måndag och det betyder också måndagens trösfynd i min blogg. Idag behövde jag tröstas extra mycket eftersom att jag var tvungen att gå upp äckligt tidigt för att ta mig till skolan. Usch? Och jag var nästan den enda eftersom att resten av skolan är ledig. Jag skulle skriva en extra uppsatts i engelska för att avgöra beyget.... (ber till gud att det gick bra och blir mvg)

Anyway, detta snygga skärp fyndade jag på Sencond hand, mitt egna lilla smultronställe för endast en femtio-lapp! Me like


39813-304


Sluta upp med smörerierna!

"Du är världens raraste,sötaste, snyggaste ,vakraste ,charmigaste,roligaste, gulligaste , underbaraste människa som funnits på denna planet"

Jag kan inte göra annat än att håna det här, ursäkta, men... ha-ha-haaaaa! Personen i fråga känner inte ens mig och ändå säger man såna här saker? Jag blir nästan irriterad. Vad betyder då ens ord egentligen?

Okej, jag tycker om tofflar. Det gör jag faktiskt och det är jag ganska ensam om i min tjejkrets. Men va fan, inte när det går till överdrift? Nej, nej och nej tack! Jag vill att ord ska ha en fin betydelse och man ska inte bara slänga ut sig det ena och det andra. Skulle kunna skriva hur mycket åsikter som helst angående detta för blir verkligen upprörd med folk som inte säger vad de menar, missbrukar förtroenden osv. men jag ska inte uttåka era ögon.. ;)

Söndag!

Idag känns det faktiskt inte alls jobbigt att det är söndag, trots det faktum att jag måste till skolan och göra prov imorgon så känns det helt okej. Sommaren är snart här och vädret börjar äntligen ge med sig! Idag kunde jag knata runt på stan i mina älskade vita sailor-shorts. Vad mer kan man begära?

Gårkvällen var riktigt trevlig, (bilder kanske kommer om jag vågar) Den spenderas vid Långsjön med massa trevligt folk och sen blev det en massa vift hit och dit. Träffade massa gamla skolkompisar vilket var kul och gav en massa skratt. Kvällen slutade i Mias säng och söndagen började utanför min dörr klockan elva, fortfarande en aning snurrig i huvudet. Yeye

Brorsan räddade min dag genom att ringa och påminna mig om att min kära mamma faktiskt fyller år imorgon (tur att det är någon som har bra koll), så jag fick masa mig in till city. Blev ett par snygga Pilgrimsörhängen, en bok och ett jättefint kort från Designtorget. Mitt i all shopping lyckades jag även lura med honom till Donken för lite käk. Finns det något godare än det dagen efter?

39813-303

Ciao!



Nyinköpt klänning..

Tyckte jag behövdes belönas med ett klännings-köp såhär när man klarat av alla krav, prov och tryck...

39813-302

& så en närbild för att försöka ge klänningen rättvisa till hur den ser ut
i verkligheten...


39813-301

-MER KLÄNNINGAR ÅT FOLKET! '


En till blogg

Spana gärna in min andra blogg som jag skapade i samband med ett skolarbete häääär & släng in en kommentar!  :)

Besviken på Indiska..

39813-297

Såg för några dagar sedan att de fått in hur mycket snygga klänning som helt på Indiska(!)
Därför åkte jag dit igår för att prova och eventuellt köpa en eller två, vilken besvikelse! De satt som påsar.. och den minsta storleken de hade var small, gratis till mig som har liten överkropp och inte ens kunde ha small.. Dock skulle den kanske se okey ut med ett skärp i midjan, lite accesoarer och liknande...

Torsdag

Snart sommarlov!

39813-296 


Nu ska jag bokstavligt talat springa/cykla järnet upp till tåget, ciao!


Rachel

39813-287

-Så rätt
-Så sockersöt

Jag skulle inte banga en sekund på att överta denna outfit! Totally me.