Torsdag..

Fyfan vilket väder rent ut sagt! Jag som gått & klagat på att det inte snöar i över en månad fick nog min lilla hämnd idag av våra kära vädergudar?

Hursomhelst, min kära Josefine och jag bestämde oss iaf imorse för att, trots vädret, bege oss in till city på en liten shoppingrunda. Jag tänkte att "äsch.. vädret är säkert lite bättre där och trottoarerna är säkert inte så snötäckta,"optimistisk som man är... 

Inte nog med att vi tabbat oss som ens gett oss ut i snöovädret, jag hade dessutom på mig ett par väldigt tunna boots som blev blöta på nolltid. 

våran shoppingrunda blev ingen hit direkt, jag kände mig mest som en gnällig liten 5-åring med ilande värk i fötterna och Fia blev nog ganska trött på mitt tjat om att det var kallt så vi fick plötsligt väldigt brottom hem. 

Självklart så väljer vi fel väg hem också, ist. för vanliga vägen så tog vi T-banan och buss. Ack ack säger jag bara... När vi kommer till busstationen så är varenda bussjävel inställd(!) Just då, när vi stod där med luvorna över huvudet, kollade ner i marken och fötterna värkte som aldrig förr måste jag säga att jag tyckte väldigt synd om mig själv. (Och Fia för den delen) :p

Till slut så ringde jag dit en måttligt irriterad pappa som fick komma och hämta oss. Frid & Fröjd



Föressten! Tro det eller ej så gjorde jag faktiskt två kap idag, en pälsmössa och ett skärp att ha i midjan.. Att ha skärpet långt ner på höften känns ganska pasé nu, (tycker jag iaf) så det fick bli ett att ha i midjan. Svart lack med guldspänne, lovelyyyyyyy .










Julafton!!

Nu är den efterlängtade dagen äntligen över, har dock gått fortare än vad jag trodde. Julafton är verkligen en mysig dag, med en speciell stämning.. men imorse måste jag säga att man kände sig aningen besviken att kolla ut genom fönstret och bara se slask.

Men men, den fina granen, alla paket & stämningen (förväntningen i luften) fick en att glömma vädret utanför dörren. :)

Som vanligt
så firade vi julen hemma hoss mormor och morfar, = lååååång middag. Och när den där långa middagen var över så öppnades paketen, efter det bar det iväg till bordet igen och en låååång fika.

Inte för att paketen gör julen, men liiiite iaf. ( I den materiella värld vi lever i :p ) blev jag iaf jätteglad åt mina paket.. Bärbar dator, mobil, kamera, diverse presentkort, smink osv. Wieee !

Föressten, dagen till ära hade jag på mig:
 En svart tyllkjol (knälång)
En vit v-ringad "t-shirt"
En rosa fejkpäls bolero från H&m (mitt bästa köp där)
Silver & pärlor
Tyvärr inget rött, men äh:D


Nu är det bara snön som fattas, sen är min jul fulländad. God jul på er kära vänner!

Torsdag!

Finaaaaaaaaaaaaaally. Nu, idag började vårat efterlängtade jullov! Känns ganska välbehövt nu efter en lång termin med massa slit... Dock känns det som att terminen gått huuuuur fort som helst. :O

Avslutningen däremot var lite av ett fiasko, tjejerna som uppträdde verkade ju inte ha någon koll för fem öre vad de skulle säga eller vad de gjorde på scenen? Inte för att vara elak eller inte visa dem respekt, men kunde inte hålla skrattet borta... Man går inte upp på en scen om man inte vet vad man gör?

Efter det bar det iväg mot Åhlens, gjorde det lätt för mig och köpte alla de sista julklapparna där innan jag hoppade på tåget. Helt otroligt mkt folk på stan och alla verkar vara hur stressade som helst.....

Till sist mötte jag upp Fia, long time no see. Skönt att vi tog oss i kragen idag till sist och träffades och pratade ut om gamalt groll. Så skönt att vara vänner igen för har verkligen saknat dig, :) Vi har trots allt varit bästa vänner och en sådan är omöjligt att bara glömma sådär... På måndag ere vi som är först i alla affärer!

  

& nu sitter jag här.. ganska så trött men ska pallra mig upp från den här sköna stolen nu, iväg & sola. Sen ikväll blir det antagligen Poshette, lokalfester känns ganska uttjatat just nu men kommer man in gratis som vip så varför inte kolla läget :D

Bye folks and stay cooool







Tisdag!

                       

Ååh, sommar! När det inte är någon snö utan bara denna råa kyla vilket gör att man bara går runt och fryser hela tiden så skulle det lika gärna kunna vara sommar!
Inte för att jag inte gillar vintern, jag ääälskar vintern :D Men ska det vara vinter så ska det vara vinter tycker jag, snö, snö, snö & så lite mera snö. & självklart sol och blå himmel ..

Men när jag tittar på dessa bilder från i somras.. GAAH va jag längtar tillbaks till i sommras! ALLT
värmen, min underbara plats på jorden (Trosa), Malta med Fia, Gotland, satt just och kollade på massa bilder från i sommras...

guuuuuuuuuuud vad jag längtar till sol, värme, bara ben & sommar igen!! =) TÄNK ER


För övrigt så träffade jag Pernilla, tog en fika och snackade gamla minnen. Jättemysigt & trevligt... (Fast pajen vi åt kan ju diskuteras :p )

Efter det så pallrade jag mig hemmåt, la mig i badkaret med Elle, satte igång bubblorna o massaaaaage. Finns inget bättre & mysigare när man är trött o frusen såhär på vintern!





the muppet show

NY

Hur många är det inte som springer runt med trycket "I love NY" och aldrig ens själva vartit där!? Skandal.. Då kan ni lika gärna trycka en t-shirt (eller whatever ni vill trycka) med denna fina bild
Okej om man har varit där (som jag :) ) då kan man gärna på ha den på sig, enligt min mening iaf.

Söndag kväll

Varför bloggar man? Egentligen. Det är ju ingen stor mening med det.. Antar att man har behov av att reflektera, prata av sig och bara skriva lite, man skiter i om någon egentligen bryr sig... Bara man får skriva och prata av sig,

Men efter att ha läst olika tjejers bloggar så kan jag konstantera att alla (nästan) ser likadana ut? Mode, shopping, fester och när de var o fikade senast.. Om och om igen. Sen finns det dem som skriver om ALLT, jag menar om allt, allt som händer dem. Jag skulle iaf tycka det skulle kännas konstigt att dela med mig av hela mitt privatliv till folk som inte ens tillhör det?

Näe, jag tror jag fortsätter att skriva om nonsens saker som vad jag planerar att ha på mig, när & var jag fikade sist o bla blaa.... För när det kommer till kritan så är det ganska kul att läsa sånt faktiskt tycker jag ;)

Men men, nog med pratat om bloggande. Kan inte påstå att den här helgen har varit en av de bättre i mitt liv, =/ Inte fått sätta min fot utanför dörren för min käre mor, så det har mest blivit myyys framför tv:n och annat crap.

Från inget till något annat... Snart är det jul och som vanligt sparar jag allt till sista sekunden och har inte köpt en enda julklappsjävel :O Det är deremot vääldigt lätt att radda upp allt vad man vill HA, finns ju hur mkt som helst som behövs just nu som garderoben skriker efter

Nu orkar jag inte sitta här längre och behaga er små söta ögon längre, CIAOBELLO!



Morsning gott folk..

Premiär för min nya blogg idag då, :)
Äääääntligen har jag tagit mig i kragen och fixat en blogg. Är inte riktigt min grejj att ta tag i saker och lära mig nytt. (Har en tendens att skjuta upp saker) Men nu när jag ändå sitter fast här hemma och inte får sätta min fot utanför huset så tänkte jag göra det. Har varit sjuk & smått förkyld i... ja, jag vet inte hur länge. Och på måndag ska det konstateras vad felet är. Humm...

Jag förstår verkligen inte hur folk kan påstå att det är sköööönt att vara hemma och bara sjuk, nej nej nej. Man får inte sätta sin fot utanför dörren, man kan inte umgås med sina vänner, man kommer efter en massa i skolan.. Näe usch o fy. Friskhet, ja tack!

Ciaaaao & ha det bra om du är värd det!





Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!