Sött

Naww, om jag hade en i-pod så skulle jag definitivt vilja ha den här! Och J:et skulle självklart stå för Jessies, och inte Juicy Couture... Hihi

Tisdag!

Nu anser jag att det räcker med det här vädret! Vinter och slask = Usch, Ta mig till våren! Faaast.. faktiskt så fick jag lite vår-feelings när jag klev utanför dörren idag. Iaf plusgrader!

Gaaaaaah! Finns så mycket jag vill ha just nu, väskor, jeans & diverse prylar. Imorgon kommer studiebidraget och jag har en känsla av att det kommer att ryka ganska fort... fast jag borde spara det lite. (Dock inte min starka sida precis, har jag pengar i fickan så bränner det, pengarna måste helt enkelt spenderas!) Näe, skärpning på den fronten. Tror jag ska gömma pengarna & sedan köpa en väska inom snar framtid.

Adjdö människor! Nu ska jag läsa bibeln och öva inför min predikan på plattan...





Dagen till ära hade jag detta på mig, :) Klicka på bilderna så blir dem större!

Måndag

Måndagen är över!.. Feels grrrrreat för kändes verkligen förjäkligt att behöva gå upp klockan 6 imorse! usch usch..

Kollade just runt lite en hemsida jag inte besökt tidigare,
asos.com och hittade lite fina saker! Bla. den här outfiten som skulle vara perfekt en dag som denna, lite slappt & casual. (Fast jag skulle bytit ut jeansen mot svarta tjocka tights och det vita under till ett svart linne och lite smycken!)
En del snygga grejjer som inte alls svider i plånboken om man känner för att köpa något.. Check it out!

Btw.. Fia! Här har du din prickiga...dröm? Till ett pris av bara 300 kronor! :-O

Dagens outfit:
Ett svart lakan och mina gummistövlar

Åh!

Vill ha, vill ha, vill ha! Tänk er den här underbara klänningen på en brunbränd kropp i sommar! Eller varför inte denhär, eller denhär, eller denhäääär. Ja, listan kan göras lång! Något som inte är lika lockande är dock priset..... 900. jäkla, euro! Varför kan man inte ta bort euro-tecknet och skriva kronor?
Men äh, drömma kan man.... I WANT THEM BADLY

btw, alla klänningar från min nya favorit-designer Jill Stuart!

Söndag..

Idag har det varit en riktig typisk slappdag för min del. Gårdagens utgång skulle dock kunna diskuteras, kvällen började hemma hoss mig med (pilla,fia,felicia & malin + jag). Man skulle kunna säga att vi mest virrade runt och inget blev riktigt bra, haha. Hursomhelst så knatade alla hem till sig vid 1-tiden och jag gick och mötte Jakob vid tåget. Vi gick hem till mig, lagade lite "natt-svull" och hoppade ner i jacuzzin med massa ljus. Faktiskt lyckat, after all :)

Dock känner jag mig
ganska risig och seg i huvudet idag, inte minst när jag hade min första dansträning idag. Känns verkligen i kroppen att man haft jullov och inte tränat på ett tag= ILLA! Fast jag blev väldigt glad när jag fick reda på vilken dans vi ska jobba på den här terminen, "I´ll be right here waiting for you", lite balett-stuk över den, något som jag blev väldigt glad över!

So long!





SATURDAY!

Mitt i en underbar helg och livet känns sådär riktigt Underbart! Sov ut hyffsat länge imorse så nu är jag utvilad för omväxlingens skull. Vid lunchtid ungefär bar det iväg in till city med Filus på en shoppingrunda.

Gjorde 4 kap, mer hann vi tyvärr inte med mer för affärerna stängde. (!) Vissa började stänga redan klockan 15:00 liksom, I think that´s weird. Jag kommer ihåg när jag bodde i Brasilien, där hade för 17 affärerna (eller shoppingmålen) öppet till 21:00 varendra jäkla dag! Inför det i Sverige TACK!


Ikväll blir det utgång! Ser jag fram emot...

Ciao!

39813-1739813-16

-Skärp med "guldtext" från någon liten butik på söder som säljer importerade saker från France
-Halsbandet, Dior (Helt käääär i det för tillfället)
-2 st. ursnygga tröjjor från H&M, som fortfarande var på rea:n :O


Fredag

Heeeeeeeeeeeeelg! Feels so wuuunderbart, bio ikväll med flicksen? Imorgon shoppingrunda med Fia och kanske utgång på kvällen.

Gotta go! Skriver mer imorgon om kapen jag och fia planerar att hitta, :D So long!

39813-1539813-14

svart-guld bälte i midjan
svart kofta från London
Rosa linne från H&M
Svart fornarina jeans
Massa guldkedjor
(dock väldigt dålig kvalité på bilderna :( )

Trevlig helg på er btw!



Torsdag!

Dagen till ära har jag gått i skolan, (för er som inte fattat att jag gör det.) Efter det mötte jag upp Pernilla för en mysig fika. Vi måste ses meeer, för mkt att prata om när vi väl ses! 

Efter fikan åkte hon hem och jag stannade kvar i stan och väntade på Jakob. I väntan tog jag en titt förbi Zara och hittade två ursööööta "boleros" som jag förälskade mig i och köpte. En gräddvit och en rosa

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, ska krypa ner i sängen snart och kolla på "Medium" (En annan serie jag följer på min skogstv, jag veeeet, tragiskt nog) :P



39813-1339813-12


Dagens outfit blev lite "sail-inspirerat", känns lite tidigt nu med tanke
på att det är VINTER, men äääh. Var sugen på vår & sommar imorse. så

So long people!


Lilllördag

Mindre än halva veckan kvar! Ett faktum som känns otroligt skönt.. Mindre skönt är att skolan verkligen börjar ta fart på allvar igen, diverse provdatum m.m är redan inbokade.. usch usch.

Men men! Oj. Märkte just att LOST börjar nu! Måste måste se, (tyvärr så har vi bara skogstv här så tragiskt nog är det ett av mina program jag följer..)

So long people!

39813-1139813-10

Måste bara haka på trenden att lägga upp bilder,
dagens outfit! :)
-Do you dress to impress boys?

Måndag

Ännu en måndag är över och veckan är igång igen!

Man skulle ju minst sagt kunna säga att jag fick en riktig rivstart på veckan idag, var tvungen att gå upp tidigt för att ta mig till Bromma och ha idrott. Och inte nog med att jag pallrat mig ur sängen omänskligt tidigt, när jag kommer till tågen så är de inställda och när de väll kom ett så är det proppfullt. Mitt tålamod rann ut i sanden och jag var den enda som kom på ( :D

Nåja, nu är måndagen över och jag ska hoppa i ett bad för att sedan ta tidig kväll framför tv:n! Så är det, faktiskt... även fast jag säkert sagt det många gånger, men idag sååååå.

39813-9

Här ser ni en mig, dagen till ära. Nära jag sitter framför min själsfrände
och trixar & fixar


Söndag

Inte hunnit skrivit på ett tag pga. att jag inte riktigt tagit mig tid eller hunnit.. Gosh, varför har bara dygnet 24 timmar?!  

Modellbranschen är en värld med hårda bud, är det minsta fel på en så får man höra det, blir det inte bättre kan man ta sitt pick&pack och dra... that´s it. För övrigt så blev jag hyffsat nöjd med håret, men ska tillbaks och låta dem ändra frisyren. Ganska patetiskt, egentligen... att man ska klippa och färga och gud vet inte allt för EN ENDA VISNING? gahh, aja nu är det iag över och känns skönt

Har haft en jättemysig helg.. fredagen visning hela kvällen, igårkväll kan diskuteras.. Först skulle vi festat, vilket blev inställt.. så jag, pills, fia, kribba o jakob skulle gå på bio ist. Vilket inte heller blev av pga. diverse förseningar osv.  ( :P ) Gårdagen slutade iaf tillslut på Poshettefesten, kvällen blev godkänd men inget mer.

Idag skippade
jag dansen (inte bra), men tog istället en slappdag med Jakob.. Dagen började med frukost på sängen, efter det en lååångpromenad runt Hasseludden. Mysmys

So long friends!

,

Torsdag idag, och inte vilken torsdag som helst.. Bästa torsdagen på länge faktiskt! Spenderat över 5 timmar i en stol i en hårsalong ¨vid Stureplan. Imorgon ska våra hår färgas ännu mer, (jag ska klippa lugg :O ) & en makeupartist ska sminka oss osv.. & på kvällen är det Visning. Ser fram emot det men är samtidigt aningen nervös.

More updatate soooooooooooon, ciao!


Torsdag

morr. hatar folk som sätter krokben för ens drömmar.. mamma tycker att det räcker med min dans som jag redan går på. men jag vill börja dansa ballet på danscompagniet också.. vill vill vill, verkligen VILL.

Men näe, klart hon ska säga nej. ÅH!!!!!!!!!! Men men, kanske skulle bli för mkt med dryga sex timmar dans i veckan =/

Tisdag

Just idag, just idag är jag... trött. Helt slutkörd känns det som även fast det bara är Tisdag.. "Men hade tänkt med en tidig kväll ikväll" (Säger det igen) Återstår bara att se om jag verkligen lyckas..

Måste bara skriva klart lite saker jag lovat ska vara klara, måste bara ta ett mysigt jacuzzi-bad, måste bara se lite på tv, måste bara läsa lite, GAH. Ni ser, kommer ju vara klar tidigast vid midnatt.. igen. Suck. Better skip some things.

Näe, better start. Mer update imoooooooooooooooorn. Puss på er!




Föööööööööööööressten! Har jag gått och kärat ner mig i en väska, HA BEGÄR!
Skulle vara så  fiiiiiiiiiiiiiiiiin till våren.
Spana in den (Fast den jag vill ha är dock i en mycket ljusare nyans, perfect for spring:D


Söndag..

Helgen är över och imorgon sätter en ny vecka igång! Jag sitter inte här med någon söndagsångest utan det känns faktiskt ganska okey.. Tro det eller ej. Helgen har varit mysig och jag har haft mycket tid till att vila ut, dock måste  jag nog sova nuu om jag ska fortsätta att vara utvilad imorn eftersom att jag börjar 8:00 imorn . CRAP!


39813-8

Är helt käääär i de här jättesöta shortsen, absolut ett måste i sommar!
Besök,
http://www.laredoute.se/ och jag lovar att du kan göra en massa fina
fynd, som inte svider speciellt mycket i plånboken. Iaf vad jag ska göra! :D



Hej på er!

 

Saturday evening!

Gårdagen, fredagen den 13:e, blev lite av en "otursdag" för min del..

Jag började med att försova mig p.g.a att jag tryckt på "snooze" några gånger för mycket.. [Fråga mig inte hur jag lyckas men så blev det iaf... ] När jag sedan skulle maila in ett arbete som jag lagt ner en massa tid på till min lärare så fanns det självklart inte någonstans i min kära dator. Suck.

Pissed off och lättirriterad gick jag till skolan och där möts jag av en mattelärare som ska sätta fel betyg på mig, (hat till honom) ..

Men men, hade iaf en jättetrevlig kväll! Jag, Ann, Malin, Pilla & Fia (som inte setts på ett tag) hade en mysig tjejkväll, kollade på film och hade det allmänt trevligt. :)

Ikväll
så blir det antaglien utgång här i krokarna, längtar!


Från det ena till det andra... Hörde någon säga "alla skriver ju bloggar om mode, det blir ju långtråkigt att läsa allas bloggar och deras eviga tjat om mode!" Huh?! Måste säga att jag tycker precis tvärtom, är ju jättekul och intressant att se vad andra säger och tycker om modet och om vad som är rätt och inte.

Anyway, nu ska jag pallra mig ur den här sköna stolen och göra iordning mig för ikväll!

Torsdag!

Måste bara påpeka att den här klänningarna är UNDERBARA, jag kan ju förstås bara drömma vidare om dem.. men drömma kan man ju alltid ;) Check it out, soo beautiful. Verkligen min typ av smak. Den svarta är speciellt en favorit, enkel och snygg.

Ganska så slapp dag i skolan idag, igeeen. Vi gör ingenting (mest betygsnack) men jag ska inte klaga! Nästa vecka sätter ju det verkliga allvaret igång, så bäst att njuta så länge det varar

Efter skolan mötte jag Jakob, vi gick och käkade middag på en mysig restaurang på Söder och firade att vi känt varandra i 10 månader, time flyes by! Du är verkligen en människa som betyder otroligt mycket för mig. :)

Ciao amigos!




BTW!
Måste bara berätta att en liten ängel från ovan kom fram till mig på stan idag och frågade om jag ville vara hårmodell på en grejj. :O Jag, jag av alla.. Kan inte påstå att jag tycker att jag har speciellt "fint" hår, men äh.. lät kul, så..... I´ll give it a try! Men bli inte förvånade om ni möter mig med snagg om en vecka ;) (Jaaa, jag överdriver. Över min döda kropp att jag går med på något drastiskt!)


Onsdag..

Över lag ganska bra dag, känner mig dock väääääääldigt trött och seg nu. Hade tänkt mig att det skulle bli en tidig kväll ikväll, men nej nej...  Nu kommer mitt naiva jag fram igen & jag planerar att jag ska göra så mycket mer än vad jag egentligen gör. Klockan är halv elva och jag har fortfarande saker kvar jag måste göra inför imorgon till skolan. Usch!

För att ljusa upp det hela lite...

Min egna top-ten lista inför våren:

1. Markerad midja,
2. Smycken som man själv tillverkat. Det gör ens stil mycket mer personlig + att ingen annan har dem
3. Stora
solglasögon á la Olsen
4. Stora, rymliga, väskor
5. Koftor, kanske hör till hösten lite mera men ähhh! Jag tycker iaf att en snygg kofta i någon fin färg håller i sig
6. Svarta tights + ngn snygg lite längre topp/klänning
7. Ett leende och röda kinder av frisk luft & sol
8. Klumpiga, FULA, klackar är något jag aldrig sätter på mig, hur rätt de än är
9. Har en känsla av att många kommer köpa dem, men whatever. So mee, för de är urläckra
10. Sist, men inte minst. Små söta accesoarer  

Allt från mig denna kväll, :D Ta hand om er!

Tisdag

Ännu en tisdag har passerat och jag sitter här igen vid datorn, bloggandes och frågar mig själv vart dagarna tar vägen? Tiden går så otroligt fort, imorgon är det redan Onsdag och nedräkning till helgen börjar :O

Just nu, nu, i detta nuet måste jag säga att livet känns ganska lätt att leva. Vet inte vad det beror på, men kanske är det för att jag trots allt gillar rutiner och att veta vad jag har framför mig. Nu har skolan börjat igen and that´s it. Ganska skönt att komma tillbaks till den "vanliga vardagen".
Okej att det kändes otroligt deprimerande och surt i söndags när man visste vad man hade framför sig; skolan börjar och allt slit igen. Men nu när jag väl är där så känns det väldigt, okej.

Nästa termin börjar inte förns nästa vecka, så den här veckan blir ganska så slapp i skolan vilket är otroligt skönt! Mest en massa betygsnack osv i de kurser vi får betyg i. Något som gör en ännu gladare är när man får reda på oväntade studieresultat som visade sig vara högre än vad man väntat sig. Smile for life!

Nästa vecka börjar en ny termin, på sätt och vis en nytt år kan man säga, ett nytt liv. Skönt att verkligen lägga 2005 bakom sig och satsa på 2006! Apropå, nytt. Mina nyårslöften.. hmmz, Grattis, grattis Jessie! Redan nu är alla mina nyårslöften brytna och jag bröt även några på självaste nyårsafton. Hur lyckas jag?

Jo, svaret ligger nog i att jag är jäkligt naiv och har på tok för höga mål med mig själv. Jag ska göra det och det, och det och det, och deeet....  men jag får inte glömma Det.

39813-7

På bilden: Chloé boots, kappan från Miu Miu,
& väskan frå Burberry.


-Ge mig vår och de här sakerna!








:)<3

You've touched my heart you've touched my soul, you changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when my heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your head, shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. I've seen you cry, I've seen you smile, I've watched you sleeping for a while. I'd be the mother of your child, I'd spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine, we've had our doubts but now we're fine,and I love you, I swear that's true. I cannot live without you. And I still hold your hand in mine, in mine when I'm asleep. And I will bare my soul in time, when I'm kneeling at your feet. You have been the one, and you'll always be the one for me.


Söndag

Trööööööööööööööööööööötthet. Gosh, inte varit såhär trött på länge alltså. Knappt att jag orkar sitta här och trycka ner tangenterna...

Ska fatta mig kort, har haft ett underbart lov och avslutningen på det idag kunde inte blivit bättre. Var och åkte skidor i Romme med Jonny & Jakob, skulle varit fler.. men det var fullbokat när resten skulle boka. Hursomhelst, hade det jättetrevligt! Älskar snön, skidor och att andas frisk luft!

GAH, somnar snart så nu ska jag hoppa i badet och sen lägga mig och läsa.

School tomorrow, blandade känslor..  

Ciao och ha det så bra om du är värd det!

,

Falling in to pieces.. waiting. Waiting for you to call... (dissmissed?) I hate to tell I´m going down and that I feel broken. Broken, I feel broken.








Cos you said you would.


Måndag

Idag är det måndag, och en riktigt slappdag. Har spenderat heeeela dagen i sängen, en liten del i badkaret och sen bara slapp. Tagit igen mig ordentligt nu iaf sedan nyår, :)

Jakob
& jag kollade på någon film, dagboken.. otroligt fin! Förutom att följa med honom till bussen har jag inte satt ut min fot utanför dörren. Och har inga som helst planer på att göra det heller för den delen... Tack för idag!

Föressten! Nyår var greeeat, hade otroligt trevligt hela tiden. Först middag med familjen, jättegott och trevligt. Efter det kom Pernilla, Fia & Felicia hit, vi gjorde oss irodning och förade lite här



Runt tio-tiden bar det iväg på diverse fester, träffade massa trevligt folk, var med mina älskade vänner och alla var så glada över att det är nyårsafton så stämningen var på TOPP. Alltså en hellyckad kväll !

Något som inte var riktigt lika uppskattat var när vi skulle ta oss hem runt halv fem tiden på morgonen, jag + fia o pilla som skulle sova hoss mig. Vi gick där, frös som aldrig förr och jag trodde helt seriöst att jag inte hade någon känsel någonstans.... Fast så här i efterhand var det ändå ganska kul, vi satte oss i en busskur och väntade förgäves på bussen. Fia tog upp kameran, och i det tillståndet vi var i trodde vi att kameran tog kort , så vi gjorde små gulliga poser. Men efter ett tag kommer vi på att den inte tar kort, fia börjar typ böla o berätta om hur dyyyyr den är och att hennes pappa kommer döda henne.

Nu i efterhand kom vi på att kameran filmade, den tog inte kort. Haha, så nu ska jag roa mig med att kolla på filmen och skratta lite.

Tack för en underbar kväll!

                                                       

Några smakprov från kvällen.. :D