Dagens outfit

39813-362

Känns som att det var alldeles fööör länge sedan ni fick se någon dagens outfit här, men hey! Det kommer... Men just nu har jag för lite tid över för att sitta inne vid en dator när det är sommar och allt.


30+ och sol året om, tack!!

Strålande sol, tusentals dopp i salt vatten, grönt gräs, långa nätter och framförallt en massa ledighet.  Vem klagar?! Inte jag i alla fall! Så här skulle jag kunna leva året om.. Inga krav, ingen skola. Utan bara massa tid att njuta av livet riktigt jäkla mycket.. Dessutom tycker jag att vi svenskar blir mycket mera utåtriktade och glada på sommaren, så varför behöver vi ens höst som bara gör alla deprimerade? Tanken på skola, vardag och att gå mot mörkare tider för mig att vilja köpa en biljett till värmen och stanna där. Usa, någon?

Näe, nu måste jag ta igen lite sömn och ladda inför imorgon då jag tänker bränna pengar.. Shoppingsuget är enormt!


39813-359

Så här fantastiskt brun var jag efter att kommit hem från Gotland (för andra gången) för några dagar sedan.. Någon som inte är lika kul att jag har fjällat bort mycket av brännan

Jess!

39813-358

"Jag känner igen dig och dina ögon.."


;

I will love again, stronger than before, even though it's breaking.

18:59

SÖNDAG; DAGEN DÅ JAG INSÅG VILKEN DROG SOLEN & ALKOHOL ÄR.

39813-344

Jag vaknar upp med ett ryck och tittar mig omkring, utanför fönstret är solen som bortblåst och himlen är grå. Va fan? Då slår det mig; jag är i Stockholm och inte på mitt älskade Gotland. Jag flyger upp ur sängen och tittar mig omkring; på golvet ligger min stora väska fullproppad och långt ifrån upppackad, utanför fönstret är det molnigt och jag befinner mig inte i ett tält med människor runt om mig. Jag är ensam och jag är hemma.


Jag känner nästan för att gråta.

Det är omöjligt att beskriva denna vecka. Inte ens alla ord i världen skulle kunna förklara hur underbart allt har varit. Jag spenderat dessa dagar med otroliga människor som alla hade samma mål; att njuta av livet riktigt jävla mycket!Det känns som att vi har varit inne i dimman så gott som hela tiden under dessa fem dagar. Så nog känner man sig sliten, men äh.. Det är smällar man får ta! För vi har haft kul som satan. Shotstävlingen hos danskarna slutade visserligen ganska illa för min kära Pernilla, men vem klagar? Dagen efter vaknade man bakis som ett as och med ett huvud som värkte. Efter liter av vatten och en massa bakissvull så var man igång igen runt 18:00 tiden, in i dimman igen!Jag försöker att sammanfatta denna resa med lite bilder och lite utdrag av våra kloka ord:

Juste! Jag höll ju nästan på att glömma......

39813-357

Våran älskade dagbok!!!!! I den här mina kära vänner, har jag och fia + pills skrivit ner ALLT som hände. och då menar vi exakt allt, inget glöms här inte! Fast dock har bara vi tre tillgång till innehållet.
Jag funderade på om jag ska publicera en väldigt väldigt censurerad version av innehållet här på min blogg? Någon som skulle vara intresserad? ;)

"-Drinkarna hälls upp en efter en och stuga nr. 9 skriker på på småungar"

"-Allt som hände på Gotland, stannar på Gotland!!!"

"Om ett problem uppstår har Pernilla lösningen:
-Äh, vi är på semester!"

"Jag känner mig sjösjuk men bussen åker inte ens ännu."

"-Vad fan håller du på med tampongerna för?
-Det är ju plast på, det är inte precis så att jag gosar med dem."

"-Fia, är du medveten om att du ligger på massa söndriga gafflar?"

"Äh, vi kör på ändå va fan!"

"Jag ska behandla dig som en konung, Pernilla!"
Hahahhhahahaahahhahahah. Ni anar inte hur mycket jag srattar när jag läser i dagboken. Känns fan deppigt. Sorgligt. Skit! Nu är allt över. Hoppas ni fått en liten inblick i hur underbart vi haft det! Nu ska jag sätta mig och lyssna på gotlandmusik och titta på fotona, om och om igen.

CIAO!

39813-354

[Alltid, alltid, alltid vi tre. Inget ska få komma mellan! FOREVER]

+++++

DESTINATION GOTLAND!

Om några timmar drar jag till Gotland med nattbåten med världens bästa Pernilla för att möta upp världens bästa Josefine på Gotland! Där ska vi spendera några dagar tillsammans;
semestra, sola, bada, festa skiten ur oss, skratta, träffa trevligt folk och sist men inte minst njuta riktigt jävla mycket!
Vi ska göra Visbys gator osäkra, watch out for hot girls! ;)

39813-340 39813-342 39813-341

[Därav inget bloggande på några dagar, men hey! Ses när jag kommer hem. Ha en mysig sommar & njut mycket, ciao! ]

+++

Kryssningen var helt okej! Mycket avslappning, sol, shopping och drinkar. Men dock en hel drös med massa konstiga människor.. Var det inte en gammal gubbe som försökte stöta på mig så var det en äcklig alkis. Euw?! Som sagt, det finns gott om konstigt folk på sådana båtar. Men middagen var verkligen jättegod och hur trevligt som helst med lite tid med min familj för en gångs skull!

39813-337

Jag & min brorsa är i sjunde himlen i spritbutiken ;)

39813-339

När man fick lite "dötid" var en cosmopolitan och ipoden en räddning..

39813-338

Jag förstår att båtarna tjänar pengar på törstiga passagerare,
det är äckligt billigt och finns huuur mycket som helst!


Kryssning

Så mycket mer hinner jag inte säga denna tidiga lördagsmorgon, och gissa vad jag har nu? BROTTOM!
Ser fram emot en heldag med slapp, mys och framförallt; avkoppling. See ya!

39813-335


inatt

inatt har jag huden full av spärrar

spärrar som håller mig borta från att slappna av

det kliar i alla kroppens nerver

och blodet pulserar ivrigt genom hela kroppen

varje andetag är en kamp

en strid jag måste vinna

såren syns bara i natten

i det svaga ljuset

tro inte på mina tårar!

Du kan inte fånga mina tårar

Du måste ha bevis

Du måste ha sett mörkret

 
Inatt ska min mun vara igensydd

Inte ett enda ord ska komma krypandes ur min mun

Jag ska stava ordet patetism i taket

Samtidigt som tårarna fälls

Tårar som aldrig ska ta slut

 
Allt som heter ljud ska dränkas i tårar inatt

Telefonen ska dränkas

Du ska inte få höra min röst

Det enda som man ska få höra är gråten

Han ska ut; ikväll.

Han har bott inom mig alldeles för länge nu.

 
Jag har försökt att skrika

Jag har försökt att blöda ut honom

Men jag har lärt mig den hårda vägen att det inte går

Det går verkligen inte

Så därför ska jag vakna imorgon;

Och allt som finns kvar är ett foto

Som jag sedan ska bränna upp

 
Jag ska bränna upp fotot

Och alla tusentals minnen

Papper ska bli till aska

Aska ska bli till inget

 
Jag har varit fånge för länge

Och du har bott inom mig för länge

Alldeles för länge

Det här är den sista texten

Den sista texten

 
Jag ska gråta

Jag ska glömma

Utan att förblödaFredag

Short is the new in!

39813-334

Nu när solen sliter på håret och jag var i behov av en förändring kände jag att det var dax att låta en frisör sätta saxen i mitt hår. Sagt och gjort. Nu har jag kort hår!

15:22

Jag tänker gå naken om det nu är så!!

Solen gassar som aldrig förr på våran tomt/terass. Med radion på högsta volym, ett stort glas vatten och en tidning i handen så tänker inte jag klaga. Jag blundar och drömmer mig bort... Tänk! Framför mig har jag en underbar sommar med sol, bad, shopping, utomlandsresor, skärgårn, kryssningar, party, mysiga båtturer, solnedgångar, vänner, kärlek, saltvatten och sand.

Plötsligt blir min ro förstörd när jag hör att samtalsämnet våldtäckter tas upp. En kvinna hade skickat in ett mail där hon berättade att hon tyckte att vi tjejer ska klä på oss mer och inte gå för lättklätt. Denna kvinna uttryckte också att vi tjejer går för lättklätt. Då är min fråga;

Det är sommar ute, solen gassar och man vill ha på sig ett linne och ett par korta shorts. Ska man då behöva klä på sig ännu mer bara för att behaga våra kära män? Ska man då behöva svettas för att inte vara rädd för att någon äcklig idiot kille ska börja taffsa på en?!

Näe, nej!!!!!!!!! Vi ska kunna gå nakna om det nu är så. Även om jag personligen skulle tycka det var riktigt osmakligt. Man ska kunna ligga naken utan att bli våldtagen, ha på sig vilka kläder man vill och flirta hur mycket som helst utan att någon hoppar på en mot ens vilja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Eller vad säger ni?


Sooooooooooooooooooool

& såhär ser min strandoutfit ut

39813-333


Sommarlovet har tagit fart...

Nu är jag ääääntligen ledig. Inget mera jobb, ingen mera skola på några vekor! En otroligt härlig och lycklig känsla. Känner bara för att hoppa och skrika av lycka. Dagarna är underbara och Stockholm har förvandlats till en medelhavsdestination där solen gassar dagarna i ända och man har inga måsten, inga krav, inget viktigt att göra. Bara sig själv att tänka på. Kan det bli bättre?

I love my life. Dagarna spenderas med mina älskade vänner; solar, badar och bara slappar! Igår bestämde jag och min älskade Fi oss för att åka på en heldagsutflykt för att sola och bada. Till något mysigt ställe som vi inte sett tidigare. Sagt och gjort. Efter att ha läst i
Denises blogg om "Blå lagunen" bestämde jag att vi skulle dit. Det var lite knepigt att ta sig dit, men efter all möda så var det faktiskt värt det! Vit sand, turkost vatten och massa sandkullar. Precis som Denise uttrycker sig; så nära inpå utomlandsfeeling man kan komma! Tack för tipset!


39813-332