Utmanad -

Jag har blivit utmanad av Sheida (http://sheidas.webblogg.se/) att berätta om min favorit modell och varför just denne är det.

Min favorit modell är och har länge varit utan tvekan Kate moss. Jag älskar hennes nonchalanta blick och hennes anorektiska uteseende även om hon påstår sig älska skräpmat. Hon kan dessutom klä sig och har en attityd utan dess like.

Dålig förebild eller inte, Kate Moss är idag en av världens mest välkända, eftertraktade och mest betalda supermodeller. Och att hennes karriär redan började som 14-åring gör henne ju inte mindre avundsvärd. 
I just love her!

39813-21239813-214
39813-21539813-213

Nu utmanar jag Joanna, Sigrid, Caroline och Ida att göra detsamma!

Söndagsmorgon

Vem vaknar klockan 8:30 och är pigg som en lärka om inte jag? Motvilligt gick jag upp eftersom att kroppen inte ville somna om. Gah! Men äh, det kan vara ganska skönt att göra något av dagen och vara uppe tidigt...


Btw, är det bara jag som tycker det är gräsligt med t.ex mörkbruna, röda eller andra mörka färger på naglar? Jag personligen kommer aldrig att börja måla mina naglar som bild nr 2, oavsett hur rätt det är eller hur måga kändisar som har det just nu. Tycker bara att det ser allmänt fult ut. Näe! Jag föredrar vita och fransk manikyr...


39813-21139813-210


Lördag, 16:38

Coming out of my cage
And I’ve doing just fine
Got to be down because I want it all
It started out with a kiss, how did it end up like that?
It’s was only a kiss?
Now I’m falling asleep and he’s calling a cab
While I’m having a smoke
And he’s taking a drag
Now they’re going to bed
And my stomach is sick
And it’s all in my head
But she’s touching his chest
Now
He takes of her dress
Now,
Let me go!
I just can’t look,
It’s killing me.


Lördag. Dagen man sett fram emot hela veckan! Iaf dagen jag alltid brukar se fram emot. Men blä, idag orkar jag verkligen inte spela någon glad solstråle när jag inte är det. punkt. Livet känns bara aningen tungt & bittert just nu.

Sverige. Blä. Eh, ta mig härifrån? Blåsigt, kallt och nästan aldrig någon fuktig utomlandsvärme. Just nu längtar jag förfärligt mycket utomlands, jag vill flytta utomlands! Bort från sverige! Bort från allt! Förnyelse, ja tack! Antingen tillbaka till Brasilien, eller kanske något nytt, som USA. Yeye, vad positiv jag är! ;)

Lite bilder på gårdagens shopping:

39813-20639813-205



(klicka på de små bilderna för förstoring)

15:27

Politik intresserar mig otroligt mycket.

Gör det här testet och berätta hur det gick?! Jag kan ju säga att mina resultat visade att jag delade minst åsikter med sossarna. Göran Persson, Nivea= FET OCH DRYG.

39813-204


Fredag 14:53

Seg. Trött. Skönt med helg. Kolla bara ut genom fönstret.... Usch och blä, idag känns allt bara urk.
Efter skolan blev det lite shopping, även fast jag nästan lyckades handla upp halva affären kändes det inte ett skitbättre. Urkdag helt enkelt!

Näe, nu ska jag iväg till simmhallen och ta några simmtag.. Ciao.



39813-203



19:23

Jag måste säga att jag gillar hennes söta stil aningen mer,

Alldeles för många människor har föööör långt hår. Som dessutom är slitet och ovårdat. Och är det bara jag som känner för att gå med en sax och klippa av det på folk med för mkt, slitet hår? Gör som Ashley och klipp av några decimeter och
fräscha upp det! Eller vad säger ni?


39813-201


Torsdag 17:17

Jag ska inte klaga på Sveriges väder just nu för det är ändå sol och hyffsat vår-varmt. Men jag kan inte låta bli att säga att jag saknar värmen i Tunisien! Kändes väldigt kallt imorse när jag gick till bussen, speciellt om kinderna som hettade och skrek efter solen.....



Dagen till ära


39813-198

hade jag dessutom min nya väska! (klicka på bilden för förstoring)


16:14

Got to be down because I want it all
It started out with a kiss, how did end up like this?
Now they're going to bed and my stomach is sick
and its all in my head
but she's touching his chest
now
he takes off her dress,
now
let me go!


39813-197

Hemma bra, men borta bättre!

Hammamet, Tunis, Tunisien, Afrika... var underbart! Underbart med stort U. Soligt med stort S. Mysigt med stort M. Avkopplande med stort A och vackert med stort V.

39813-191

För er som inte snappat upp det ännu så har jag varit i Tunisien i några dagar med min älskade mamma. Resan var en present som jag fick när jag fyllde år, helt utan min kännedom, så jag blev kort sagt ganska förvånad. Anyway, cirka en vecka efter min födelsedag packade vi våra väskor och begav oss till Arlanda. Förväntansfulla, glada och lyckliga.

Alla som känner mig och min mamma vet att vi båda har ganska hett temperament och att det inte skulle ta lång tid innan någon av irriterade oss på någon medpassagerare. (Vi brukar aldrig flyga charter förutom enstaka gånger eftersom kombinationen av människor brukar gå oss på nerverna.) Och inte heller skulle denna resa bli ett undantag...

Väl vid gaten till vårat flygplan var vi självklart tvungna att spana in vad för underliga människor den här resan kunde locka. Jag ser genast en tjej som har på sig rosa från topp-till-tå, rosa keps, rosa mjukisdress och rosa bagage. Paris-Hilton-wannabe. God help her tänkte jag medan jag visade henne för mamma. Svart hår, tänderna spretade åt alla håll och de fula tatueringarna på svanken gjorde det inte bättre. Inte heller gjorde det saken bättre att hon (som mamma och jag senare kom att kalla hästen) hamnade bakom oss i incheckningskön. Hon och hennes mamma. Hästen och hennes mamma stod bakom oss. Okej, vi kan finna oss i att höra deras konstiga dialekt, men när mamman med glasögon tjocka som jag vet inte vad och runda som en jordglobb frågade oss om vi trängde oss, gick vi upp i taket... Mamma snäste något svar och gav ett fejkat leende mot hästens mamma och jag kunde se irritationen i mammas ögon. 

Ni vill inte ens veta vad vi möts av väl inne på planet... Jo, hästen och mamman som senare fick namnet hakan pga. hennes vulgära underbett skulle sitta bredvid oss. Bredvid oss! Vi skulle få stå ut i flera timmar med att höra deras gnäbb och klagomål.

Hur vi klarade oss är en mycket bra fråga som jag själv inte förstår mig på. Hästen läste min häst, (hon var typ 20!!!) mamman (hakan) klagade på allt, och då menar jag allt. Hon tyckte till exempel att planet var för litet och att alla borde få sängar eller något. Jag tänkte tyst för mig själv att de kunde åka hem till sin lilla byhåla igen istället, hålla käften, mata sina djur på sin bodgård och sluta att beklaga sig över allt i mina öron..

Ni kan ju fatta lyckan när vi insåg att de inte skulle bo på samma hotell som oss? Och att vi skulle slippa se människorna under hela vår semester... Anyway! Kul hade vi iaf när vi tänkte på dem och skrattat mycket kan jag lova att vi gjort...

39813-195

Hotellet var verkligen toppen, när vi kom fram, sega och trötta möttes vi av drinkar och hjälpsamma människor. Vi har kommit till paradiset var min tanke! Hotell ingav ett lugn och jag tänkte att här kommer vi få det toppen.....

Mycket riktigt. Våra dagar där var verkligen underbara och jättemysiga. Vårat motto har varit att man inte är på semester för att sova så jag kan lova att vi hunnit med mycket. Bland annat varit i flera olika städer och prutat samt shoppat en massa.....





Lyckades även ta kort på några av mina outfits under resans gång:


(Även om inte bildkvalitén är den bästa..)
39813-193

Bild 1 & 2. Middagsklänning

39813-192

Bild 1. Gucci solbrillor Bild 2. Lite sailor-inspirerat strand/promenad outfit

39813-196

Bild 1. Överglad med en drink i näven första kvällen... Bild 2. En outfit vid middagen om jag kommer ihåg rätt

39813-194

Bild 1 & 2. Perfekt med vita byxor och koftan vid middagen och sedan hoppa i en svart kjol och skippa koftan lite senare på kvällen i hotell-baren...


Africa here I come....

JESSJESS.BLOGG.SE IS OF ON VACATION!

39813-190

Här ska jag tillbringa dagarna... gahh! Längtar

21:03

Packning och resfeber:

Matteprovet, inga kommentarer. Men jag kan ju säga så mycket som att jag satt hela tiden ut, hade panik på första uppgiften. Första! Och höll på dö en tidig död i stress i slutet av provet. Hann inte ens klart med alla uppgifter! Men men, jag får väll finna tröst i att jag inte var den enda som kände såhär..

Nog med mattesnack! Imorgon är det jag som kryper upp ur sängen tidigt, tidigt för att bege mig till Afrika. Längtar längtar längtar. Därför var jag tvungen att ta en sväng på stan idag efter skolan vilket slutade med att jag sprang (bokstavligt talat) som en galning en halvtmmes innan stängning och köpte allt som behövdes. Bikini, klänning, shorts, massvis av hygiendprylar (och då menar jag massvis) och tre par söta diadem. Alltid bra att ha i solen när man ligger på stranden för att slippa håret i ögonen!


Denna klänning läste jag igår i någons blogg att hon hade köpt på Indiska nyligen, för ynka 129 kronor! Jag kunde inte motså, sprang till första Indiska och råffade åt mig sista small. Ett hett tips! Finns i svart, grön, grå och vit.  Inte världens snyggaste, men till det priset duger den att ha slänga på sig över bikinin från stranden... eller vad säger ni?
39813-186


Näe, nu måste jag fortsätta packa! För övrigt något jag brukar vara urkass på, jag tar alltid med mig för mycket. Gahh. -Ciao på er!


09:13

Hinner inte säga så mycket mer idag heller mer än att jag har aningen brottom och måste nu springa till bussen! (as usual) Usch, jag är nervös. Om några timmar sitter jag och skriver matteprov, och ja... jag tror på dress for sucess, så därför fick det bli lite kavaj osv idag. haha, jag är hopplös. Jag tror inte på böckerna, jag tror på kläderna och ens inställning! (därför jag ser så smiley ut på bilderna)



39813-185


Dagens outfit:

Kavaj, skjorta
Sötvattenpärlor från Kina
Den traditionella Longchampen


07:02

EH?! Det måste vara ett skämt, det måste det måste det måste... DET SNÖAR!!!! Vad är det här? Jag som hade hoppats på vår, sol och lite värme. Men shi fick jag...


39813-181


Somliga har det, andra inte...

Förmågan att sjuta upp allt till sista sekunden. Känner ni igen er eller är jag den enda?
Gosh, klockan är 23:16, jag har matteprov imorgon och jag har inte öppnat boken. Det enda jag har gjort är att öva på exempeluppgifter på vad som kan komma upp på provet, vilket jag ägnade en sisodär... timme? ÅH. Nu har jag aningen ångst. Men ja. Vad kan man göra?

Jag får
väll helt enkelt hoppas på att min hjärna ställer upp imorgon när det verkligen gäller och hoppas på att all kunskap flyger in i min hjärna.

Ännu mer lyckat är att jag precis kom på att jag åker i övermorgon, äckligt skabb tidigt till Afrika. Vilket betyder att när jag vaknar imorgon har jag mindre än 24 timmar på mig att packa, hitta och köpa den perfekta bikinin och lite andra småsaker jag måste köpa inför resan. Har någon något bra tips på var man kan hitta bikinis kanske?!






Vad jag däremot vet
är i alla fall att jag inte skulle tacka nej till dessa snygga jeans från Rock & Republic! Trendig och ren stil, just the way I like it!


39813-180

Näe, nu får det vara nog. Nu tänkte jag tacka för mig och ta mig till sängen. Hoppas på att sömnen gör susen så att jag blir helt hyyyypersmart imorgon på provet! Käre gode gud?! CIAO

11:18

Hinner inte säga så mycket mer än att jag har lite brottom nu om jag ska hinna med bussen!
Ha en toppen vårdag... Ciao!

Här har ni min dagens outfit iaf:

39813-179
 
(Klicka på dem små för större bild)


JAG ÄR GLAD, onsdagsmorgon

Jag menar; kolla ut genom fönstret! När jag kollar ut genom fönsret här iaf så lyser solen som aldrig förr och himlen är totalt blå, inte ett enda jäkla moln!

Och jag blir ännu gladare när jag tänker på att det bara är 2 dagar kvar tills jag ligger på beachen, gömmer mig bakom ett par stora solbrillor á la Nicole med en mysig drink i handen. Gah! Jag längtar. Och tänk om det finns massa billig och bra shopping? Och tänk om, och tänk om..........

39813-17439813-175



08:29

Äntligen vår!

Någonstans måste det börja,
och det blev idag. Jag tänker inte klaga för jag är ganska nöjd med situationen :) Det är tisdag, vilket betyder att jag bara behöver ta mig till skolan tre dagar den här skolan, för på fredag packar jag resväskan och drar till Afrika!

Nu måste jag rusa till bussen! Ciao


39813-17139813-173



Till det:


39813-169


16:20

Min första tanke när jag vaknade: -varför gör det så in-i-helvete ont i min fot?
Min andra tanke när jag vaknade: -kan man någon fixa en slang med vatten till min mun i sängen?


Gårdagen var allt annat än misslyckad, verkligen en toppenkväll! Så då antar jag att man får räkna med en stukad fot, några blåmärken och ett sprängande huvud idag. Hrmm. Kvällen började hos Pernilla med lite förkrök för att sedan bege oss till en 18-årsfest. En redan onykter jag bjöds på mer dricka vilket kanske inte var så lyckat. Men äh! Jag hade kul! Efter en lång kväll och en lyckad efterfest vinglade jag hemmåt vid fyratiden medan jag hörde fåglarna kvittra. Äntligen är sommarn påväg!

Det enda jag ska göra idag är att slappa, dricka vatten och njuta av att bara inte göra någonting. Nu ska jag hoppa ner i jacuzzin, myys!
 
-So long!


39813-168

Titta vilket fynd man kan göra i mammas garderob.





PÅSK PÅSK PÅSK

Påsken är inte ens över ännu, men påskäggen går mig redan på nerverna! Blä, mår illa bara jag ser dem.. Varje påsk föräter man sig på allt godis man får, har säkert sex stycken som ligger och väntar på att bli uppätna.. hrmm, synd att man inte har en hund eller något, haha.

Och inte gör det saken bättre att jag ska bort på påskmiddag idag igen, gahh! Jag vet seriöst inte hur jag ska klara mig.



Jag skulle däremot inte tacka nej till dessa två outfits i mina påskägg istället...

39813-166

Klänning av Christian Wijnants, finns att hitta på
laredoute
Väska, finns att hitta på accessora
Skor, från Chloé

39813-165

Klänning av Christian Wijnants, finns att hitta på laredoute
Pärlörhängen finns att hitta på accessora
Solglasögon, finns att köpa på H&M
Skorna, finns att köpa på Skopunkten

Psykiskt misshandlad

ord som kändes värre än alla slag i världen, ord som är som stora sår inom mig som aldrig slutar att göra ont..

Gårdagen

Vi får inte glömmma gårdagen då mina kära vänner skulle fira mig. Hela dagen blev ett enda stort flängande runt hela Stockholm, presenter, outfit till kvällen och fixa dricka. När klockan var halv åtta, vi var fortfarande kvar på stan och man började tappa sitt humör så undrade jag verkligen hur allt skulle sluta. Men till slut så satt vi i alla fall hemma hos Pernilla och hade en mysig middag. Tack hun! Jag fick två jättesöta halsband (bilder kommer), två par efterlängtade hankypanky-trosor och rosa söta blommor.

Lite senare bar det iväg till Fridhemplan för att gå ut och dansa, blev faktiskt roligare än vad jag trodde och jag är säker på att jag talar för oss alla! :) Dj:n spelade bra musik (förutom det faktum att han inte hade våran låt, "celebration time") alla var glada och det var trevligt folk där. Och alla som känner mig vet att jag har svårt att slita mig från dansgolvet när det är dags att ta sig hemmåt....

Oj! Nu kommer våra gäster snart, påskbjudning! Nu måste jag hoppa ner i klänningen och fixa det sista.
-Ciao!

39813-16439813-163


Uppdatering

Födelsedagen var underbar, men som alltid så flyger tiden iväg! Nu är jag 17 och borde känna mig mycket äldre, men faktum är att jag inte känner mig en dag äldre än innan. Gah! Snart är man gammal. Snart är man gift. Snart har man barn. Snart har man barnbarn. Snart sitter man där vid ålderdomshemmet, gråhårig och skrynklig. Detta är tankar som alltid smyger sig på mig vid födelsedadar och jag lovar att jag inte är ensam om dem? När jag satt vid långbordet och åt tårta tänkte jag på hur snabbt tiden går, jag tänkte tillbaka på min förra födelsedag. Det känns verkligen som igår!

Min söta lilla släkt var här och det blev en massa blommor och presenter för hela slanten. Jag älskar att fylla år! Fick en Afrika-resa, presentkort, pengar, kör&teori-lektioner plus lite annat smått och gott. För att inte glömma en massa rosa blommor....

39813-161

Min dag!

Updatering kommer, nu måste jag kila ner och vara en bra värdinna igen! Men bjuder på min outfit sålänge.. Ciao!





Dagens outfit:


39813-15939813-158


Hoppet

jag vet inte varför men jag slutar aldrig hoppas. jag har svårt att inse sanningen. jag förnekar verkligheten. kanske för att jag inte vill se sanningen, självfallet. men jag vet inte. jag hade förväntat mig något mer. är jag naiv? iaf en blomma hemskickad. eller ett telefonsamtal. eller vad vet jag. kanske ska jag vara nöjd med ett litet grattis via sms. jag kan inte hjälpa det men jag känner mig ledsen. ledsen i allt det lyckliga. något i mig väntade på dig.........
39813-160

13 månader idag.


IDAG FYLLER JAG ÅR

Om närmare bestämt två timmar, klockan tre, så var det 17 år sedan jag kom till livet. Gosh, time flies by!



39813-157


Födelsedagmiddag

Vilken underbar dag det här har varit idag! Solen har skinit hela dagen och skiner solen skiner även jag! Man bli mycket gladare när det är varmt och fint väder ute.. Inte för att jag har varit ute särkild mycket idag, idag har varit en typisk slappdag. Har tillbringat mestadels av dagen i min morgonrock... det är ju det som är så underbart med lov!

Anyway, nu ska jag iväg in till city och möta pappsen. Vi ska ut och äta på någon restaurang och fira att jag fyller år imorgon. -So long bitches!



39813-15639813-155

Middag på restaurang med pappa + några folks= tänk klassiskt. Ganska boring outfit, men whatever!

Det börjar gå över styr..

Näe! Lilla söta Nicole. Såhär såg ut ut för inte så länge sedan. Men nu börjar det verkligen gå över styr. Är det bara jag som tycker att hon börjar bli på tok för smal? Det ser ju ut som att hon inte ens orkar bära sin väska....

A time for dancing...

Gosh... Jag har just sett klart på min nya favoritfilm. Den kommer att hamna bland mina topp-ten filmer. Garanterat. Och det är det inte många filmer som gör ska jag säga er. Jag är mållös. Så vacker. Så fin. Så sorglig. Så mycket fina budskap. Så mycket fin, vacker dans i den. Helt underbar!

Jag finner inte ord för denna film. Helt seriöst. Men jag kan säga sådär; har aldrig gråtit såhär mycket till en film... Det rann ständigt tårar ner för mina kinder, och tro mig... Jag är inte typen som gråter till vad somhelst.

En ren slump att jag satte på tvn och kanal plus eller ngt medan jag bortade tänderna. Så ser jag massa fina danssteg i någon film som precis börjat och självklart fastnade jag i soffan. Och det ångrar jag inte; det här är en film alla borde se!

Över till handligen; en tjej vars stora passion i livet får cancer. Allt faller samman för henne då hennes största dröm här i livet krasas. Man får följa hennes utveckling genom sjukdomen och se hur hon utvecklas som person... Verkligen en sevärd film!



39813-154


På tok för lite bilder på mitt ansikte

39813-152

-Därför lägger jag upp två nytagna här och nu

39813-153








15:05

Träningsvärk, träningsvärk, träningsvärk....

Har aldrig haft så kul som jag hade igår på en danslektion på Saras dansskola tror jag. Och vad berodde det på? Jo, vi hade vikarie. En skitskön sådan. Hon körde annorlunda uppvärming, annorlunda diagonaler och en skitfräck disco-dans till "celebration time come on!" Hon var helt enkelt skitball. Jag vill byta ut henne mot våran Sara-jag-gillar-mupp-dans-kombinationer- till lärare! Aja, drömma kan man.

Nu ska jag ta mig in till city och träffa några vänner, kanske ta en fika och kolla runt i lite affärer. Det ändå som stör mig är att vädret är mulet och grått. Blä!

-Ciao!



39813-150

Dagens outfit:

Blå-vit randig skjorta, Cappuchini
Vit skärp med gulddekorationer, Hermés
Ljusa jeans, Fornarina

Söndag

Romantik meets rock

Söndagen är här igen och man undrar var helgen har tagit vägen... hrmm.
Nu ska jag iväg till dansen, efter det hem till Malin med några vänner. Middag och helkväll där hemma. Ska bli jättetrevligt!

Nu måste jag springa till bussen om jag ska hinna till dansen. -Ciao!


Min outfit imorse:


39813-149


NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

PÅ ONSDAG FYLLER JAG ÅR! Längtar längtar längtar längtar..
Och på Ons-Tors blir jag firad av min söta lilla släkt och mina vänner!



Sön,
Må, Tis, Ons, Tors


39813-148


18:33

Women in black!

Jag är en sucker för svarta ting, och så är det bara... Även fast svart kanske kan anses som en tråkigt färg. Men näe, det kan jag inte hålla med om! Men de rätta accesoarerna kan de inte bli annat är rätt; går till allt, lyxigt och snyggt!

39813-146

(Här är för övrigt en outfit i svart som jag inte skulle tacka nej till! Allt från Chloé)

10:11

Hjälparbetare i Afrika?

Uhhhh vilken hemsk dröm
jag vaknade upp ur imorse, jag drömde att jag var hjälparbetare i Afrika och så plötsligt så kom det massa bomder från ett flygplan på oss. Jag och min nigeriska familj sprang för livet...............

Nu är jag vaker iaf och måste springa igen... till bussen. Ciao!




39813-143

(och fråga mig inte vad jag gör för pose på första bilden, haha)

Till det:

-Min nya mulberry-väska!
39813-145


Vår stund, vårt ögonblick

Jag kollar mig i spegeln för att kunna göra en sista förbättring eller rätta till något fel, låser dörren och börjar gå. Gå mot honom. Han är så nära men ändå så långt bort. Den starka vårsolen tittar fram bakom villorna och gruset sedan i vintras blir till små dammoln som gör mina skor smutsiga. Jag känner en dragningskraft. Jag vet att du är nära, riktigt nära. Det är en skrämmande känsla. Kan någon som är så nära ändå vara så långt bort? Mina händer skakar och jag gör ett tappert försök att knyta dem, så hårt att de gör ont, men de fortsätter att darra.

Nu har jag hunnit en bit. Mina tankar snurrar runt runt medan min mage vänder sig ut och in. Denna känsla. Det känns som att jag har något levande inom mig, det känns verkligen som om det skulle finnas tusen fjärilar i min mage.

Jag går nerför kullen och på andra sidan skymtar jag honom. Jag ser honom komma gående mot mig. Även om han är långt bort så ser jag hur han lyser. Jag kan se hans sneda leende som om det vore en cm från mitt ansikte. Han skuttar, nästan flyger fram. De sista meterna känns oändliga. Vi har inte setts på en vecka men det känns som en månad sedan. Jag lyckas ta de där sista stegen.


Tiden stannar. Världen stannar.


Jag möts av hans leende och hans öppna armar. Vi säger ingenting. Mitt huvud vilar mot hans bröst och jag kramar honom som om jag aldrig kramat någon tidigare. Han håller mig som om han aldrig skulle släppa taget. Allt runtomkring försvinner, blir osynligt. Som om en flodvåg sköljt bort allt i dess väg, förutom oss. Vi är odödliga. Du och jag. Allt annat måste vika undan för oss. Vi säger ingenting. Det behövs inte. Han ger sin ros som han höll i högerhanden till mig och ler det där magiska leendet igen. Han tar min hand och vi börjar gå, tillsammans hand i hand hem till mig.


OBS! TEXTEN HAR INTE NÅGOT MED BILDEN ATT GÖRA. TYCKTE BARA ATT DEN PASSADE IN PÅ TEXTEN OCH THE NOTEBOOK ÄR EN SÅN BRA FILM!


39813-141


18:33

Lilllördag!

Vädret är fortfarande PISSIGT. Snälla vädergudar, lite sol iaf?! Helst av allt känner jag för att krypa ner i sängen, lägga mig där och stanna där tills det att det är sommar. Eller varför inte
ta en sista minuten några veckor till solen, paradiset och komma tillbaks när det är VAMRT här, någon som är på?


Pga dagens väder var jag tvungen att trösta med lite shopping;

-En fjällräven vårjacka (se bild)
-Ett par marinblå jeans (orkar inte ta bild nu)
-Ett skärp (orkar inte ta bild nu)



39813-138


När jag kom hem hade dessutom mamma handlat en byrå åt mig (min garderob börjar bli en aning överfull.. =/ ) Som stod där så fint i mitt rum, plus en söt lite tvättkorg. I <3 my mum! Sötnos

39813-14039813-139

11:29

Jag och Kate Moss är emot bröstcancer!

Idag tänkte jag försöka att ta mig till skolan, även fast det känns som att jag har svalt en kaktus, min nacke är stel som en pinne och jag nyser var femte sekund. Och inte gör det saken bättre att det är piss väder utomhus! Ingen sol, det är lite snö kvar och regn i luften. Usch & tviii! Ge mig sommar och sol... Snäll vädergudar? Iaf tills jag fyller år...... För gissa vem som fyller år om en vecka om inte jaaaaaaag?!



Dagens outfit:
"Fashion targets breast cancer" är en kollektion som man bla kan köpa i Brasilien. Vet inte exakt hur mycket pengar per plagg som går till just bröstcancerfonden, men det är ganska mycket. Snygga och dessutom plagg som "hjälper"!

39813-137

-Nu måste jag rusa till skolan, ciao!

Blonde Vs. Brunett

Blondes have more fun?! Så är det i mitt fall iaf. I have more fun as a blonde! Gahh. När jag ser den blonda bilden från i somras blir jag nästan lite tårögd. MITT BLONDA HÅR!

Jag ångrar djupt och innerligt att jag var med i någon dum modell-hår-grejjs. De färgade mitt hår brunt och klippte dessutom av det. Idioter! Nollor! Dumhuvuden! Nej tack, aldrig mer något modell-jobb för min del!



39813-136


When the night is yours alone

Jag har nog aldrig känt en sådanhär extremt saknad efter en levande person. När jag sätter mig ner och börjar tänka inser jag hur mycket du egentligen betyder. Vare sig jag vill eller inte. Jag inser att varje gång jag kommer att höra ordet Jakob så kommer jag alltid att tänka på dig, vare sig om det är imorgon eller om tio år. Jag tittar på bilder från i somras när du och jag var på Gotland. Din närhet är skrämmande nära, jag kan nästan känna din hand i min och känna din lukt när du håller om mig. Det gör otroligt ont i mig samtidigt som jag känner en lycka för att ha fått uppleva dessa underbara stunder med dig.

Jag insåg också idag när jag låg i sängen och tänkte på vad du egentligen betyder för mig ”-han har nog ungefär lika stor betydelse som en bror för mig”. Med det menar jag att jag verkligen älskar dig, innerligt. Du var en stor del av min lycka och just nu känns det bara som att den delen av min lycka är bortkastad. Och den är mycket svår att hitta igen. För mig var vi nästan en person, och nu när jag är tvungen att vara själv känner jag mig inte riktigt hel.



39813-135


16:25

Måndagens tröstfynd:

Jag fortsätter med min idé; måndagens tröstfynd, som pappa idag stod för när han kom hem med två väskor till mig! Yipee. Ibland är det bra att ha en pappa som reser mycket i jobbet.....

Jag ändrar nog min åsikt om att gult är fult, för jag har blivit riktig kär i den här gula väskan. Perfekt till våren!

-Ciao!


39813-134


14:19

Jag har blivit utmanad för någon vecka sedan av Sheida, (www.sheidas.webblogg.se) att visa vad jag har i väskan.. Så idag tänkte jag slå slag i saken nu när jag är hemma och sjuk och allt. So, here it is!


39813-132

1. Brun skinn-väska från Brazil
2. Liten nessecär med allt vad en tjej kan behöva
3. Borste + diadem är något jag alltid har med mig i väskan! Kan inte klara en dag utan min borste (A)
4. Plänbok + Agenda. Hur ska man annars hålla koll på allt?!
5. Något läsbart...
6. Min andra halva... min mobil ofcourse!
7. Mitt älsklingsläppstift från Lancome. "Vanilla dream"
8. Försöker alltid att ha en frukt med mig... bra mot hungern och nyttigt!
9. Något jag verkligen alltid har i väskan är min Dkny-perfym. Den tar stor plats men jag klarar mig inte utan den!


Hallå?!

Vad har hänt med statistiken, antal besökare osv? Varför är inte det längre kvar längst ner i hörnet...
Någon som vet?! Gahh. Irriterande!

Söndagsmys

Ännu en helg är passerad och man sitter här, tänker igenom helgen och söndagen börjar gå mot sitt slut.. Kan inte påstå att jag har någon söndagsångest trevligt nog! Bara en vecka kvar, och sedan är det påsklov ju! Dessutom har jag haft en jättemysig helg med mina älskade vänner.

Dansen idag kan dock diskuteras, dansläraren verkade vara på ett ovanligt pissigt humör och allt kändes bara blääää. Hon körde hårt med oss, jag kände mig inte i toppform och var bara irriterad på hennes sura humör. Redan på uppvärmningen kände jag mig trött och seg och plötsligt ser jag bara massa stjärnor för ögonen och måste sluta med det jag håller på med. Allt var mörkt och jag kunde inte se något samtidigt som jag var vid medvetande. (scary)

Anyway, min söta lilla mamma kom och hämtade mig och tröstade mig med lite tidningar. Jag köpte den engelska tidningen "In style" och "Solo". Så nu ska jag kolla på ett OC avsnitt på datorn och bara myyysa resten av kvällen!




Bjuder även på lite bilder från fredagskvällen! Fråga mig inte varför jag ser så himlans glad ut på varenda bild.. haha.


39813-12839813-13139813-12939813-130